Μπέκαμ – Κάνναβη: Χρήμα με …φούντες 

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπέκαμ – Κάνναβη: Χρήμα με …φούντες 

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Μπέκαμ - Κάνναβη: Ξεκίνησε τη διαπραγμάτευσή της στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου η εταιρεία προϊοντων Κάνναβης του Ντέιβιντ Μπέκαμ

15.02.2021 | 21:27

ΜπέκαμΚάνναβη: Στο ταμπλό του Χρηματιστήριου του Λονδίνου διαπραγματεύεται η μετοχή της Cellular Goods, συμφερόντων Ντέιβιντ Μπέκαμ. Η εν λόγω εταιρεία παραγάγει και παρέχει προϊόντα από κάνναβη και χρηματοδοτείται μεταξύ άλλων από την οικογένεια Μπέκαμ. Ο άλλοτε διεθνής Αγγλος μεσοεπιθετικός εισήγαγε την εταιρεία στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου και άρχισε να δέχεται εντολές επενδυτών. Εντολές αγοράς, επένδυσης, στο πλαίσιο της αρχικής δημόσιας εγγραφής.

Από την εγγραφή αυτή η εταιρεία του “Μπεκς” υπολογίζεται πως θα αντλήσει 8 εκατ. λίρες από το επενδυτικό κοινό. Κεφάλαια που σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει για έρευνα, ανάπτυξη και παραγωγή νέων προϊόντων. Η εταιρεία ειδικεύεται σε προϊόντα φροντίδας δέρματος και αθλητικών τραυμάτων. Προϊόντα που φτάνουν στον τελικό χρήστη με την εταιρική γραμμή πώλησης και διάθεσης καθώς και από την ιστοσελίδα της. 

Μπέκαμ – Κάνναβη: Εκτοξεύεται η αξία

“Υπάρχει παγκόσμια ζήτηση για υψηλής ποιότητας και κατανάλωσης προϊόντα κάνναβης”, δήλωσε ο CEO, Alexis Abraham για την ιδρυθείσα τον Αύγουστο του 2018 εταιρεία. Αφού άνοιξε στο επενδυτικό κοινό η αξία της εταιρείας εκτιμάται ότι θα εκτοξευτεί. Και θα διαμορφωθεί στα περίπου 20 εκατομμύρια λίρες. Ο Μπέκαμ είναι μεταξύ των μεγαλομετόχων της εταιρείας, με δύο ανθρώπους του στο ΔΣ.

Δείτε ακόμη: 

Πέρασε τον Ιμερ, ετοιμάζεται για Μπερετίνι και 8άδα ο Τσιτσιπας!
Ψάχνουν μεγαλοπαράγοντα για να τον συλλάβουν για χρέη
Δυο αγώνες της 22ης αγωνιστικής στο αποψινό πρόγραμμα της Σούπερ Λιγκ
Exit mobile version