Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler 21 2 21 έπαθλο: Αυτοί κερδίζουν σήμερα
LIFESTYLE

Survivor spoiler 21 2 21 έπαθλο: Αυτοί κερδίζουν σήμερα

Survivor spoiler 21 2 21 έπαθλο: Αυτοί θα κερδίσουν σήμερα - Οριστικό

Survivor spoiler 21 2 21 έπαθλο: Κυριακή σήμερα και το Survivor επιστρέφει στις οθόνες μας με μεγάλες ανατροπές. Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνισμα με έπαθλο φαγητό, όπου θα πέσουν κυριολεκτικά κορμιά. Ωστόσο, το ενδιαφέρον μονοπωλεί σήμερα η είσοδος στο παιχνίδι νέων παικτών. Συγκεκριμένα, ο Σάκης Κατσούλης και η Χριστίνα Κεφαλά θα ενταχθούν στην μπλε ομάδα, κάτι που θα κάνει το κλίμα ακόμα πιο εκρηκτικό στην παραλία.

O Σάκης Κατσούλης είναι πρώην σύντροφος της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, της αθλήτριας που έχει εντυπωσιάσει με τις αθλητικές της επιδόσεις και έχει πρωταγωνιστήσει στο φετινό Survivor! Ναι, η παραγωγή αποφάσισε να βάλει στο ριάλιτι τον πρώην της Μαριαλένας, ενώ το κορυφαίο είναι άλλο… Η άλλη νέα παίκτρια Χριστίνα Κεφαλά είναι επόμενη σχέση του Κατσούλη μετά τον χωρισμό τους με την παίκτρια του Survivor. Έτσι, θα υπάρξει ένα ερωτικό τρίγωνο στην ίδια παραλία! Μάλιστα, η αντίδραση της Μαριαλένας όταν είδε τον πρώην της στον Άγιο Δομίνικο τα λέει όλα…

Survivor spoiler 21 2 21 έπαθλο: Ποια ομάδα κερδίζει απόψε

Όλα αυτά θα τα δούμε στην οθόνη, όμως τεράστιο ενδιαφέρον έχει και το σημερινό αγώνισμα. Κυριακή σήμερα, κλασική μέρα για μπάλα και στον Άγιο Δομίνικο θα στηθεί ένα γήπεδο ποδοσφαίρου.

Εκεί οι παίκτες των δύο ομάδων θα παίξουν… μπαλίτσα, με πάθος, ψυχή και δύναμη για να μπορέσουν μετά να απολαύσουν το γεύμα τους. Οι ισορροπίες με την είσοδο των 5 νέων παικτών αναμένεται να αλλάξουν, ωστόσο η μπλε ομάδα έχει ένα σημαντικό προβάδισμα

Survivor spoiler 21 2 21: Αυτοί θα πανηγυρίσουν!

Ο Νίκος Μπάρτζης είναι ποδοσφαιριστής και κατέχει το τόπι, ενώ έχουμε δει σε προηγούμενα Survivor ότι η εμπειρία μετράει. Θυμηθείτε τον Λάμπρο Χούτο και τον Ντάνο και θα καταλάβετε…

Σήμερα, λοιπόν, νικητές θα είναι οι παίκτες της μπλε ομάδας. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου βέβαια, αφού ξέρουμε όλοι ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο στο Survivor και όλα μπορούν να ανατραπούν.

Survivor spoiler 21 2 21: LIVE

Survivor: Ποιος είναι ο πρώην της Μαριαλένας που μπαίνει στο Survivor 4

Ο Σάκης Κατσούλης λοιπόν είναι ποδοσφαιριστής και συγκεκριμένα τερματοφύλακας, που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί για τις ομάδας του Απόλλωνα Σμύρνης, της Καλλιθέας, της Προοδευτικής και του Ολυμπιακού Βόλου.  Ο νέος παίκτης του Survivor 4 είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και διαθέτει περισσότερους από 22.000 ακολούθους στο προφίλ του στο Instagram, όπου αναρτά στιγμιότυπα από την ποδοσφαιρική του καριέρα, αλλά και άλλες δραστηριότητες με τις οποίες καταπιάνεται.

Όπως αναφέρει ο ίδιος, πέραν του αθλητισμού ασχολείται με το επιχειρείν, καθώς είναι συνιδιοκτήτης ενός κέντρου σπα και ενός καταστήματος με αθλητικά είδη και ρούχα στο κέντρο της Αθήνας. Ο νέος παίκτης του Survivor 4 ολοκλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο, όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει από σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram.

Κατσούλης Survivor Κατσούλης Survivor

Οι κοινές αναρτήσεις με τη Μαριαλένα

Η παίκτρια της μπλε ομάδας εμφανίζεται σε αναρτήσεις του από τον Νοέμβριο του 2019, όταν ο ποδοσφαιριστής που μπαίνει στο Survivor γιόρταζε με μια ομαδική selfie τα γενέθλιά του. Δυο μήνες νωρίτερα ο Σάκης Κατσούλης ορκιζόταν στην πολεμική αεροπορία και είχε στο πλευρό του την τότε αγαπημένη του και συμπαίκτρια πλέον στο Survivor 4, Μαριαλένα.

Κατσούλης Survivor

Η Μαριαλένα χαμογελούσε στο πλευρό του ποδοσφαιριστή κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του καταστήματος που διαθέτει ο τελευταίος και στο οποίο έδωσαν το «παρών» αρκετοί σελέμπριτι μεταξύ των οποία η Σταρ Ελλάς Ιωάννα Μπέλλα και η Μάγκυ Χαραλαμπίδου.

Η Χριστίνα Κεφαλά

Όπως είχε αναφέρει η Χριστίνα στην παρουσίασή της στο My Style Rocks, της αρέσει πολύ η γυμναστική, ενώ χαρακτηρίζει τον εαυτό της, πεισματάρη και αντιδραστικό. Μέσω της συμμετοχής στο σόου μόδας, ήθελε να γίνει για εκείνη ένα μικρό σχολείο που θα τη βοηθήσει να εξελιχθεί προσωπικά αλλά και επαγγελματικά. Τα παιδικά της χρόνια ήταν δύσκολα επειδή η οικογένειά της ήταν «στριμωγμένη» οικονομικά.

Χριστίνα Κεφαλά Χριστίνα Κεφαλά Χριστίνα Κεφαλά Χριστίνα Κεφαλά

Για να τα καταφέρει χρειάστηκε να κάνει τρεις δουλειές

Στο βίντεο με την παρουσίαση της είχε πει: «Είμαι η Χριστίνα Κεφαλά και ζω στην Αθήνα. Σπούδασα Θεολογία. Η μόδα είναι ένας χώρος που υπεραγαπώ και για αυτό αποφάσισα να εργαστώ ως φωτομοντέλο. Τα παιδικά μου χρόνια ήταν πολύ δύσκολα, η οικογένεια μου ήταν οικονομικά στριμωγμένη. Στα 25 μου αποφάσισα να φύγω από το σπίτι και έτσι αναγκάστηκα να κάνω μέχρι και τρεις δουλειές για να τα καταφέρω».

«Το My Style Rocks για εμένα είναι ένα μικρό σχολείο το οποίο θα με βοηθήσει να εξελιχθώ προσωπικά και επαγγελματικά. Μου αρέσει πολύ η γυμναστική, είμαι πεισματάρα και πολύ αντιδραστική. Δεν φοβάμαι την κριτική γιατί μέσα από αυτό θα εξελιχθώ. Υποστηρίζω πως κανείς πρέπει να ζει την κάθε στιγμή σαν να είναι η τελευταία».

Survivor: Η πρώτη ανάρτηση του Περικλή μετά την αποχώρηση

Ο Περικλής Κονδυλάτος βρέθηκε στον τάκο μαζί με την Ανθή Σαλαγκούδη, τον Αλέξη Παππά και τον Κρις Σταμούλη, όμως, δεν τα κατάφερε και για αυτόν το ταξίδι στο ριάλιτι επιβίωσης σταμάτησε. Ο παίκτης των Κόκκινων, λίγα εικοσιτετράωρα μετά την αποχώρησή του από το Survivor, επέστρεψε στα social media και έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram από τον Άγιο Δομίνικο.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης δεν ανήρτησε κάποια φωτογραφία, αλλά έγραψε: “Ό,τι έχει μια αρχή έχει και ένα τέλος”, περνώντας έτσι το δικό του μήνυμα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις