Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μαρέβα επίθεση: “Χτύπησαν” τη Zeus & Dione, πρώην εταιρεία της κας Μητσοτάκη
ΕΛΛΑΔΑ

Μαρέβα επίθεση: “Χτύπησαν” τη Zeus & Dione, πρώην εταιρεία της κας Μητσοτάκη

Μαρέβα επίθεση: Το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, εξέδωσε ανακοίνωση, τονίζοντας πως "θρασύδειλοι τραμπούκοι έκαναν απόψε το βράδυ, επίθεση στα γραφεία της εταιρείας Zeus+Dione"

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τετάρτης στις Αρχές καθώς σημειώθηκε επίθεση με γκαζάκια στην πρώην εταιρεία ρούχων της Μαρέβα Μητσοτάκη, από την οποία έχει φύγει πριν από πέντε μήνες, αποχωρώντας από την επιχείρηση. Τα γραφεία βρίσκονται στην οδό Τάκη 6 στου Ψυρρή. Η εν λόγω εταιρεία είχε γίνει στόχος εμπρηστικής επίθεσης και στις 12 Φεβρουαρίου του 2018 την οποία είχε αναλάβει η σύμπραξη αμετανόητων αναρχικών.

Το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, εξέδωσε ανακοίνωση, τονίζοντας πως “Θρασύδειλοι τραμπούκοι έκαναν απόψε το βράδυ, επίθεση με γκαζάκια και βενζίνη στα γραφεία της εταιρείας Zeus+Dione, την οποία έχει ιδρύσει η σύζυγος του Πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη. Από την επίθεση, που γίνεται για δεύτερη φορά, προκλήθηκε φωτιά και υλικές ζημιές. Εκεί οδηγεί η συστηματική στοχοποίηση. Ήρθε η ώρα να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους. Η κυβέρνηση θα συνεχίσει αταλάντευτα το δρόμο της για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών με σεβασμό στο Κράτος Δικαίου”.

Σημειώνεται πως η Zeus & Dione ήταν δημιούργημα της συζύγου του πρωθυπουργού. Η επαγγελματική σταδιοδρομία της κας. Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη άρχισε το 1996 από την Deutsche Bank. Το 2007 ίδρυσε την MG Capital Advisors SA και το 2010 την Eternia Capital. Στον χώρο της μόδας μπήκε το 2012, μαζί με τη φίλη της Δήμητρα Κολοτούρα, ιδρύοντας τον οίκο Ζeus & Dione έπειτα από πρόταση του σεναριογράφου του “Κυνόδοντα”, Ευθύμη Φιλίππου.

Δείτε ακόμη

Ο Βαξεβάνης “αποκάλυψε” ταξίδι της Μαρέβας στην Αίγυπτο – Εξώδικο στο Documento

Μαρέβα Μητσοτάκη για Σοφία Μπεκατώρου: Ας σταματήσουν ορισμένοι να μιλούν για το “πότε”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις