Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιώργος Αγγελόπουλος – Αρναούτογλου: Ο Ντάνος στο «The 2Night Show»
LIFESTYLE

Γιώργος Αγγελόπουλος – Αρναούτογλου: Ο Ντάνος στο «The 2Night Show»

Γιώργος Αγγελόπουλος - Αρναούτογλου: Την Πέμπτη (25/02), στις 23:30, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσορίζει στο «The 2Night Show» τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Την Πέμπτη (25/02), στις 23:30, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσορίζει στο «The 2Night Show» τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Ο Ντάνος μιλάει για την πρόταση που δέχτηκε να παρουσιάσει το φετινό «Survivor» και αποκαλύπτει τους λόγους που δεν προχώρησε τελικά η συμφωνία. Το παρακολουθεί; Πώς του φαίνεται ο Γιώργος Λιανός ως παρουσιαστής; Θα συμμετείχε στο «Survivor All Star»;

Επίσης, αναφέρεται στις επιλογές που έκανε στη ζωή του, μετά τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης και εκφράζει τον σεβασμό και την αγάπη του για την τέχνη της υποκριτικής, δηλώνοντας ανοιχτός σε προτάσεις. Τέλος, μιλάει για το σωματείο «Φύλακας Άγγελος» και το έργο του, το οποίο αφορά στην κακοποίηση παιδιών.

Γιώργος Αγγελόπουλος: Το ποδόσφαιρο

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Σκιάθο. Από εκεί πήγε στον Ολυμπιακό Βόλου το 2004 μέχρι το καλοκαίρι του 2005. Είχε μόνο μία συμμετοχή σε επίσημο παιχνίδι. Στη συνέχεια αγωνίστηκε για λογαριασμό του Α.Σ. Ρόδος για την σεζόν 2005 με 2006, στην οποία είχε 23 συμμετοχές και τέσσερα γκολ.

Για μία τριετία αγωνίστηκε στην ομάδα του Εθνικού Αστέρα της Καισαριανής, στην οποία είχε 40 συμμετοχές και ένα γκολ. Την αγωνιστική περίοδο του 2008 είχε προπονητή τον Siniša Gogić. Το 2009 επέστρεψε στη Ρόδο. Τερμάτισε την ποδοσφαιρική καριέρα του στις 26 Μαΐου 2010 στον αγώνα με τον Ιωνικό στη Νεάπολη. Με τον τερματισμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας, στράφηκε στο χώρο των water sports.

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η συμμετοχή στο Survivor

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή του στον πέμπτο κύκλο του τηλεοπτικού παιχνιδιού επιβίωσης Survivor Greece, το οποίο προβλήθηκε από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο νέο κύκλο του παιχνιδιού, ο οποίος προβλήθηκε το 2017. Αφού πέρασε από casting, τελικά εντάχθηκε στην ομάδα των παικτών και τον Φεβρουάριο του 2017 ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο για τα γυρίσματα του παιχνιδιού. Στις 5 Ιουλίου αναδείχθηκε νικητής, έχοντας διανύσει 148 μέρες στο παιχνίδι. Η δημοσιότητά του ξεπέρασε τη δημοσιότητα ανάλογων νικητών ριάλιτι στην Ελλάδα, καθώς η τηλεθέαση του Survivor τη συντριπτική πλειοψηφία των ημερών προβολής του ξεπερνούσε το 60% και συχνά το 70%, ενώ ο τελικός ξεπέρασε το 80%. Η νίκη και η δημοσιότητά του συντέλεσαν κατά πολλούς στην εντυπωσιακή αύξηση του τουρισμού στη Σκιάθο το 2017, η οποία ξεπέρασε τον Ιούνιο το 24%, κυρίως λόγω Ελλήνων που ήθελαν να συναντηθούν μαζί του.

Στις 28 Νοεμβρίου 2017, βρέθηκε στην Κύπρο όπου μαζί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου παρουσίασαν τα Time Out Eating Awards για το 2017, τον γαστρονομικό θεσμό του νησιού που βράβευε τα καλύτερα εστιατόρια για 13η χρονιά. Από το 2018 μέχρι το 2019 πρωταγωνιστούσε στη σειρά του Alpha, Το Τατουάζ, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει σε διαφημίσεις[15][16] και κάνει ομιλίες με θέμα το motivation.

Γιώργος Αγγελόπουλος: Το βιβλίο και η συμμετοχή στην ταινία του Σεφερλή

Το Φεβρουάριο του 2019 κυκλοφόρησε το αυτοβιογραφικό του βιβλίο με τίτλο «Ντάνος: Μια αφήγηση στην Αυγή Σαββίδου» από την Εκδοτική Αθηνών. Ο Αγγελόπουλος έκανε το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο με τη συμμετοχή του στην ταινία του Μάρκου Σεφερλή, Χαλβάη 5-0, στον ρόλο του ιατροδικαστή Καρόζη. Η ταινία έκανε πρεμιέρα στις 30 Ιανουαρίου 2020.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις