Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 αποχώρηση: Εκτός παιχνιδιού η Χριστίνα, κλάματα και βαριές κουβέντες
LIFESTYLE

MasterChef 5 αποχώρηση: Εκτός παιχνιδιού η Χριστίνα, κλάματα και βαριές κουβέντες

MasterChef 5 αποχώρηση: Μέσα σε ένα έντονο κλίμα, ύστερα από βαριές κουβέντες, κατηγορίες αλλά και συγνώμες, οι κόκκινοι ήταν έτοιμοι για την ψηφοφορία στο MasterChef.

Μέσα σε ένα έντονο κλίμα, ύστερα από βαριές κουβέντες, κατηγορίες αλλά και συγνώμες, οι κόκκινοι ήταν έτοιμοι για την ψηφοφορία στο MasterChef. Στη διάρκεια της διαδικασίας πολλές ψήφοι μαζεύτηκαν σε «λάθος» καρφιά, δείχνοντας για ακόμα μια φορά ότι κάποιοι εκτός από μαγειρική έχουν και άλλου είδους στρατηγική. Η διαδικασία της ψηφοφορίας φαινόταν από την αρχή ότι δεν θα είχε καλό τέλος και η ένταση που είχε δημιουργηθεί τις προηγούμενες μέρες μετά τις αποφάσεις του Ιωάννη δεν θα κόπαζε.

Τρεις εξίσου δυνατοί μάγειρες, ο Κωστής, η Μαρία και η Χριστίνα, μαγείρεψαν όχι ένα, ούτε δύο αλλά 5 μοναδικά πιάτα, έμπνευσης του καταξιωμένου chef και συνιδιοκτήτη του ΦΙΤΑ, Φώτη Φωτεινόγλου. Η δοκιμασία σκληρή, οι προσπάθειες και των τριών παικτών ενδιαφέρουσες αλλά με πολλά λάθη από τον υποψήφιο που τελικά έπρεπε να πει αντίο στους συμπαίκτες του. Η μέρα στην κουζίνα του MasterChef 5 έκλεισε με ανάμεικτα συναισθήματα και για εκείνους, που από τον εξώστη αποχαιρέτησαν έναν ακόμα μάγειρα, αλλά και για εκείνους, που επέστρεψαν πίσω στο σπίτι ασφαλείς.

Η Χριστίνα τελικά ήταν αυτή που αποχώρησε. Και φυσικά οι περισσότεροι από τους συμπαίκτες της ξέσπασαν σε κλάματα όπως και η ίδια που παρέδωσε την ποδιά της και αποχαιρέτησε το όνειρο του MasterChef.

Το πρώτο MasterClass και η δήλωση του Κουτσόπουλου

Το πρώτο MasterClass για το MasterChef 5 είναι γεγονός. Οι τρεις chef έδειξαν τεχνικές και παρασκευές, που κάποιοι στην πορεία του διαγωνισμού μετάνιωσαν που τις θεώρησαν εύκολες. Τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Όλα ξεκίνησαν με τον Πάνο Ιωαννίδη να μπαίνει πρώτος στην κουζίνα παρουσιάζοντας μια συνταγή για την τέλεια Carbonara. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος παρακολουθώντας με προσοχή θυμήθηκε τη δική του Carbonara που είχε ετοιμάσει για τους φίλους του.

«Την τελευταία φορά που φώναξα φίλους στο σπίτι και τους είπα… Ελάτε να σας κάνω Carbonara και έβαλα, μανιτάρια κονσέρβα και κρέμα γάλακτος με πράσινη πιπεριά; Θα παραμείνουμε φίλοι μετά από αυτό;» είπε με χιούμορ, έχοντας καταλάβει πως είχε ξεφύγει αρκετά από την κλασική συνταγή. Και ο Πάνος Ιωαννίδης του απάντησε… «Σίγουρα θα ήταν κάτι πολύ νόστιμο, αλλά σίγουρα δεν ήταν Carbonara».

MasterChef 5
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις