Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler διαρροή 21/2/21: Ποιοι κερδίζουν το έπαθλο σήμερα
LIFESTYLE

Survivor spoiler διαρροή 21/2/21: Ποιοι κερδίζουν το έπαθλο σήμερα

Survivor spoiler διαρροή 21/2/21: Ποιοι θα κερδίσουν σήμερα στο Survivor - Τι λένε τα spoiler

Survivor spoiler διαρροή 21/2/21: Αν και το αποτέλεσμα του αποψινού αγώνα στο Survivor 4 να μην επηρεάζει τόσο την εξέλιξη του ριάλιτι, ωστόσο πάντοτε το φαγητό μετρά για τις ομάδες του παιχνιδιού. Εκείνο άλλωστε που αναμένουν με αγωνία οι τηλεθεατές που παρακολουθούν το Survivor 4, είναι να δουν τη συνάντηση της Μαριαλένας με τον πρώην σύντροφό της και την νυν αγαπημένη του στην παραλία. (Αν και πολλοί υποστηρίζουν πως χώρισαν). Το τρέιλερ άλλωστε μας προϊδεάζει για αυτή τη στιγμή, με την παίκτρια της μπλε ομάδας του Survivor 4 να μένει άναυδη παρακολουθώντας τον νέο παίκτη να περπατά στην παραλία του Αγίου Δομίνικου.

Απόψε άλλωστε θα έχουμε πολλές αφίξεις στο τροπικό νησί, που αναμένεται να αλλάξουν και τις αγωνιστικές ισορροπίες στο Survivor 4.

Survivor spoiler διαρροή 21/2/21: Άγριος καβγάς Τραντάφυλλου – Σοφίας με επίκεντρο την Ανθή
Survivor spoiler διαρροή 21/2/21: Ποιοι κερδίζουν το έπαθλο σήμερα;

Σε κάθε περίπτωση τα spoiler έπεσαν για μια ακόμη φορά βροχή και σύμφωνα με δημοσίευμα του αθλητικού sporttime, η ομάδα που θα φάει απόψε είναι η μπλε. Μπορεί η προηγούμενη εβδομάδα να μοιράστηκε σε νίκες, φαίνεται όμως πως οι μπλε ξεκινούν δυναμικά μια μέρα πριν την δοκιμασία ασυλίας στο Survivor 4.

Survivor spoiler 21/2/21: Trailer

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις