Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αγγελική Ηλιάδη – Μεσάνυχτα: Καλεσμένη σήμερα στην Ελεονώρα Μελέτη
LIFESTYLE

Αγγελική Ηλιάδη – Μεσάνυχτα: Καλεσμένη σήμερα στην Ελεονώρα Μελέτη

Αγγελική Ηλιάδη - Μεσάνυχτα: Η Ελεονώρα Μελέτη θα υποδεχτεί σήμερα την Αγγελική Ηλιάδη.

Η Ελεονώρα Μελέτη θα υποδεχτεί σήμερα Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου στη μία το πρωί στο πλατό της εκπομπής της στον Alpha «Μεσάνυχτα» δύο πρόσωπα στις «παρυφές» της τρέχουσας επικαιρότητας. Μία εκ των καλεσμένων η Αγγελική Ηλιάδη.

Η γνωστή τραγουδίστρια απαντά σε όλους όσοι τη σχολιάζουν αρνητικά για την εμφάνιση της. Περιγράφει πως είναι να μεγαλώνει μόνη της δύο παιδιά και αποκαλύπτει το άγνωστο παρασκήνιο από τη φιλία της με τον Γιάννη Ζουγανέλη. Τέλος, διηγείται την περιπέτεια που έζησε το καλοκαίρι όταν για ένα μήνα έβγαινε συνεχώς θετική στον κορονοϊό με συνέπεια να βρίσκεται σε υποχρεωτική απομόνωση στο σπίτι της μακριά από τα παιδιά της.

Αγγελική Ηλιάδη: Η καριέρα της

Aπό μικρή ηλικία έμαθε να αγαπά το λαϊκό τραγούδι, έχοντας ως «δασκάλα» την τραγουδίστρια γιαγιά της, Καίτη Γκρέυ, με την οποία έκανε το πρώτο της ντουέτο. Ξεκίνησε την επαγγελματική δραστηριοποίηση με τη μουσική αφού τελείωσε το σχολείο. Η πρώτη της επαγγελματική εμφάνιση στο κοινό έγινε το 1995 στο Ποσειδώνιο όπου εμφανίστηκε μαζί με τους Άγγελο και Στέλιο Διονυσίου.

Παράλληλα, το 1998 κάνει και το κινηματογραφικό της ντεπούτο, συμμετέχοντας στην ταινία “Ας περιμένουν οι γυναίκες”, με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Ζουγανέλη, τον Σάκη Μπουλά και τον Αργύρη Μπακιρτζή, όπου ενσαρκώνει τον ρόλο μιας νεαρής τραγουδίστριας που κλέβει την καρδιά του Γιάννη Ζουγανέλη. Η ταινία, μια παραγωγή του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, απέσπασε θετικά σχόλια και θεωρείται μια από τις κλασικές ταινίες του νεότερου ελληνικού κινηματογράφου. Έχει συνεργαστεί με σημαντικά ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου όπως Νότης Σφακιανάκης, Βασίλης Καρράς, Νατάσα Θεοδωρίδου, Γιώργος Μαζωνάκης, Δέσποινα Βανδή, Πίτσα Παπαδοπούλου, Αντώνης Ρέμος, Αντύπας και Σάκης Ρουβάς.

Αγγελική Ηλιάδη

Αγγελική Ηλιάδη: Η πρώτη της δισκογραφική

H πρώτη της δισκογραφική δουλειά έγινε το 2003 με το τραγούδι «Τη Μοναξιά Φοβάμαι» σε μουσική Κώστα Μηλιωτάκη και στίχους Πάνου Φαλάρα, Κοσμά και Εβίτας Μπουρμά, ενώ το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς εμφανίστηκε στο νυχτερινό κέντρο Μούσες στη Θεσσαλονίκη.

Το 2004 ακολουθεί το «Ένα Χρόνο Μαζί», ενώ μια χρονιά αργότερα το χειμώνα του 2005, το άλμπουμ «Τώρα Τι Θες;» σε μουσική Κώστα Μηλιωτάκη, Γιώργου Καφετζόπουλου, Harry K και Σταμάτη Γονίδη. Τους στίχους του δίσκου επιμελήθηκαν οι Ηλίας Φιλίππου, Σταμάτης Γονίδης, Δημήτρης Τσιάφας, Βίκυ Γεροθόδωρου και Πάνος Φαλάρας. Από τα 13 τραγούδια του άλμπουμ ξεχώρισαν το ομώνυμο κομμάτι καθώς και το «Άγγελε Μου Και Αλήτη».

To 2006, κυκλοφορεί το άλμπουμ «Απόφαση Καρδιάς» ενώ ένα χρόνο μετά έρχεται το πέμπτο άλμπουμ, «Ποτέ Δεν Έφυγες». Το 2009, κυκλοφορεί το έκτο της άλμπουμ, «Εγώ Μιλάω Με Την Καρδιά Μου», ενώ τον Οκτώβρη της ίδιας χρονιάς η επιτυχία συνεχίζεται με το CD «Χαμογελώ Και Προχωράω».

Το 2011, έρχεται το έβδομο άλμπουμ της, «Με Την Αγάπη Τα ‘Χω Βάλει», μέσα από το οποίο ξεχωρίζουν το ομότιτλο κομμάτι, τα κομμάτια «Αν Με Είχες Ακούσει», «Εσένα Μόνο» αλλά και οι επιτυχίες «Νέα Εποχή» και «Καλά Τα Περνάω». Την ίδια χρονιά, συμμετέχει ως διαγωνιζόμενη στο ελληνικό χορευτικό σόου «Dancing with the Stars», όπου κατακτά την τρίτη θέση μετά τους Αργύρη Αγγέλου και Κώστα Μαρτάκη.

Αγγελική Ηλιάδη

Αγγελική Ηλιάδη: Το συμβόλαιο στην Panik

Τον Σεπτέμβριο του 2012, υπέγραψε συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρία Panik Platinum, ένα από τα lebels της Panik Entertainment Group. Τον Οκτώβρη της ίδιας χρονιάς, κυκλοφόρησε το τραγούδι «Τραυματισμένε Μου Έρωτα», μια ευαίσθητη και δυναμική μπαλάντα που φέρει τις υπογραφές του Δημήτρη Κοντόπουλου (σε μουσική και παραγωγή) και της Νίκης Παπαθεοχάρη (στίχοι).

Το 2013, λαμβάνει μέρος στον ελληνικό τελικό ανάδειξης του τραγουδιού της Eurovision με το τραγούδι «Χίλιες και μία νύχτες», το οποίο υπογράφει το δίδυμο των επιτυχιών Κυριάκος Παπαδόπουλος και Ηλίας Φιλίππου. Την ίδια χρονιά, κυκλοφορεί και το τραγούδι «Τα Παράπονα Μου» σε μουσική του Τόνι Μαυρίδη και στίχους των Ευαγγελίας Καραμπατζάκη και Σπύρου Βροχίδη.

Το 2014, κυκλοφορεί το τραγούδι «Μόνο Αυτό Ζητώ», μία ανατρεπτική συνεργασία με τον ράπερ OGE. Το 2015, κυκλοφορεί το τραγούδι «Θα Ζήσω Για Μένα» σε μουσική του Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους Ηλία Φιλίππου. Ενώ το 2016, κυκλοφορεί το τελευταίο της τραγούδι με την Panik Platinum, με τίτλο «Έλα Και Πάρε Με» σε Μουσική Κωνσταντίνου Αβραμόπουλου και στίχους της Βίκυς Γεροθόδωρου.

Το Καλοκαίρι του 2017 κυκλοφορεί το νέο της τραγούδι «Όνειρα Σπασμένα» από την Spicy Music ενώ ένα χρόνο μετά, άλλαξε και πάλι εταιρία, πηγαίνοντας στη Heaven Music. Την ίδια χρονιά, κυκλοφορεί το τραγούδι «Μαζί Σου Πετάω». Το Φθινόπωρο του 2018 κυκλοφορεί το «Βουτιά Στο Κενό» σε μουσική Κωνσταντίνου Παντζη και στίχους της Πάτυ από την Digital Ray Records.

Αγγελική Ηλιάδη
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις