Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / House of Fame live πρεμιέρα: Εντυπωσίασε η Ελένη Φουρέιρα, όλα όσα είδαμε
LIFESTYLE

House of Fame live πρεμιέρα: Εντυπωσίασε η Ελένη Φουρέιρα, όλα όσα είδαμε

House of Fame live πρεμιέρα: Πρεμιέρα έκαναν τα live του "House of Fame" το βράδυ της Παρασκευής (26/02).

Πρεμιέρα έκαναν τα live του “House of Fame” το βράδυ της Παρασκευής (26/02) με τους 17 σπουδαστές να τραγουδούν ζωντανά στη σκηνή τα κομμάτια που προετοίμαζαν μαζί με τους καθηγητές τους στη Μουσική Ακαδημία το προηγούμενο διάστημα. Στην αρχή του live έκανε την εμφάνισή της η διάσημη τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα, η οποία έχει ρόλο παρουσιάστριας στο μουσικό ριάλιτι του ΣΚΑΙ, φορώντας ένα εντυπωσιακό χρυσό φόρεμα, το οποίο αναδείκνυε το υπέροχο σώμα της και τους κοιλιακούς της.

Η Ελένη Φουρέιρα καλωσόρισε τους κριτές του show, που δεν είναι άλλοι από τους γνωστούς τραγουδιστές Γιάννη Πλούταρχο και Καίτη Γαρμπή, τον γνωστό συνθέτη και στιχουργό Φοίβος και τον CEO της δισκογραφικής εταιρείας Panik, Γιώργο Αρσενάκο. Οι τέσσερις κριτές άκουσαν τις ερμηνείες των σπουδαστών και τους έκαναν διάφορα σχόλια, τόσο θετικά όσο και αρνητικά. Με κάποιους ενθουσιάστηκαν, ωστόσο, σε άλλους σπουδαστές πρότειναν περισσότερη δουλειά και λιγότερο άγχος, ώστε το αποτέλεσμα να είναι καλύτερο την επόμενη φορά.

Στο τέλος του live 6 σπουδαστές βγήκαν μπροστά, καθώς είχαν τις πιο αδύναμες ερμηνείες. Από αυτούς οι 3 ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση στο πρώτο live του “House of Fame”. Ο λόγος για τους Στέφανο, Άλεξ και Έλενα, οι οποίοι θα τίθενται στην κρίση του κοινού, σχετικά με την παραμονή τους στο μουσικό ριάλιτι του ΣΚΑΙ.

House of Fame: “Έριξαν” το twitter οι κοιλιακοί της Φουρέιρα

Το βράδυ της Παρασκευής (26/02) η γνωστή τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα που θα έχει ρόλο παρουσιάστριας, υποδέχτηκε τους τέσσερις κριτές, τους σπουδαστές και το τηλεοπτικό κοινό, φορώντας ένα πολύ εντυπωσιακό και σέξι φόρεμα, το οποίο αναδείκνυε το υπέροχο σώμα της. Το φόρεμά της άφηνε ακάλυπτη την κοιλιά της, με τους κοιλιακούς της τραγουδίστριας να “κλέβουν” την παράσταση.

Φυσικά, το κολακευτικό χρυσό φόρεμα της Φουρέιρα δεν πέρασε απαρατήρητο, με τον Φοίβο από την κριτική επιτροπή να της κάνει ένα ιδιαίτερο σχόλιο και τους υπόλοιπους κριτές να κάνουν κομπλιμέντα.

Συγκεκριμένα, ο διάλογος που ακολούθησε ήταν ο εξής:

Φοίβος: Νομίζω ότι έχει γίνει κάποιο μπέρδεμα με τα φορέματά σας. Αρχικά, είναι πολύ ωραίο το φόρεμά σου. Είσαι θεά! Αλλά στα trailer λέγαμε ότι η Καίτη Γαρμπή είναι το ατόφιο χρυσάφι, ενώ σήμερα φοράς εσύ χρυσό.

Φουρέιρα: Αφού έχουμε εδώ το ατόφιο χρυσάφι, έπρεπε να την τιμήσω.

Αρσενάκος: Κοίτα κοιλιακούς!

Γαρμπή: Δουλεύει το κορίτσι μας!

Όπως ήταν λογικό, ούτε το twitter άφησε ασχολίαστη την λαμπερή εμφάνισή της, με τους χρήστες να δηλώνουν εντυπωσιασμένοι από τους κοιλιακούς της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις