Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler 21/2 διαρροή – νέοι παίκτες: Η στιγμή που η Μαριαλένα βλέπει τον πρώην
LIFESTYLE

Survivor spoiler 21/2 διαρροή – νέοι παίκτες: Η στιγμή που η Μαριαλένα βλέπει τον πρώην

Survivor spoiler 21/2 διαρροή - νέοι παίκτες: Τρεις νέοι παίκτες μπαίνουν στη μπλε ομάδα του "Survivor 4" την Κυριακή. Ανάμεσά τους και ο πρώην σύντροφος της Μαριαλένας. Πώς αντιδρά η παίκτρια όταν τον βλέπει.

Survivor spoiler 21/2 διαρροή – νέοι παίκτες: Με την Μαριαλένα στο προσκήνιο θα είναι το αυριανό επεισόδιο του Survivor, σύμφωνα με το τρέιλερ του ΣΚΑΙ. Και αυτό γιατί μεταξύ των παικτών που θα κάνουν την είσοδό τους στο παιχνίδι θα είναι και ο Σάκης Κατσούλης με τον οποίο είχε σχέση, όταν έκαναν μαζί την αίτηση για το reality επιβίωσης. Ο Σάκης είναι ο πρώην σύντροφος της Μαριαλένας από τους Μπλε και, όπως έγινε γνωστό, είχαν κάνει μαζί τη δήλωση συμμετοχής για το “Survivor 4”, αλλά λίγο μετά χώρισαν. Από την άλλη, η Χριστίνα είναι η κοπέλα με την οποία έκανε σχέση ο Σάκης μετά τον χωρισμό του με τη Μαριαλένα. Ωστόσο, το ειδύλλιό τους δεν κράτησε πολύ, αφού πληροφορίες αναφέρουν πως χώρισαν στις αρχές της χρονιάς. Το ενδιαφέρον είναι ότι και οι δύο παίκτες θα μπουν στην μπλε ομάδα.

Μάλιστα, στο video φαίνεται και η αντίδρασή της όταν βλέπει, τόσο αυτόν, όσο και τη νυν σύντροφό του, αν και σύμφωνα με πληροφορίες και αυτό το ζευγάρι χώρισε. «Σκάνε τρεις καινούργιοι παίκτες. Από εκεί που δεν το περίμενα, τι να πω… Μπήκε ο πρώην μου», ακούγεται να λέει, ενώ στη συνέχεια έχει διάλογο με έναν συμπαίκτη της, του οποίου του εξηγεί οτι εκτός από τον πρώην του είναι μαζί και η νυν του: «Αυτή είναι η νυν του, τώρα τα έχουν μαζί».  Μετά το αρχικό της ξάφνιασμα φαίνεται να λέει στην κάμερα: «Πραγματικά ήταν το τελευταία πράγμα που ήθελα να γίνει στην προκειμένη φάση. Αναμένω για να δω πως θα εξελιχθούν οι επόμενες ημέρες και αν θα δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα».

Survivor | Trailer 21/2/2021 Μπαίνει ο πρώην της Μαριαλένας
Survivor spoiler 21/2 διαρροή – νέοι παίκτες: Λίγα λόγια για τον Σάκη & τη Χριστίνα

Ο 30χρονος πέρα από επιχειρηματίας είναι και τερματοφύλακας και αγωνίζεται με τη φανέλα της Προοδευτικής. Ο Κατσούλης μάλιστα στο παρελθόν έχει φορέσεις τις φανέλες των Καλλιθέας, Ολυμπιακού Βόλου, Εθνικού, Ασπροπύργου, Αήττητου Σπατών, Αιγάλεω, Απόλλωνα Σμύρνης και Παναιγιάλειου. Ο τερματοφύλακας έχει στο βιογραφικό του και ένα γκολ παρότι αγωνίζεται ως γκολκίπερ, αφού βρήκε δίχτυα σε αγώνα με τον Ολυμπιακού Βόλου, με προώθησή του στο 93′ σε κόρνερ της ομάδας του.

Κατσούλης Σάκης Κατσούλης Σάκης

Η Χριστίνα

Όπως είχε αναφέρει η Χριστίνα στην παρουσίασή της στο My Style Rocks, της αρέσει πολύ η γυμναστική, ενώ χαρακτηρίζει τον εαυτό της, πεισματάρη και αντιδραστικό. Μέσω της συμμετοχής στο σόου μόδας, ήθελε να γίνει για εκείνη ένα μικρό σχολείο που θα τη βοηθήσει να εξελιχθεί προσωπικά αλλά και επαγγελματικά. Τα παιδικά της χρόνια ήταν δύσκολα επειδή η οικογένειά της ήταν «στριμωγμένη» οικονομικά.

Χριστίνα Κεφαλά Χριστίνα Κεφαλά Χριστίνα Κεφαλά Χριστίνα Κεφαλά
Στα 25 της πήρε την απόφαση να μείνει μόνη της

Για να τα καταφέρει χρειάστηκε να κάνει τρεις δουλειές. Στο βίντεο με την παρουσίαση της είχε πει: «Είμαι η Χριστίνα Κεφαλά και ζω στην Αθήνα. Σπούδασα Θεολογία. Η μόδα είναι ένας χώρος που υπεραγαπώ και για αυτό αποφάσισα να εργαστώ ως φωτομοντέλο. Τα παιδικά μου χρόνια ήταν πολύ δύσκολα, η οικογένεια μου ήταν οικονομικά στριμωγμένη. Στα 25 μου αποφάσισα να φύγω από το σπίτι και έτσι αναγκάστηκα να κάνω μέχρι και τρεις δουλειές για να τα καταφέρω».

«Το My Style Rocks για εμένα είναι ένα μικρό σχολείο το οποίο θα με βοηθήσει να εξελιχθώ προσωπικά και επαγγελματικά. Μου αρέσει πολύ η γυμναστική, είμαι πεισματάρα και πολύ αντιδραστική. Δεν φοβάμαι την κριτική γιατί μέσα από αυτό θα εξελιχθώ. Υποστηρίζω πως κανείς πρέπει να ζει την κάθε στιγμή σαν να είναι η τελευταία».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις