Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 Κοντιζάς: Αυτό είναι το αγαπημένο του κρυφό…σπορ
LIFESTYLE

MasterChef 5 Κοντιζάς: Αυτό είναι το αγαπημένο του κρυφό…σπορ

MasterChef 5 Κοντιζάς: H πανδημία του κορονοϊού έχει φέρει μεγάλες αλλαγές στο MasterChef 5!

Η πανδημία του κορονοϊού έχει φέρει μεγάλες αλλαγές στο MasterChef 5! Έτσι οι ομαδικές δοκιμασίες που στους προηγούμενους κύκλους γίνονταν σε εξωτερικούς χώρους φέτος πραγματοποιούνται στο πλατό. Εκεί φυσικά βρίσκονται και οι τρεις κριτές, οι οποίοι επιβλέπουν τους παίκτες κατά τη διάρκεια της ομαδικής δοκιμασίας. Σχολιάζουν τον άριστο εξοπλισμό που υπάρχει στην κουζίνα του διαγωνισμού μαγειρικής, αλλά και το γεγονός ότι λόγω της κατάστασης δεν τους επιτρέπεται να βρεθούν εκτός στούντιο.

Μάλιστα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δράττει την ευκαιρία και θέλοντας να πειράξει τον Σωτήρη Κοντιζά λέει πως τώρα λυπάται που δεν μπορεί τον καλό του φίλο και συνάδελφο να ασχολείται με το αγαπημένο του… σπορ, το skate. Από την άλλη, ο Σωτήρης Κοντιζάς προσποιείται ότι κάνει skate, αλλά μάλλον δεν τα καταφέρνει, αφού ο «θείος Λεωνίδας» του λέει ότι κάνει rollers!

MasterChef 5: Ο Πάνος αρχηγός της κόκκινης ομάδας

Το MasterChef 5 είχε ομαδική δοκιμασία και ο νικητής της δημιουργικής δοκιμασίας της Τρίτης «ανακάτεψε» ξανά την τράπουλα μεταξύ μπλε και κόκκινης ομάδας. Να θυμίσουμε εδώ πως στο φετινό «MasterChef» οι ομάδες έχουν διαμορφωθεί από την πρώτη εβδομάδα και οι παίκτες θα αγωνίζονται με την ίδια σύνθεση στις ομαδικές ως το τέλος του διαγωνισμού.

Ο Αλέξανδρος, ως νικητής της δημιουργικής δοκιμασίας του «MasterChef 5» κέρδισε λοιπόν δύο πλεονεκτήματα… Το πρώτο αφορούσε τη μαγειρική διαδικασία, καθώς μπορούσε να επιλέξει τα πιάτα που θα μαγείρευε η μπλε ομάδα. Ωστόσο, το δεύτερο πλεονέκτημα είχε ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον. «Έχεις το δικαίωμα να ανταλλάξεις παίκτες και να αλλάξεις ρόλους», του ανακοίνωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Στην ουσία, ο παίκτης του «MasterChef 5» μπορούσε είτε να αντικαταστήσει τους αρχηγούς είτε να αλλάξει παίκτες από την μπλε στην κόκκινη ομάδα και τούμπαλιν.

Ο παίκτης του «MasterChef 5» επέλεξε τελικά να βγάλει τον Ιωάννη από τη θέση του αρχηγού. «Παίρνω την απόφαση να αλλάξω τον αρχηγό και θα επιλέξω τον Πάνο για αρχηγό» είπε, αποσύροντας έτσι τον Ιωάννη από την αρχηγία. «Πιο πολύ θέλω να τους βοηθήσω, γιατί έγιναν κάποια σκηνικά με τον Γιάννη σαν αρχηγό», σημείωσε με νόημα.

MasterChef 5: Η πρόταση του Διονύση στην Ανούς και η αντίδραση του Πάνου!

Τα τηγάνια, οι κατσαρόλες και οι κουτάλες είχαν πάρει «φωτιά» στην κουζίνα του MasterChef 5! Και οι δυο ομάδες εργάζονταν πυρετωδώς, προκειμένου να καταφέρουν να ετοιμάσουν εντυπωσιακά πιάτα και να αποσπάσουν υψηλές βαθμολογίες από τους τρεις κριτές – σεφ.

Βέβαια, δε έλειψαν και τα αστεία ανάμεσα σε παίκτες της κόκκινης ομάδας. Η Ανούς πήγε στον πάγκο που βρισκόταν ο Διονύσης και ο Πάνος και τότε ο πρώτος θέλοντας να την κάνει να χαλαρώσει της έκανε αστεία. «Τι κάνεις το βράδυ; Αν κερδίσουμε, το βράδυ θα σε βγάλω για ποτό», της είπε και στη συνέχεια απευθύνθηκε στους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας προσθέτοντας: «Αν κερδίσουμε το βράδυ θα σας κεράσω ποτάκι»!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις