Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 spoiler ομαδική: Νεύρα και εντάσεις, ποιοι κερδίζουν
LIFESTYLE

MasterChef 5 spoiler ομαδική: Νεύρα και εντάσεις, ποιοι κερδίζουν

MasterChef 5 spoiler ομαδική: Οι εντάσεις δεν λείπουν για ακόμα μία φορά αφού Μπλε και Κόκκινοι ψάχνουν τις ευθύνες για τα λάθη στα πιάτα που παρουσίασαν.

Οι εντάσεις δεν λείπουν για ακόμα μία φορά αφού Μπλε και Κόκκινοι ψάχνουν τις ευθύνες για τα λάθη στα πιάτα που παρουσίασαν. Νέο επεισόδιο απόψε (26/2) στο MasterChef 5 και το μόνο σίγουρο είναι πως τα αποτελέσματα της ομαδικής δοκιμασίας θα δημιουργήσουν μεγάλες εντάσεις σε Κόκκινους και Μπλε, ενώ κάποιος θα αγανακτήσει αφού για ακόμα μία φορά θα μιλήσουν όλοι για το αν τιμούν τα «παντελόνια» τους.

Στο προηγούμενο επεισόδιο οι δύο ομάδες κλήθηκαν να μαγειρέψουν με μερικές αλλαγές αφού το πλεονέκτημα που κέρδισε ο Αλέξανδρος με τη νίκη του στο τεστ δημιουργικότητας, μπόρεσε να αλλάξει τον αρχηγό στους Κόκκινους και να φέρει τα πάνω κάτω. Κατά τη διάρκεια της μαγειρικής διαδικασίας υπήρχαν εντάσεις ωστόσο σε κάθε περίπτωση λιγότερες από αυτές που είδαμε την περασμένη εβδομάδα με τον Ιωάννη στον τιμόνι.

Ο Πάνος Ράπτης, ως αρχηγός της Κόκκινης ομάδας μιλάει εκ μέρους όλων και μάλιστα διαφωνεί μέχρι και με τον Σωτήρη Κοντιζά, ενώ φαίνεται πως οι εντάσεις δεν λείπουν για ακόμα μία φορά αφού ο Παύλος βρίσκεται απέναντί του και του ρίχνει ευθύνες για ένα πιάτο. Βέβαια τα προβλήματα ξεκινάνε και στους Μπλε, οι οποίοι νίκησαν την προηγούμενη εβδομάδα και είχαν την ψυχολογία με το μέρος τους.

Η Ηρώ πήρε την πρωτοβουλία να αναλάβει μόνη της ένα πιάτο, το οποίο μάλλον δεν πέτυχε και η Κωνσταντίνα εκνευρίστηκε με τη στάση της, καθώς της ζήτησε επανειλημμένα να ακολουθήσει την συμβουλή της και να προσθέσει μπαχαρικά στους ξηρούς καρπούς του γλυκού.

MasterChef 5: Γιατί δεν είναι πια αρχηγός ο Ιωάννης

Ο Αλέξανδρος, ως νικητής της δημιουργικής δοκιμασίας του «MasterChef 5» κέρδισε δύο πλεονεκτήματα… Το πρώτο αφορούσε τη μαγειρική διαδικασία, καθώς μπορούσε να επιλέξει τα πιάτα που θα μαγείρευε η μπλε ομάδα. Ωστόσο, το δεύτερο πλεονέκτημα είχε ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον. «Έχεις το δικαίωμα να ανταλλάξεις παίκτες και να αλλάξεις ρόλους», του ανακοίνωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Στην ουσία, ο παίκτης του «MasterChef 5» μπορούσε είτε να αντικαταστήσει τους αρχηγούς είτε να αλλάξει παίκτες από την μπλε στην κόκκινη ομάδα και τούμπαλιν.

Ο παίκτης του «MasterChef 5» επέλεξε τελικά να βγάλει τον Ιωάννη από τη θέση του αρχηγού. «Παίρνω την απόφαση να αλλάξω τον αρχηγό και θα επιλέξω τον Πάνο για αρχηγό» είπε, αποσύροντας έτσι τον Ιωάννη από την αρχηγία. «Πιο πολύ θέλω να τους βοηθήσω, γιατί έγιναν κάποια σκηνικά με τον Γιάννη σαν αρχηγό», σημείωσε με νόημα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις