Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Καθηγητής ειδικής αγωγής – Περιστέρι: Οι εφιαλτικές ώρες του μαθητή στα χέρια του 62χρονου
ΕΛΛΑΔΑ

Καθηγητής ειδικής αγωγής – Περιστέρι: Οι εφιαλτικές ώρες του μαθητή στα χέρια του 62χρονου

Καθηγητής Περιστέρι: Ο 62χρονος θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του ανακριτή, ενώ οι αρχές αναμένεται να δημοσιοποιήσουν φωτογραφίες του και στοιχεία της ταυτότητας του

Για επτά ολόκληρα ο ανήλικος χρόνια ζούσε τον εφιάλτη της σεξουαλικής κακοποίησης στα χέρια συγγενή και καθηγητή. Έναν 62χρονο εν ενέργεια φιλόλογο σε γενικό λύκειο της Δυτικής Αττικής, που κακοποιούσε επανειλημμένα έναν 15χρονο σήμερα μαθητή του με αυτισμό συνέλαβαν την Παρασκευή, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος. Ακόμα και παρουσία τεσσάρων άλλων φίλων του φαίνεται να είχε ασελγήσει στο ανήλικο αγόρι ο καθηγητής, ο οποίος μάλιστα είχε μακρινή συγγένεια με τους γονείς του θύματος.

Ο 62χρονος θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του ανακριτή, ενώ οι αρχές αναμένεται να δημοσιοποιήσουν φωτογραφίες του και στοιχεία της ταυτότητας του για να διαπιστωθεί εάν υπήρχαν και άλλα θύματα του. Στην καταγγελία προχώρησαν οι γονείς του μαθητή που είχαν για χρόνια εμπιστευτεί το παιδί τους στον καθηγητή λόγω της συγγένειας. Αντιλήφθηκαν όμως πρόσφατα πως κάτι δεν πάει καλά. Μόλις ο 15χρονος τους εκμυστηρεύτηκε τον Γολγοθά που περνούσε από τα 8 του χρόνια, ενημέρωσαν άμεσα τις αρχές. Οι αποκαλύψεις για την δράση του 62χρονου συγκλονίζουν.

Καθηγητής Περιστέρι: Ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλικου

Εκμεταλλευόμενος τη διανοητική κατάσταση του αγοριού που επισκεπτόταν το σπίτι του καθηγητή για να τον… βοηθήσει στα μαθήματα, φαίνεται ότι ασελγούσε επανειλημμένα για επτά χρόνια σε βάρος του, ενώ σε μια τουλάχιστον περίπτωση το έκανε παρουσία τεσσάρων ατόμων. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην κατάσχεση τόσο του υπολογιστή, όσο και του κινητού τηλεφώνου του συλληφθέντα, τα οποία έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να φανεί αν υπάρχουν συνομιλίες ή άλλα ευρήματα που θα μαρτυρούν περαιτέρω δράση του 62χρονου. Σε βάρος του καθηγητή ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλικου σε ασέλγεια και για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο κατ’ εξακολούθηση, κατά μόνας και από κοινού.

Σε αργία από τα εκπαιδευτικά καθήκοντα ο 62χρονος εκπαιδευτικός που συνελήφθη για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο. Έχει κινηθεί από την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, η διαδικασία έκδοσης πράξης για να τεθεί σε αργία από τα εκπαιδευτικά καθήκοντα ο 62χρονος εκπαιδευτικός που φέρεται να διέπραξε γενετήσιες πράξεις με ανήλικο συγγενικό του πρόσωπο. Η διαδικασία κινήθηκε μετά την άσκηση σχετικής ποινικής δίωξης. Τα παραπάνω έγιναν γνωστά μέσω άτυπης ενημέρωσης του υπουργείου Παιδείας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις