Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 ασυλία: Ο Πάνος την κράτησε για τον εαυτό του, στον τάκο ο Ιωάννης
LIFESTYLE

MasterChef 5 ασυλία: Ο Πάνος την κράτησε για τον εαυτό του, στον τάκο ο Ιωάννης

MasterChef 5 ασυλία: Αρκετά δύσκολη αποδείχθηκε η τελευταία δοκιμασία στο MasterChef 5.

Αρκετά δύσκολη αποδείχθηκε η τελευταία δοκιμασία στο MasterChef 5 με την αγωνία να «χτυπάει κόκκινο». Οι κόκκινοι έχασαν ξανά και έπρεπε να ψηφίσουν. Για την ανάδειξη του πρώτου υποψήφιου προς αποχώρηση σημαντικό ρόλο έπαιξε ο αρχηγός της ομάδας που ήταν ο Πάνος και είχε ένα πλεονέκτημα, να τον υποδείξει ο ίδιος.

Ο Πάνος λοιπόν όρισε ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Ιωάννη αφού είχε την χαμηλότερη βαθμολογία για τα πιάτα του ενώ κράτησε την ασυλία για τον εαυτό του. Ο παίκτης έγινε έξαλλος με την απόφαση του αρχηγού. «Μαγειρικά είναι σωστή η απόφαση αλλά όταν κάποιον τον έχεις σώσει και τον αποκαλείς αδερφό… δεν το περίμενα.», είπε. Μάλιστα όταν τον αγκάλιασε ο Πάνος, έδειξε φανερά την αμηχανία του.

Ένας από τους παίκτες όμως κατάφερε να πάρει την ατομική ασυλία. Τα δύο καλύτερα πιάτα ήταν αυτά του Κωστή και τον Αντώνη. Με μικρές διαφορές το πιάτο του Αντώνη άρεσε περισσότερο στους κριτές, με αποτέλεσμα να κερδίζει εκείνος τη δεύτερη ασυλία απέναντι στον Κωστή.

MasterChef 5: Το καρφί της Ηρώς στην Κωνσταντίνα

Το σχόλιο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου για τον Παύλο που άτυπα έχει αναλάβει τον ρόλο του ζαχαροπλάστη στην κόκκινη  ομάδα του MasterChef 5, «άναψε» τη συζήτηση ανάμεσα στους παίκτες που έχουν επικεντρωθεί στη ζαχαροπλαστική.

Μιλώντας εκείνη την ώρα η Ηρώ είπε: «Εγώ επίτηδες έχω πάει στο γλυκό δύο φορές… την επόμενη φορά έχω πει ότι θα είμαι στο κυρίως. Από μόνη μου θέλω και πάω… Η Κωνσταντίνα δεν έχει πει “παιδιά εγώ εδώ είμαι, πάρτε με κι αλλού!” Δεν ξέρω για τον Παύλο, αλλά στη δική μας περίπτωση αυτό έχει συμβεί. Δεν μπορείς να πάρεις τον άλλον από το χεράκι…». «Ότι θα έπρεπε να πω “γεια σας ήρθα να κάνω ένα κυρίως” ενώ είμαι ζαχαροπλάστης. Ξέρω ‘γω… ίσως εννοεί αυτό», απάντησε η Κωνσταντίνα στην ερώτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου αν κατάλαβε τι εννοεί η συμπαίκτριά της.

Το σχόλιο αυτό της Ηρώς στην Κωνσταντίνα δεν άρεσε καθόλου στη Λία «Τι σε νοιάζει εσένα τι κάνει; Έξαλλη είμαι!» είπε στην κάμερα. «Της την είπε γιατί τη θεωρεί πολύ δυνατή στη ζαχαροπλαστική. Θέλει να τη βγάλει από αυτήν τη θέση να την πάει στη μαγειρική έτσι ώστε να είναι προτεινόμενη η Κωνσταντίνα», σχολίασε η Μαρίνα. Η Κωνσταντίνα δήλωσε ότι δεν την ενδιαφέρει η άποψη της συμπαίκτριάς της κι ότι μπορεί να προσφέρει καλύτερα στις ομαδικές δοκιμασίες ως ζαχαροπλάστης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις