Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Battle of the Couples τηλεθέαση: Τι έκανε στην πρεμιέρα
LIFESTYLE

Battle of the Couples τηλεθέαση: Τι έκανε στην πρεμιέρα

Battle of the Couples τηλεθέαση: Το πολυδιαφημιζόμενο Battle of the Couples έκανε επιτέλους πρεμιέρα στον Alpha.

Το πολυδιαφημιζόμενο Battle of the Couples έκανε επιτέλους πρεμιέρα στον Alpha, το βράδυ της Πέμπτης. Η μάχη για την πρωτιά στην τηλεθέαση δόθηκε παράλληλα με τις μάχες των ζευγαριών στις λάσπες. Πόσοι τηλεθεατές «συμμετείχαν» στις δοκιμασίες που τους υπέβαλε το νέο reality του σταθμού; Το 14% του δυναμικού κοινού συντονίστηκε με τη νέα πρόταση του Alpha, ενώ την πρωτιά στην τηλεθέαση κράτησαν γερά στα χέρια τους οι Άγριες Μέλισσες.

Η τηλεθέαση αναλυτικά

Δυναμικό

Άγριες Μέλισσες 31,3%
Η Φαμίλια 16,3%
Έρωτας με διαφορά 14,1%
Battle of the Couples 14%
8 λέξεις 10,3%

Γενικό

Άγριες Μέλισσες 34,7%
8 λέξεις 19,2%
Η Φαμίλια 16,6%
Battle of the Couples 11%
Έρωτας με διαφορά 10,1%

Battle of the Couples: Η αποχώρηση ζευγαριού πριν καν μπει στη βίλα

Στο πρώτο επεισόδιο τα ζευγάρια έπρεπε να αγωνιστούν προκείμενου να κερδίσουν την είσοδό τους στο ριάλιτι. Τα πέντε ζευγάρια που κατάφεραν να αποδείξουν πως γνωρίζονται καλά μεταξύ τους, πέρασαν απευθείας στο σπίτι. Ωστόσο, η επίδοση της Κρίστη και του Κώστα και του Μιτς και της Ιουλίας ήταν η χειρότερη, οπότε έπρεπε να παλέψουν μεταξύ τους, καθώς ένα μόνο ζευγάρι θα έπαιρνε το πολυπόθητο εισιτήριο για τη βίλα.

Όμως, λίγο πριν τον αγώνα η Ιουλία ανακοίνωσε ότι δεν θέλει να αγωνιστεί και έτσι αυτή και ο σύντροφός της Μιτς, αποχώρησαν οικειοθελώς από το ριάλιτι. «Εγώ δεν θα διαγωνιστώ. Είναι εύκολο να λέμε από τον καναπέ μας ότι είναι εύκολα τα αθλήματα αλλά, καλώς ή κακώς, δεν είναι έτσι. Έχουν τη δυσκολία τους και προσωπικά αισθάνθηκα ότι με δυσκόλεψαν αρκετά» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ιουλία. Σίγουρα θα μου άρεσε πολύ να το ζήσω, να μπω στη βίλα και να διαγωνιστώ με τα παιδιά, να γνωριστώ καλύτερα με τον Μιτς» ανέφερε η παίκτρια στον Παναγιώτη Βασιλάκο. «Πιστεύω ότι έχω να δώσω και να αποδείξω πράγματα σε μένα. Δεν έχω να αποδείξω σε κανέναν άλλον τίποτα, οπότε έδωσα την τελική απόφαση ότι θέλω να αποχωρήσω».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις