Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / House of Fame υποψήφιοι προς αποχώρηση: Οι πιο αδύναμοι του πρώτου live
LIFESTYLE

House of Fame υποψήφιοι προς αποχώρηση: Οι πιο αδύναμοι του πρώτου live

House of Fame υποψήφιοι προς αποχώρηση: Μετά από δύο εβδομάδες στο σπίτι της μουσικής ακαδημίας, οι συμμετέχοντες, έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στο stage του House of Fame.

Μετά από δύο εβδομάδες στο σπίτι της μουσικής ακαδημίας, οι συμμετέχοντες, έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στο stage του House of Fame. Η Ελένη Φουρέιρα υποδέχθηκε στο πλατό του μουσικού σόου τους 17 μαθητές της μουσικής ακαδημίας, οι οποίοι για πρώτη φορά τραγούδησαν μπροστά σε κριτική επιτροπή και στο τηλεοπτικό κοινό.

Από τη θέση των κριτών η Καίτη Γαρμπή, ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Φοίβος και ο Γιώργος Αρσενάκος άκουσαν τις φωνητικές δυνατότητες των διαγωνιζόμενων του «House Of Fame» και διάλεξαν τους τρεις αδύναμους. Αυτοί ήταν η Έλενα Ροϊνού, ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας και η Άλεξ Μαντή.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Έλενα είχε ψηφιστεί νωρίτερα από τους συμπαίκτες και έτσι της αφαιρέθηκαν 4 βαθμοί από την συνολική βαθμολογία της κριτικής επιτροπής. Το τηλεοπτικό κοινό έχει μια εβδομάδα στη διάθεσή του προκειμένου να αποφασίσει ποιος θα είναι ο πρώτος που θα δει την πόρτα της εξόδου από το «House Of Fame». Κάθε Παρασκευή βράδυ σε ζωντανή σύνδεση με την Ακαδημία οι καθηγητές θα δίνουν το δικό τους σχόλιο στις εμφανίσεις που θα παρακολουθούν.

Η κριτική επιτροπή όμως θα είναι εκείνη που θα κάνει την τελική αξιολόγηση. Μία σημαντική λεπτομέρεια που μπορεί να κάνει τη διαφορά είναι το ό,τι από την τελική βαθμολογία θα αφαιρεθούν τέσσερις βαθμοί από τον σπουδαστή που θα έχει ψηφιστεί αρνητικά από τους συγκάτοικούς του.

House of Fame: Ο Θέμης εμφανίστηκε στη σκηνή ως Holly Grace και έκλεψε τις εντυπώσεις

Το live του House of Fame έκρυβε χθες μία μεγάλη έκπληξη. O Θέμης, o νεαρός σπουδαστής της ακαδημίας του ΣΚΑΪ, εμφανίστηκε στη σκηνή ως Holly Grace, της drag περσόνας που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια. Ως Holly Grace, λοιπόν, παρουσίασε στην κριτική επιτροπή το κομμάτι του Αττίκ, «Ζητάτε να σας πως». Μέσα από την ερμηνεία και την σκηνική του παρουσία ο νεαρός διαγωνιζόμενος κατόρθωσε να κερδίσει τις εντυπώσεις και να ακούσει θερμά σχόλια!

«Συγχαρητήρια! Εγώ είμαι θαυμάστρια έτσι κι αλλιώς και θέλω να στο πω! Καλωσήρθες στο House of fame, Holly Grace» τόνισε η Ελένη Φουρέιρα μόλις ολοκλήρωσε την ερμηνεία. «H Holly Grace είναι η drag persona του Θέμη. Είναι η μούσα του. Είναι μία γυναίκα η οποία έχει πάρει την έμπνευση για να δημιουργηθεί από την μητέρα μου και από άλλες γυναίκες πρότυπα στη ζωή μου. Ήρθε στη ζωή μου πριν από σχεδόν πέντε χρόνια για να μου δώσει δύναμη σαν μια άλλη μητέρα, σαν μια άλλη κολλητή, σαν μια άλλη αδελφή, σαν μια άλλη μούσα. Και έχει και πάρα πολλές όψεις η Holly» τόνισε ο Θέμης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις