Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αναβλήθηκε λόγω κορονοϊού το Ολυμπιακός – ΑΕΚ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αναβλήθηκε λόγω κορονοϊού το Ολυμπιακός – ΑΕΚ

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Το πρωτάθλημα της Handball Premier θα επανεκκινήσει κανονικά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Το πρωτάθλημα της Handball Premier θα επανεκκινήσει κανονικά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο χωρίς όμως το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Οι ερυθρόλευκοι έκαναν σχετικό αίτημα στην ΟΧΕ μετά το μπαράζ κρουσμάτων κορονοϊού στις ομάδες βόλεϊ ανδρών και γυναικών του συλλόγου που χρησιμοποιούν το “Μελίνα Μερκούρη”. Η Ομοσπονδία αποδέχτηκε την εισήγηση του Ολυμπιακού και έτσι η αναμέτρηση δε θα διεξαχθεί.

Η ενημέρωση της ΟΧΕ για το ντέρμπι αναφέρει: “Το παιχνίδι Ολυμπιακός-ΑΕΚ αναβλήθηκε με απόφαση της ΔΕΠ/ΟΧΕ κατόπιν αιτήματος του γηπεδούχου σωματείου, λόγω κρουσμάτων Covid-19 στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» που καθιστούσε και καθιστά αδύνατη για αρκετές μέρες την ομαλή διεξαγωγή των δραστηριοτήτων”.

Ολυμπιακός Χάντμπολ

ΑΕΚ: Με τη ρωσική Νέβα στους “8” του European Cup

Το εμπόδιο της Νέβα καλείται να περάσει η ομάδα χάντμπολ ανδρών της ΑΕΚ προκειμένου να πάρει την πρόκριση για την ημιτελική φάση του EHF European Cup. H κληρωτίδα έφερε αντίπαλο της Ένωσης τη ρωσική ομάδα, με τον πρώτο αγώνα να διεξάγεται 20 ή 21 Μαρτίου και τη ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα. (27 ή 28 Μαρτίου). Θυμίζουμε πως η ΑΕΚ απέκλεισε στη φάση των 16 την κάτοχο του τροπαίου, CSM Βουκουρεστίου, με μία τρομερή ανατροπή στη ρεβάνς στην Αθήνα.

ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΩΝ “8”:

Μπαία Μάρε (Ρουμανία) – Ανόρθωση (Κύπρος)

Νέβα (Ρωσία) – ΑΕΚ (Ελλάδα)

HC Ρόμπε Ζούμπρι (Τσεχία) – Γκορένιε Βελένιε (Σλοβενία)

Πόλβα Σερβίτι (Εσθονία) – Ιστάντς IF (Σουηδία)

ΑΕΚ χαντμπολ
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις