Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Υπόθεση Μπεκατώρου – Μαρέβα: Το νέο μήνυμα για όσους “έχουν απορίες”
ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση Μπεκατώρου – Μαρέβα: Το νέο μήνυμα για όσους “έχουν απορίες”

Υπόθεση Μπεκατώρου - Μαρέβα: Η Μαρέβα Μητσοτάκη απαντά σε όλους όσοι έσπευσαν να ρίξουν σκιές και να θέσουν "ερωτήματα" για την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου

Η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη, δεν διστάζει να πάρει θέση για τα ζητήματα που προκύπτουν και απασχολούν την κοινωνία. Δε είναι οι λίγες οι περιπτώσεις που παρεμβαίνει με δημόσιες τοποθετήσεις σε θέματα που μας αφορούν ως πολίτες μιας ευνομούμενης πολιτείας. Το ίδιο έπραξε η Μαρέβα Μητσοτάκη και μετά τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου και με μήνυμά της στα social media στήριξε από την πρώτη στιγμή τη χρυσή Ολυμπιονίκη. Σήμερα, μιλώντας στα Παραπολιτικά και τη Σάσα Σταμάτη στέκεται γι’ ακόμα μία φορά στο πλευρό της αθλήτριας, ενώ παράλληλα δίνει και μία απάντηση σε όλους όσοι έσπευσαν να ρίξουν σκιές και να θέσουν “ερωτήματα” για την καταγγελία της.

“Η πράξη της Σοφίας είναι γενναία όχι απλά επειδή κατήγγειλε μία αποτρόπαια πράξη, αλλά επειδή ήξερε πως θα έπρεπε να αντιμετωπίσει και ένα μέρος της κοινωνίας που προτιμά να αναρωτιέται “γιατί έγινε τώρα η καταγγελία” παρά “γιατί έγινε η αποτρόπαια πράξη”. “Η Σοφία κατονόμασε τον πρωταγωνιστή της, καταθέτοντας και τα στοιχεία που την τεκμηριώνουν. Ας σταματήσουν, λοιπόν, ορισμένοι να μιλούν για το “πότε” και ας σκεφτούν το από “ποιόν” και το “γιατί”. Ο καθημερινός πολιτισμός μας θα κάνει ένα βήμα μπροστά όταν το Κράτος Δικαίου θα συμβαδίζει με την ευαισθησία μας για τα ανθρώπινα δικαιώματα”, είπε στα Παραπολιτικά η Μαρέβα Μητσοτάκη.

Δείτε ακόμη
Ομολογία σοκ του προπονητή της 11χρονης: «Δεν ήταν βιασμός – Είχαμε σχέση»
Νέα καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση: Πίεζε τα γεννητικά του όργανα στο χέρι μου
«Πόσο ανώμαλος; Δεν γ…ς κομμουνίστρια» – Σάλος με ανάρτηση του αντιπροέδρου του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις