Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φάρμα – Κυριακή Κατσογρεσάκη: Μετά το «My Style Rocks» θα γίνει αγρότισσα
LIFESTYLE

Φάρμα – Κυριακή Κατσογρεσάκη: Μετά το «My Style Rocks» θα γίνει αγρότισσα

Φάρμα - Κυριακή Κατσογρεσάκη: Μπορεί στο «My Style Rocks» να μην κατάφερε να μακροημερεύσει, ωστόσο στη «Φάρμα» η Κυριακή Κατσογρεσάκη φαίνεται αποφασισμένη να διαπρέψει!

Μπορεί στο «My Style Rocks» να μην κατάφερε να μακροημερεύσει, ωστόσο στη «Φάρμα» η Κυριακή Κατσογρεσάκη φαίνεται αποφασισμένη να διαπρέψει! Η πιο «καυτή» παίκτρια του αγροτικού reality, το οποίο επιστρέφει σύντομα στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, αναμένεται να τραβήξει όλα τα βλέμματα. Η Κυριακή Κατσογρεσάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κρήτη. Σπούδασε Φιλοσοφία στο Ρέθυμνο, αλλά η ζωή την έφερε να εργάζεται ως αεροσυνοδός.

Τα τελευταία χρόνια είναι μέρος του προσωπικού των αεροσκαφών της Βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας. Ζει μόνιμα στο Ντουμπάι, αλλά πρόσφατα ήρθε στην Αθήνα ώστε να ολοκληρώσει την εκπαίδευσή της για να γίνει πιλότος. Λατρεύει τη γυμναστική και έχει λάβει μέρος σε πολλούς διαγωνισμούς ομορφιάς.

Κυριακή Κατσογρεσάκη Φάρμα

Κυριακή Κατσογρεσάκη: Η Κρητικιά αεροσυνοδός των βασιλιάδων της Σ. Αραβίας

Η Κυριακή Κατσογρεσάκη είχε μιλήσει στο παρελθόν για το πώς κατάφερε να πάρει τη θέση της αεροσυνοδού στη βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας, ενώ αναφέρθηκε στο αυστηρό πρωτόκολλο εχεμύθειας που υπάρχει. «Έχω υπογράψει συμβόλαιο εχεμύθειας με τη βασιλική οικογένεια και ό,τι βλέπω κι ακούω τα κρατάω για τον εαυτό μου. Απαγορεύεται να γνωρίζουμε την αραβική γλώσσα γιατί δεν θέλουν να καταλάβουμε τι λένε. Κάθε φορά μαθαίνουμε μια μέρα νωρίτερα ή τελευταία στιγμή το μέρος που θα ταξιδέψουμε με τη βασιλική οικογένεια. Πάντα έχω μαζί μου δύο βαλίτσες, με καλοκαιρινά και χειμωνιάτικα ρούχα, γιατί δεν γνωρίζουμε σε ποιον προορισμό θα πάμε. Είναι φορές που είναι πολύ αυστηρά τα πράγματα και μας απαγορεύουν να ανεβάσουμε φωτογραφίες στα social media, και φυσικά το καταλαβαίνω αυτό», είπε η Ελληνίδα αεροσυνοδός, Κυριακή Κατσογρεσάκη.

Η εμπειρία, σύμφωνα με την ίδια, είναι συναρπαστική και οι συνθήκες εργασίας εξαιρετικές. Όταν βρίσκονται στη Σαουδική Αραβία μένει στο παλάτι, ενώ της έχουν παραχωρήσει ένα σπίτι με πισίνα, γυμναστήριο και προσωπικό οδηγό. «Οταν πηγαίνουμε στο παλάτι στη Σαουδική Αραβία και μένουμε μαζί τους, η ζωή εκεί είναι όνειρο. Υπάρχει το γυμναστήριο, η πισίνα, η σάουνα, το χαμάμ και όλα αυτά είναι μόνο για εμάς, το προσωπικό που δουλεύει για τη βασιλική οικογένεια. Υπάρχει ο χώρος που έρχονται οι Φιλιππινέζες και μας κάνουν μασάζ και μας ρωτούν: “Τι φαγητά θέλετε να φάτε σήμερα;”. Είναι καταπληκτική η ζωή μας εκεί. Εκεί μπορεί να μείνουμε μαζί τους από τρεις ημέρες μέχρι και δύο εβδομάδες, εξαρτάται το πόσο μας χρειάζονται. Οι απολαβές είναι πάρα πολύ καλές και δεν συγκρίνονται με τους μισθούς των αεροσυνοδών στην Ελλάδα», προσθέτει η Κυριακή Κατσογρεσάκη.

Κυριακή Κατσογρεσάκη Κυριακή Κατσογρεσάκη Κυριακή Κατσογρεσάκη με μαγιό Κυριακή Κατσογρεσάκη
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις