CHL – Λειψία vs Λίβερπουλ: Διπλό πρόκρισης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

CHL – Λειψία vs Λίβερπουλ: Διπλό πρόκρισης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

CHL - Λειψία vs Λίβερπουλ: Οι Reds πέρασαν 2-0 από τη Βουδαπέστη και έβαλαν πλώρη για την 8άδα - Σαλάχ και Μανέ τα γκολ της νίκης

17.02.2021 | 00:05

CHLΛειψία vs Λίβερπουλ: Ντεφορμέ… ξεντεφορμέ, η Λκίβερπουλ δεν παύει να είναι Λίβερπουλ. Ειδικά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι reds του Γιούργκεν Κλοπ πήραν σημαντικό διπλό 2-0 εκτός έδρας επί της Λειψίας. Διπλό, πάντως, όχι επί γερμανικού εδάφους, αλλά στην Ουγγαρία. Εκεί όπου φιλοξενήθηκε η Λειψία και χρησιμοποίησε ως έδρα τη Φέρεντς Πούσκας Αρένα για λόγους που άπτονται των υγειονομικών πρωτοκόλλων κατά covid19. Εντέλει, το 2-0 των Αγγλων είναι ισχυρότατη παρακατθήκη πρόκρισης, αν και Γερμανούς πάντα καλά είναι να κρατά κανείς μικρό καλάθι.

Πέντε λεπτά ήταν αρκετά για να επισφραγίσει την ανωτερότητά της η Λίβερπουλ και με σκόρερ τον Μο Σαλάχ (53’) και Σάντι Μανέ (58’) πήρε το διπλό δικαιότατα. Μάλιστα η ανωτερότητά της ήταν εμφανέστατη από το πρώτο μέρος. Αλλά οι Μανέ και Φιρμίνο έχασαν καλές ευκαιρίες να ανοιξουν το σκορ. Κάτι που πέτυχαν στο 36’, αλλά το VAR έδειξε άουτ πριν την σέντρα που έφερε το γκολ και ακυρώθηκε.

CHL – Λειψία vs Λίβερπουλ: Παρολίγο σοκ

Στην επανάληψη η Λειψία απείλησε με τον Νάγκλεσμαν να προηγηθεί κόντρα στη ροή το αγώνα, αλλά μετά πήραν… τα όπλα τους οι Σαλάχ και Μανέ που καθόρισαν την τύχη του αγώνα.

Λειψία (Νάγκελσμαν): Γκουλάσι, Ουπαμεκανό, Μουκιέλε (64’ Πόουλσεν), Ανχελίνιο, Ανταμς, Χαϊντάρα (64’ Ορμπαν), Κλόστερμαν, Καμπλ (73′ Χουάνγκ), Ζάμπιτσερ, Ν΄Κουνκού, Ολμο

Λίβερπουλ (Κλοπ): Αλισον, Χέντερσον, Καμπάκ, Ρόμπερτσον, Αλεξάντερ-Αρνολντ, Βαϊνάλντουμ, Τζόουνς, Τιάγκο (71’ Σακίρι), Μανέ, Σαλάχ (90’ Γουίλιαμς), Φιρμίνο (71′ Τσάμπερλεϊν).

Δείτε ακόμη: 

Ο Μπέκαμ, η ινδική κάνναβη το εμπόριο και το …χρήμα με ουρά!
Ο κορυφαίοι του 2020 βραβεύτηκαν από τον ΠΣΑΠ
Στη σέντρα ξανά το Τσάμπιονς Λιγκ με Μπάρτσα-Παρί και Λειψία-Λίβερπουλ
Exit mobile version