Τσάμπιονς Λιγκ – Φάση των “16”: Restart!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσάμπιονς Λιγκ – Φάση των “16”: Restart!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Τσάμπιονς Λιγκ - Φάση των “16”: Τέλος χειμερίας νάρκης για την πιο μεγάλη διασυλλογική διοργάνωση με ματσάρες Μπάρτσα-Παρί και Λειψία-Λίβερπουλ

16.02.2021 | 08:10

Τσάμπιονς ΛιγκΦάση των “16”: Η χειμερία νάρκη για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έλαβε τέλος και οι “16” ομάδες που συνεχίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ ζέσταναν τις μηχανές τους. Τέσσερις εξ αυτών βάζουν μπρος απόψε με δύο σπουδαία παιχνίδια. Και στα δύο, ώρα έναρξης είναι 22.00. Ασφαλώς τα φώτα πέφτουν στην τιτανομαχία ΜπαρτσελόναΠαρί Σεν Ζερμέν. Δύο ομάδες που τέθηκαν αντιμέτωπες και …μεταγραφικά το περασμένο καλοκαίρι. Αφού ο Μέσι ήταν με το ένα πόδι στο Παρίσι μέχρι που του χάλασε τα πλάνα ο Μπαρτομέου και τον κράτησε …σώνει και ντε στο Καμπ Νου για -τουλάχιστον- ακόμα ένα έτος.

Σήμερα οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν στο πρώτο ματς από τα δύο που θα κρίνουν την πρόκριση στην 8άδα. Για την Μπάρτσα μένουν εκτός οι Πικέ, Κουτίνιο, Σέρχι Ρομπέρτο, Μπρέθγουεϊτ, Φατί, Μούσα, Αραούχο. Για τη δε Παρί ο Ποκετίνο δεν μπορεί να ποντάρει στους Ντι Μαρία, Νεϊμάρ, Μπερνάτ, Ντάγκμπα και Τιμότε.

Τσάμπιονς Λιγκ – Φάση των “16”: Λειψία και Λίβερπουλ

Το άλλο ματς της ημέρας, θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο, στο “Φέρεντς Πούσκας” της Βουδαπέστης. Λόγω του πρωτοκόλλου αντι-covid19 για γερμανικές και αγγλικές ομάδες. Έτσι η Λειψία υποδέχεται τη Λίβερπουλ δίχως το όποιο πλεονέκτημα θα προσέφερε η φυσική της έδρα. Οι Γερμανοί δεν ποντάρουν στους Φόρσμπεργκ, Χένρικς, Λάιμερ, Χάρτμαν και Σομποζλάι. Για τους reds μένουν εκτός αγώνα οι Ματίπ, φαν Ντικ, Φαμπίνιο, Γκόμεζ, Κεϊτά, Χότα.

Δείτε ακόμη: 

Πέρασε τον Ιμερ, ετοιμάζεται για Μπερετίνι και 8άδα ο Τσιτσιπας!
Ψάχνουν μεγαλοπαράγοντα για να τον συλλάβουν για χρέη
Δυο αγώνες της 22ης αγωνιστικής στο αποψινό πρόγραμμα της Σούπερ Λιγκ
Exit mobile version