Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler ασυλία 22/2: Ποιοι κερδίζουν σήμερα
LIFESTYLE

Survivor spoiler ασυλία 22/2: Ποιοι κερδίζουν σήμερα

Survivor spoiler ασυλία 22/2: Τι δείχνει το spoiler - Μάχη για την ασυλία

Survivor spoiler ασυλία 22/2: Αγώνισμα ασυλίας, το πρώτο για την τρέχουσα εβδομάδα, θα παρακολουθήσουμε απόψε στο Survivor, το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Οι μεταγραφές στην ομάδα των “μπλε” αποδείχθηκαν καθοριστικές στο αγώνισμα με έπαθλο φαγητό, αφού το μενού περιλάμβανε ποδόσφαιρο και στην μπλε ομάδα χθες μπήκαν δύο ποδοσφαιριστές, που προστέθηκαν στους ήδη φοβερούς Νίκο Μπάρτζη και Τζέιμς Καφετζή. Από την άλλη, στους “κόκκινους” πάλευε μόνη της η Καρολίνα, αφού οι άντρες της ομάδας αποδείχθηκαν εντελώς… άσχετοι και η νέα παίκτρια Νικολέτα μαζί με την Καρολίνα ήταν οι μοναδικές οάσεις για την κόκκινη ομάδα.

Από το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου, βλέπουμε ακόμα έναν έντονο καβγά στους “μπλε”, με την Άννα Μαρία να φωνάζει στην Ελευθερία, η οποία στο Συμβούλιο παθαίνει κρίση και ξεσπά σε κλάματα. Το κλίμα στην παραλία των “μπλε” είναι εκρηκτικό, ο πρώην σύντροφος της Μαριαλένας, Σάκης Κατσούλης, μπήκε στην ομάδα και αναμένονται εκρηκτικές εξελίξεις… Το ίδιο ισχύει και για την “κόκκινη” ομάδα, όπου η Ανθή Σαλαγκούδη έχει μπει στο στόχαστρο πολλών συμπαικτών της λόγω της πληροφορίας ότι ο πατέρας της τη στηρίζει οικονομικά με SMS για να παραμείνει στο Survivor.

Survivor spoiler ασυλία 22/2: Ένας ακόμη άγριος καβγάς

Μπορεί ο Άγιος Δομίνικος να γέμισε με νέους παίκτες, ωστόσο οι παλιές κόντρες του Survivor 4 δεν λένε να κοπάσουν. Στο επεισόδιο της Κυριακής, η μπλε ομάδα υποδέχτηκε τρεις νέους παίκτες. Ανάμεσά τους, προς έκπληξη της Μαριαλένας που κοιτούσε χαμένη και ο τερματοφύλακας Σάκης Κατσούλης, πρώην σύντροφος της παίκτριας. Στην κόκκινη ομάδα, από τους δύο παίκτες ξεχώρισε η είσοδος του Παύλου Γαλακτερού, γιου του μπασκετμπολίστα Νάσου Γαλακτερού. Ο νεαρός έλαβε άλλωστε ήδη τα μηνύματα συμπαράστασης από την Νάνσυ Ζαμπέτογλου, δεύτερη σύζυγο του αθλητή.

Μπορεί το αποψινό επεισόδιο του Survivor 4 να έχει δοκιμασία ασυλίας, φαίνεται όμως πως η προσοχή των τηλεθεατών θα επικεντρωθεί στον καβγά της Άννας Μαρίας με την Ελευθερία. Οι δύο παίκτριες της μπλε ομάδας θα λογοφέρουν πολύ έντονα στην παραλία. Στη συνέχεια, η εικόνα μεταφέρεται στο συμβούλιο του νησιού, όπου ο Γιώργος Λιανός ακούγεται να απευθύνεται στην Κύπρια τραγουδίστρια.

Survivor spoiler ασυλία 22/2: Η Ελευθερία καταρρέει

Η παίκτρια της μπλε ομάδας του Survivor 4 μοιάζει να καταρρέει μπροστά στην κάμερα. Η Ελευθερία Ελευθερίου φαίνεται να κλαίει και να τρέμει, ζητώντας από την παραγωγή να αποχωρήσει από τον χώρο του συμβουλίου.

Survivor spoiler ασυλία 22/2: Αυτοί κερδίζουν!

Η ασυλία αυτή την εβδομάδα είναι απαραίτητη για όλους, ειδικά στην μπλε ομάδα, όπου οι ισορροπίες θα αλλάξουν με την έλευση των τριών νέων παικτών. Αν η υποομάδα των Αλέξη Παππά, Κρις Σταμούλη και εσχάτως της Ελευθερίας Ελευθερίου, καταφέρει να εντάξει τα νέα μέλη στις τάξεις της, τότε τα πράγματα είναι σκούρα για την έτερη υποομάδα. Τα μέλη της οποίας τίθενται σε σοβαρό κίνδυνο αποχώρησης αν χαθούν οι ασυλίες…

Τη σημερινή πρώτη ασυλία θα την πάρουν αυτοί που τη θέλουν περισσότερο και σύμφωνα με πληροφορίες αυτοί είναι οι “μπλε”, οι οποίοι μάλλον θα επικρατήσουν.

Survivor spoiler ασυλία 22/2: Δείτε LIVE

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις