Γιουρόπα Λιγκ – Φάση των “32”: Βροχή από γκολ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιουρόπα Λιγκ – Φάση των “32”: Βροχή από γκολ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Γιουρόπα Λιγκ - Φάση των “32”: Σπουδαία ματς και μεγάλα αποτελέσματα στα πρώτα παιχνίδια, αλλά και ανοιχτοί λογαριασμοί για τις ρεβάνς

19.02.2021 | 00:00

Γιουρόπα ΛιγκΦάση των “32”: Η νίκη της Γιουνάιτεντ που εκμεταλλεύτηκε το ουδέτερο και διέλυσε 4-0 τη Σοσιεδάδ εκτός έδρας έκλεψε την παράσταση στα πρώτα ματς του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Σόλσκιερ έκανε εκτεταμένο ροτέισον, όμως τα δεύτερά του έπαιξαν μπαλάρα και σκότωσαν τους Βάσκους με σκόρερ τους Φερνάντες (27΄, 57’), Ράσφορντ (65’) και Τζέιμς (90’). Εντυπωσιακό διπλό έκανε και η Τότεναμ, διέσυρε την Βόλφσμπεργκερ 1-4 σε ουδέτερο επίσης, στην Ουγγαρία, με τέρματα των Σον, Μπέιλ, Μόουρα και Βινίσιους.

Από εκεί και πέρα, ξεχώρισαν το επαγγελματικό διπλό της Ρόμα στην Πορτογαλία, 2-0 την Μπράγκα (Τζέκο, Μαγιοράλ) αλλά και το επίσης “καθαρό” 2-0 της Γρανάδα με τη Νάπολί. Η οποία ήταν αποδεκατισμένη και συμπλήρωσε αποστολή με πιτσιρίκια! Η Χόφενχαϊμ κλασικά ασόβαρη από 1-3 με τη Μόλντε στο ουδέτερο της Βιγιαρεάλ έμεινε στο 3-3 και πάει να σφραγίσει εισιτήριο στη ρεβάνς. Μπενφίκα και Αρσεναλ, τέλος έμειναν ισόπαλες 1-1 και όλα είναι ανοιχτά για τη ρεβάνς στο “Γ. Καραϊσκάκης”!

Γιουρόπα Λιγκ – Φάση των “32”: Ανοιχτοί λογαριασμοί για Αστέρα και Μίλαν

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν η Μίλαν με τον Ερυθρό Αστέρα μετά το 2-2 του Βελιγραδίου, καθώς και η Λεβερκούζεν που έσωσε τα προσχήματα. Και από 3-0 που έχανε το έφτασε σε ήττα μεν, αλλά 4-3 (τρία γκολ σε 20’ με Σικ x 2 και Ντιαμπί) και ελπίζει βάσιμα σε πρόκριση. Η Βιγιαρεάλ, πάντως, πέρασε άνετα από τη Σάλτσμπουργκ και την ανάγκασε σε μηδ΄λενενεγητικλό εντός έδρας (0-2). Και ουσιαστικά καθάρισε την πρόκριση από σήμερα.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:
Ντινάμο Κιέβου – Μπριζ 1-1
Γιουνγκ Μποϊς – Λεβερκούζεν 4-3
Ερυθρός Αστέρας – Μίλαν 2-2
Κράσνονταρ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ 2-3
Ολυμπιακός – Αϊντχόβεν 4-2
Σοσιεδάδ – Μάντσ. Γιουνάιτεντ 0-4
Μπράγκα – Ρόμα 0-2
Σλάβια Πράγας – Λέστερ 0-0
Βόλφσμπεργκερ – Τότεναμ 1-4
Αντβέρπ – Ρέιντζερςμ 3-4
Μπενφίκα – Αρσεναλ 1-1
Γρανάδα – Νάπολι 2-0
Λιλ – Αγιαξ 1-2
Μακάμπι Τ. Α. – Σαχτάρ 0-2
Μόλντε – Χόφενχαϊμ 3-3
Σάλτσμπουργκ – Βιγιαρεάλ 0-2

Δείτε ακόμη: 

Με δύο γκολ Χάαλαντ η Ντόρτμουντ 3-2 στη Σεβίλλη
Ρεκόρ με 14,60μ. Η Παπαχρήστου με φόντο το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 
Τέλος από ΑΕΚ, ανακοινώθηκε στη Χάιντουκ ο Μάρκο Λιβάγια
Exit mobile version