Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σίσα ναρκωτικό: Κάνει θραύση το «ναρκωτικό της κρίσης»
ΕΛΛΑΔΑ

Σίσα ναρκωτικό: Κάνει θραύση το «ναρκωτικό της κρίσης»

Σίσα ναρκωτικό: Το ναρκωτικό «σίσα» περιέχει εκτός από κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη, υγρά μπαταρίας, αλάτι και σαμπουάν!

Πουλούσαν το πιο καταστροφικό, θανατηφόρο ναρκωτικό, το «ναρκωτικό της κρίσης», όπως έχει μείνει στα αστυνομικά χρονικά, κοντά στον Σταθμό του Ηλεκτρικού «Αττική». Ο λόγος για το Σίσα, που έκανε την εμφάνισή του στη χώρα από το 2009 και μετά, κοστίζε από 2 έως 3 ευρώ το γραμμάριο και στα «υλικά» του οποίου, συμπεριλαμβάνονται, εκτός από την κρυσταλική μεθαμφεταμίνη, σαμπουάν, αλάτι ως και υγρά μπαταριών! Οι παρενέργειες είναι ένας όλεθρος. Σωματικά, παρατηρείται κάψιμο σε όλα τα σημεία και βέβαια στη στοματική κοιλότητα, παρεμπόδιση της καρδιαγγειακής λειτουργίας, πόνος σε στομάχι, συκώτια και πνευμόνια, ναυτία, εμετός, απώλεια μνήμης.

Πέτρος Καρσιώτης - Πορτραίτο

από τον Πέτρο Καρσιώτη

Σε ψυχολογικό επίπεδο, αναφέρουν οι ειδικοί, υπάρχει μια αέναη εναλλαγή διάθεσης με την οργή να είναι το πιο έντονο συναίσθημα. Άλλες φορές δίνει μια αίσθηση ισχύος και μια σεξουαλική υπερδραστηριότητα. Όλα αυτά σε διάστημα 10-12 ωρών έχουν γιγαντωθεί τόσο ώστε το άτομο να παθαίνει μια ψύχωση. Στο τέλος, ο χρήστης, έχει εξαντληθεί σε τέτοιο βαθμό, οπότε αναζητάει πάλι την «ενέργεια» που του προσφέρει το shisha. Κάπου εκεί κοντά, παραμονευει και ο θάνατος. Η Αστυνομία, λοιπόν, προχώρησε στη σύλληψη τεσσάρων Ιρανών, μελών συμμορίας μελών συμμορίας, που διακινούσε ναρκωτικές ουσίες πλησίον του Σταθμού «Αττική».

Ευρήματα

Σίσα ναρκωτικό: Μετά από πληροφορίες

«Ειδικότερα», αναφέρεται «κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών για τη δραστηριοποίηση συμμορίας στη διακίνηση κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης (σίσα), πλησίον του Σταθμού “Αττική” , εντοπίστηκαν οι ανωτέρω και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση. Όπως διαπιστώθηκε, από τα τέλη Ιανουαρίου του 2021, καθημερινά και κυρίως μεσημβρινές ώρες, τρία από τα μέλη της συμμορίας εξέρχονταν της οικίας που διατηρούσαν στα Πατήσια και μετέβαιναν στον Σταθμό “Αττική” όπου διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες. Το τέταρτο μέλος της συμμορίας παρέμενε και επιτηρούσε την προαναφερόμενη οικία καθ’ όλο το 24ώρο, συσκεύαζε τις δόσεις των ναρκωτικών και παραλάμβανε τα χρήματα από τις πωλήσεις»

Σίσα ναρκωτικό: Τα κατασχεθέντα

Σε έρευνα, που πραγματοποιήθηκε στην οικία, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Ποσότητα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, συσκευασμένη σε ισομερείς δόσεις, συνολικού μεικτού βάρους 56 γραμμαρίων, 35 ναρκωτικά χάπια, κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους 1,7 γραμμαρίων, πλήθος κενών νάιλον συσκευασιών, 4 ζυγαριές ακριβείας, 9 κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των 1.557 ευρώ και τρία μαχαίρια-σουγιάδες. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε από το Τ.Α. Αγίου Παντελεήμονα, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Περιπολικό
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις