ΠΑΟΚ – Τζόλης: Αφιέρωμα και στην Αυστρία!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ – Τζόλης: Αφιέρωμα και στην Αυστρία!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

ΠΑΟΚ - Τζόλης: Το όνομα του νεαρού επιθετικού του δικεφάλου ολοένα και γίνεται γνωστότερο - Αυτή τη φορά του έγινε εκτενέστατο αφιέρωμα στο αυστριακό transfermarkt

20.02.2021 | 08:44

ΠΑΟΚΤζόλης: Ηδη έχει μπει στις μεταγραφικές λίστες αρκετών μεγάλων κλαμπ. Σε κορυφαία ευρωπαίκά πρωταθλήματα το όνομά του κυκλοφορεί μέσα από προτάσεις των μάνατζερ. Ως μία πιθανή μεταγραφή τόσο επένδυσης, όσο και ενός παίκτη ικανού να προσφέρει άμεσες βοήθειες. Ο λόγος για τον Χρήστο Τζόλη του ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν έχει ακόμη συμπληρώσει έναν χρόνο επαγγελματικής πορείας! Αυτή τη φορά με τα αγωνιστικά κατορθώματά του ασχολείται η αυστριακή έκδοση του transfermarkt που τον αποθεώνει.

Οι Αυστριακοί φιλοξενούν στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό πόρταλ τους εκτενές αφιέρωμα στον Χρήστο Τζόλη. Αφιέρωμα για όσα έχει πετύχει με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Και του γίνεται ιδιαίτερη αναφορά για την κατακόρυφη άνοδο, αγωνιστικά αλλά και στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Και τίθεται το ερώτημα εάν θα μπορούσε να αγωνιστεί με επιτυχία σε ομάδα της γερμανικής μπουντεσλίγκα.

ΠΑΟΚ – Τζόλης: Το συμβόλαιο και η ρήτρα

Το transfermarkt περοχωρά και σε εξέταση και το συμβόλαιό του. Και στέκεται στο ότι ο ΠΑΟΚ δενέβαλε ρήτρα στο νέο συμβόλαιο του Τζόλη. Δεν παραλείπεται να υπογραμμιστεί, τέλος, το ενδιαφέρον ομάδων όπως η Λειψία και η Ντόρτμουντ (δεν αναφέρεται η Γιουνάιτεντ). 

Δείτε ακόμη:

Ο Μεντβέντεφ υπέταξε 3-0 τον κουρασμένο Τσιτσιπά στον ημιτελικό της Αυστραλίας
Σπουδαία ματς και μεγάλα αποτελέσματα στα πρώτα παιχνίδια των ”32¨” του Γιουρόπα!
Επιβλητικός Ολυμπιακός, 4-2 την Αϊντχόβεν σαφές προβάδισμα πρόκρισης στους “16”
Exit mobile version