Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / CHL – Ατλέτικο Vs Τσέλσι: Κέρδισε το… πούλμαν
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

CHL – Ατλέτικο Vs Τσέλσι: Κέρδισε το… πούλμαν

CHL - Ατλέτικο Vs Τσέλσι: Η Αγγλική ομάδα επιβλήθηκε 1-0 της γραμμής Μαζινό που έστησε ο Σιμεόνε με γκολ όνειρο από τον Ζιρού

CHLΑτλέτικο Vs Τσέλσι: Με ένα γκολ βγαλμένο από τις πιο εντυπωσιακές φάσεις των …κορυφαίων παιχνιδιών παιχνιδομηχανών, η Τσέλσι απέδρασε από το Βουκουρέστι με νίκη. Επιβλήθηκε 1-0 της τυπικά γηπεδούχου Ατλέτικο Μαδρίτης και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στην 8άδα. Η Ατλέτικο μπορεί ακόμα να ελπίζει, αλλά αν παίξει μπάλα και όχι όπως σήμερα αμυνόμενη με 11 παίκτες πίσω απο την μπάλα. Ηταν αποκρουστική η αγωνιστική εικόνα των ροχιμπλάνκος στα μεγαλύτερα διαστήματα του αγώνα. 

Ο αγωνιστικός σχηματισμός των Μαδριλένων έμοιαζε με 6-3-1., Μια απίθανα πολυπρόσωπη άμυνα που όχι απλά έκλεινε κενά, αλλά δημιουργούσε …μπάχαλο στην περιοχή. Με αποτέλεσμα όχι απλά να μην μπαίνει γκολ, αλλά να δημιουργείται χάος και να μην βλέπεται το ματς. Ενδιαφέρουσες φάσεις ελάχιστες στα πρώτα 45’ και αυτές για την Τσέλσι κυρίως.

δεν επαιξε καλά η Ατλετικο

CHL – Ατλέτικο Vs Τσέλσι: Ονειρικό γκολ

Στην επανάληψη τα ίδια, πολυπρόσωπη άμυνα οι Ισπανοί και η Τσέλσι να επιδιώκει να κάνει την υπέρβαση. Ολα έδειχναν ξεκάθαρα πως θα κριθούν στη μισή φάση, όπερ και εγένετο. Στο 68’ ο Μάρκος Αλόνσο έκανε το σλάλομ, η μπάλα κόντραρε πάνω και ο Ολιβιέ Ζιρού με ένα ονειρικό ψαλιδάκι νίκησε τον Όμπλακ για το 0-1. Σκορ που ήταν και το τελικό, για να δώσει προβάδισμα στους Αγγλους, όχι ασφαλώς και πρόκριση από τώρα.

γκολ ονειρο ο Ζιρού

Δείτε ακόμη: 

Αγγλοϊσπανικός πόλεμος Ατλέτικο-Τσέλσι, σε Ρουμάνικο πεδίο μάχης!
Χτυπημένη από covid19 η Μπάγερν δοκιμάζεται από τη Λάτσιο στο Ολίμπικο
Το μήνυμα Χεζόνια στον κόσμο του Παναθηναϊκού μέσω των σόσιαλ μίντια

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις