Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

07

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φάρμα Τανιμανίδης: Ο καταλυτικός ρόλος του παρουσιαστή
LIFESTYLE

Φάρμα Τανιμανίδης: Ο καταλυτικός ρόλος του παρουσιαστή

Φάρμα Τανιμανίδης: Η ”Φάρμα” επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στους τηλεοπτικούς δέκτες και αναμένεται να μας καθηλώσει.

Η ”Φάρμα” επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στους τηλεοπτικούς δέκτες και αναμένεται να μας καθηλώσει. Μάλιστα ο Αντ1 έδωσε πριν λίγες το trailer για το ριάλιτι και όλα πλέον είναι έτοιμα για την μεγάλη πρεμιέρα. Εκεί, 14 παίκτες βάζουν σε δοκιμασία τις αντοχές τους και ξεπερνούν τα όριά τους. Διαφορετικές προσωπικότητες, δύσκολες δοκιμασίες, καθημερινές ανατροπές. «Η Φάρμα», το reality που προβάλλεται παγκοσμίως έρχεται στον Ant1 τον Μάρτιο, και μας αποκαλύπτει έναν άλλο κόσμο. Έναν κόσμο μακριά από τον σύγχρονο τρόπο ζωής, όπου η ανθρώπινη δύναμη αναμετράται με τη δύναμη της φύσης.

Στο τιμόνι της παρουσίασης θα βρεθεί ο Σάκης Τανιμανίδης. Ο ρόλος του καταλυτικός. Ο Σάκης Ταμινανίδης θα ζήσει μαζί με τους παίκτες την περιπέτεια στα άκρα. Αφήνοντας πίσω τις συνήθειες της πόλης, 14 παίκτες καλούνται να ζήσουν ως αγρότες. Μακριά από τις ανέσεις που θεωρούνται δεδομένες, έρχονται αντιμέτωποι με συνθήκες που θα συναντήσουν για πρώτη φορά. Χωρίς άφθονο νερό, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, χωρίς επαφή με τον έξω κόσμο.

Φάρμα: Τι θα έχουν να αντιμετωπίσουν οι παίκτες

Οι ευθύνες των παικτών είναι πολλές: πρέπει να σπέρνουν, να ποτίζουν, να καλλιεργούν το μποστάνι, να το ετοιμάσουν για συγκομιδή, να αρμέγουν τα ζώα, να κρατάνε καθαρό τον στάβλο. Ταυτόχρονα, πρέπει να βρουν τρόπο να συνεργαστούν και να συμβιώσουν στο ίδιο σπίτι με ανθρώπους, τους οποίους δεν γνώριζαν μέχρι τότε.

Οι παίκτες στη «Φάρμα» δεν θα υιοθετήσουν μόνο τη ζωή των αγροτών, φροντίζοντας τα ζώα και τη γη, αλλά θα πρέπει να ανταποκριθούν και σε απαιτητικά αγωνίσματα. Στο τέλος κάθε εβδομάδας, ένας από αυτούς θα αφήνει πίσω του τη ζωή στη Φάρμα, μετά την ήττα του στη Μονομαχία Αποχώρησης. Στο τέλος αυτής της περιπέτειας, ο νικητής θα ανακηρυχθεί «Αγρότης της χρονιάς» και θα κερδίσει διπλό έπαθλο: 50.000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο αξίας 25.000 ευρώ.

Φάρμα: Σε καραντίνα οι παίκτες

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» και της Έλενας Πολυκάρπου (19/2) οι παίκτες που θα μπουν στο ριάλιτι «Φάρμα» και θα κληθούν να ζήσουν καταστάσεις αγροτικής ζωής μένουν εδώ και μια εβδομάδα σε γνωστό ξενοδοχείο στο Μαρούσι, προκειμένου να περάσουν την προβλεπόμενη καραντίνα για τον κορονοϊό. Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να μπουν στη «Φάρμα», η οποία βρίσκεται στα σύνορα των περιοχών Αφίδνες με Καπανδρίτη, ένα σημείο που «χτυπήθηκε» σφοδρά από τον χιονιά της κακοκαιρίας «Μήδεια».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις