Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπόλονι: «Πρέπει να γίνουμε πιο ουσιαστικοί…»
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπόλονι: «Πρέπει να γίνουμε πιο ουσιαστικοί…»

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός 1 – 0: Χάσαμε αυτό το ματς γιατί ο επιθετικός ρεαλισμός πρέπει να γίνει πιο ουσιαστικός, είπε ο προπονητής του τριφυλλιού

Ο προπονητής του τριφυλλιού Λάσλο Μπόλονι μετά την ήττα με 1-0 από τον Παναιτωλικό σημείωσε στην κάμερα της Nova: «Στο πρώτο ημίχρονο οι αντίπαλοι χρησιμοποίησαν καλά την άμυνα τους ειδικά με τα το γκολ που πέτυχαν. Το δικό μας γκολ ήταν αρκετά ακαδημαϊκό για να μπορέσουμε να σπάσουμε την πίεση. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε τρόπο παιχνιδιού. Δεν θέλω να επιστρέψω σε μια μεγάλη ευκαιρία που χάσαμε. Χάσαμε αυτό το ματς γιατί ο επιθετικός ρεαλισμός πρέπει να γίνει πιο ουσιαστικός».

Για την τύχη: «Την τύχη πρέπει και να την προκαλείς. Δεν μπορούμε να κρυφτούμε πίσω από την τύχη…».

Για απουσίες: «Ούτως η άλλως μετά από 8-9 ευκαιρίες πρέπει να βάλεις γκολ. Οι απουσίες δεν είναι δικαιολογία».

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός 1 – 0

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός 1 – 0: Ο Μελίσσας έστειλε στο δοκάρι το κοντινό πλασέ του Ενγκμπακοτό

Ο φοβερός Νίκος Μελίσσας αποδείχθηκε ο παίκτης κλειδί για να φτάσει η ομάδα του Αγρινίου στη νίκη επί του Παναθηναϊκού με 1-0 εκμεταλλευόμενος το γρήγορο γκολ του Εντινγκά από το 6′. Ο γκολκίπερ των γηπεδούχων μάλιστα που στο δεύτερο 45λεπτο έκανε τουλάχιστον τέσσερις σωτήριες ενέργειες σε μια από τις τελευταίες φάσεις του αγώνα έχασε και ένα δόντι του στην προσπάθεια να απομακρύνει τη μπάλα και να σώσει την εστία του από παραβίαση.

Πλέον η ομάδα του Δέλλα πήρε μια βαθμολογική ανάσα στη μάχη που δίνει για την παραμονή. Από την άλλη το το τριφύλλι πέταξε ένα ημίχρονο καθώς στο πρώτο 45λεπτο δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο και παράλληλα γνώρισε την πρώτη του ήττα μέσα στο 2021 και έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στην πρώτη τριάδα της Super League Interwetten.

Ο Παναιτωλικός κατάφερε να προηγηθεί αρκετά γρήγορα στο παιχνίδι στην πρώτη του τελική προς την εστία των πράσινων και μοναδική στο πρώτο 45λεπτο. Σε φάουλ από τα αριστερά οι πράσινοι δεν απομάκρυναν σωστά με τη μπάλα να φτάνει στον Εντινγκά ο οποίος έκανε το σουτ και νίκησε τον Διούδη για να γράψει το 1-0 στο 6′. Ο Παναθηναϊκός από την άλλη στο πρώτο μέρος ήταν ανύπαρκτος επιθετικά, προσπαθούσε μόνο με βαθιές μπαλιές να κάνει κάτι αλλά χωρίς αποτέλεσμα προς την εστία του Μελίσσα. Το μόνο που κατάφερε ήταν να σκοράρει ένα γκολ με τον Μαουρίσιο ο οποίος ήταν σε θέση οφσάιντ…

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός 1 – 0: Στιγμιότυπα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις