Αθήνα

°C

Πέμπτη

06

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες Μέλισσες spoiler Ελένη Λάμπρος: Η στιγμή που όλοι περίμεναν έφτασε
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες spoiler Ελένη Λάμπρος: Η στιγμή που όλοι περίμεναν έφτασε

Άγριες Μέλισσες spoiler Ελένη Λάμπρος: Η στιγμή που όλοι ανέμεναν στο Διαφάνι έφτασε.

Η στιγμή που όλοι ανέμεναν στο Διαφάνι έφτασε και η Ελένη ντύνεται στα λευκά προκειμένου να παντρευτεί τον αγαπημένο της Λάμπρο στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Μπορεί η απειλή του Βόσκαρη να μην έχει ακόμη τακτοποιηθεί, ούτε η αντιπαράθεση της Ελένης με τον Δούκα μετά την κομπίνα που έδωσε στον προύχοντα του χωριού τα χωράφια των μελών του Συνεταιρισμού, όμως όλοι θα κάνουν για μία ημέρα ανακωχή.

Μια μέρα που θα γίνει ένας ακόμη γάμος στο Διαφάνι, μετά από εκείνον της Βιολέτας και του Μιλτιάδη στη σειρά «Άγριες Μέλισσες». Έπειτα από πολλά χρόνια αναμονής και δυσκολιών, που δεν άφηναν τον Λάμπρο και την Ελένη να είναι μαζί, το ζευγάρι ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας. Όπως διαβάζουμε στις περιλήψεις των επόμενων επεισοδίων της σειράς «Άγριες Μέλισσες», το Διαφάνι, για πρώτη φορά στην ιστορία του, περνάει μια μέρα που δεν θα μοιάζει με καμία άλλη.

Η ανακωχή απλώνεται απ’ άκρου εις άκρον, ενώ οι Σταμίραινες και οι Σεβαστοί ζουν, ο καθένας στο σπιτικό του, μια μεγάλη χαρά. Την Ελένη, όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα ο ANT1, συνοδεύουν στην εκκλησία οι αδελφές της, Ασημίνα και Δρόσω, συνοδεία οργανοπαιχτών. Φαίνεται πως όλοι είναι παρόντες στον γάμο που θα παρακολουθήσουμε στη σειρά «Άγριες Μέλισσες», εκτός φυσικά από τον Δούκα και τη Μυρσίνη Σεβαστού. Ωστόσο, παρότι όλοι αφήνουν την ημέρα του γάμου όλες τις διαφορές τους στην άκρη, φαίνεται πως τα πράγματα δεν θα κυλήσουν όσο ομαλά θα ήθελαν οι Σεβαστοί και οι Σταμίραινες. Τίποτα δεν δείχνει ικανό να σκιάσει αυτήν τη μέρα.

Άγριες Μέλισσες γάμος Λάμπρος Ελένη Άγριες Μέλισσες γάμος Λάμπρος Ελένη Άγριες Μέλισσες γάμος Λάμπρος Ελένη
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις