Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

01

Ιουνίου 2023

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor υποψήφιοι προς αποχώρηση: Ο πρώτος παίκτης στον “τάκο” και οι άγριες κόντρες
LIFESTYLE

Survivor υποψήφιοι προς αποχώρηση: Ο πρώτος παίκτης στον “τάκο” και οι άγριες κόντρες

Survivor υποψήφιοι προς αποχώρηση: Με το πρώτο συμβούλιο της εβδομάδας ολοκληρώθηκε η μέρα στο Survivor, με την ηττημένη Κόκκινη ομάδα να ψηφίζει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Survivor υποψήφιοι προς αποχώρηση: Η Ανθή Σαλαγκούδη είναι για πέμπτη φορά υποψήφια προς αποχώρηση από το Survivor 4. Μετά την ήττα της Κόκκινης ομάδας στον αγώνα ασυλίας, ακολούθησε το συμβούλιο το οποίο ήταν επεισοδιακό για άλλη μία φορά τόσο στους Κόκκινους, όσο και στην μπλε ομάδα. Ο Τζέιμς στοχοποίησε την Ελευθερία Ελευθερίου για άλλη μία φορά, αναφερόμενος στο θέμα του φαγητού, «χρεώνοντας» την πως αποκάλεσε «κλέφτρα» την Αννα Μαρία. Η Ελευθερία αν και προσπάθησε να αντιδράσει ήρεμα, λίγα λεπτά μετά ξέσπασε σε κλάματα και αποχώρησε από τον χώρο του συμβουλίου καθώς ένοιωθε πως «πνίγεται». Βγήκε έξω να πάρει καθαρό αέρα και να ηρεμήσει, αλλά συνέχισε να κλαίει με λυγμούς. Επέστρεψε ωστόσο αργότερα στο συμβούλιο, όπου είπε πως ξέσπασε λόγω της πίεσης που νοιώθει για όσα γίνονται στην ομάδα της, όπου οι περισσότεροι έχουν στραφεί εναντίον της.

Survivor 4: Κόντρες μεταξύ Τριαντάφυλλου-Ανθής και Σοφίας-Κοψιδά

Το κλίμα ωστόσο δεν ήταν καλύτερο στην Κόκκινη ομάδα όπου φαίνεται πως έχουν χωριστεί σε δύο στρατόπεδα. Ο Τριαντάφυλλος μετά την επίθεση που έκανε στην Ανθή Σαλαγκούδη, «ανακατεύοντας» και τον πατέρα της στην κουβέντα, συνέχισε τα υπερασπίζεται τον εαυτό του λέγοντας πως είναι ειλικρινείς και ότι δεν είπε τίποτα το προσβλητικό για την οικογένειά της. Την ίδια στιγμή η Σοφία προσπάθησε να την υπερασπιστεί, αλλά τα όσα είπε έφεραν μία δική της διαμάχη με τον Γιώργο Κοψιδά. Ο ηθοποιός σε μία κατ ιδίαν συζήτηση την αποκάλεσε «διπρόσωπη» επειδή αλληλοψηφίστηκαν με την Μαριάνθη και δεν ψήφισε την Ανθή Σαλαγκούδη για να δυναμώσει η ομάδα όπως θα ήθελε. Η Σοφία προσπάθησε να υπερασπιστεί την Ανθή που δεχόταν επίθεση κάποια λόγια της έβγαλαν τον Κοψιδά εκτός εαυτού, καθώς την κατηγόρησε πως αναφέρει λόγια που ο ίδιος δεν έχει πει ποτέ.

Ακολούθησε ένα χάος καθώς ο ένας παίκτης μιλούσε πάνω στον άλλο, με τον Γ. Λιανό να προσπαθεί να βγάλει μία άκρη. Τελικά η κόκκινη ομάδα πήγε να ψηφίσει, με την Ανθή Σαλαγκούδη να βγαίνει προτεινόμενη οριακά μπροστά από τον Τριαντάφυλλο. Οταν ρωτήθηκε για το αποτέλεσμα είπε πως ήταν κάτι που περίμενε, ωστόσο δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της καθώς ένοιωσε αδικημένη από την επίθεση που δέχτηκε από τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος ενέπλεξε μέλη της οικογένειάς της για το γεγονός ότι η ίδια παραμένει μέσα στο παιχνίδι αν και αποτελεί μία από τις πλέον αδύναμες παίκτριες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις