Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια και οδήγηση: Ποιοι είναι προσεκτικοί και ποιοι πατάνε γκάζι
PLUS

Ζώδια και οδήγηση: Ποιοι είναι προσεκτικοί και ποιοι πατάνε γκάζι

Ζώδια και οδήγηση: Διαβάστε πώς συμπεριφέρεται κάθε ζώδιο στο τιμόνι και ίσως κάπου αναγνωρίσετε και τον εαυτό σας!

Πιστεύετε στα ζώδια; Είτε είναι θετική, είτε αρνητική η απάντηση, διαβάστε πώς συμπεριφέρεται κάθε ζώδιο στο τιμόνι και ίσως κάπου αναγνωρίσετε και τον εαυτό σας! Ποια ζώδια πατάνε γκάζι; Ποια πάνε σιγά και προσεκτικά; Πάμε να δούμε!

Ο Κριός σίγουρα είναι ιδανικός για ράλι σε πίστα. Στο δρόμο αρκεί να θυμάται ότι δεν χρειάζεται να πατήσει τέρμα το γκάζι για να πάει μέχρι το μανάβικο. Σταθεροί και ολίγον άκαμπτοι, οι Ταύροι είναι σίγουρα αξιόπιστοι οδηγοί. Καμιά φορά όμως τους πιάνει  το πείσμα και δεν αλλάζουν λωρίδα, ειδικά αν τους πιέζει ο οδηγός που βρίσκεται πίσω τους. Οι κοινωνικοί Δίδυμοι, είναι εύστροφοι και αυτό αποτυπώνεται και στην οδήγηση. Προσαρμόζονται άμεσα στις οδικές συνθήκες, παίρνουν σωστές αποφάσεις και έχουν καλά αντανακλαστικά αν συμβεί κάτι απρόοπτο.

Ο Καρκίνος μπορεί να πηγαίνει αργά και να εξοργίζει όλους τους γκαζιάρηδες που ακολουθούν, αλλά είναι αυτός που θα τους οδηγήσει όλους ασφαλείς στο σπίτι. Οι Λέοντες, είναι αλήθεια πως είναι βασιλιάδες, άρα έχουν βασίλειο και το δρόμο! Είναι όμως και γενναιόδωροι και αφήνουν χώρο και στους άλλους. Η προσήλωση των Παρθένων στους κανόνες, μπορεί να είναι κουραστική μερικές φορές, όμως στο δρόμο τους βγαίνει σε καλό. Η εμμονή στη λεπτομέρεια τους καθιστά ιδιαίτερα αξιόπιστους οδηγούς.

Ταξιδιώτες

Ζώδια και οδήγηση: Ποιοι είναι προσεκτικοί και ποιοι πατάνε γκάζι

Η φήμη που ακολουθεί τους Ζυγούς είναι ότι μερικές φορές είναι αφηρημένοι και επιπόλαιοι, μάλλον είναι μόνο… αστικός μύθος. Στην πραγματικότητα αποδεικνύονται μεθοδικοί και στο τιμόνι. Οι Σκορπιοί θέλουν να ξεχωρίζουν. Ωστόσο δεν θα θέσουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα κανενός, γιατί κατά βάθος είναι πολύ λεπτολόγοι.

Ο Τοξότης είναι αλήθεια ότι στο δρόμο είναι παρατηρητικός. Απλά καμιά φορά μπορεί να παρατηρεί το καινούριο αυτοκίνητο στη διπλανή λωρίδα, το μαγαζί που άνοιξε και τους άλλους οδηγούς. Οι πρακτικοί και υπομονετικοί Αιγόκεροι θεωρούνται από τους πιο συνετούς οδηγούς. Δεν θα τους δει κανείς να πατάνε ανεξέλεγκτα το γκάζι ή να αλλάζουν λωρίδα χωρίς λόγο.

Οι πρωτοποριακοί και υπεράνω κανόνων Υδροχόοι, όταν κανείς δεν κοιτά, θα κάνουν την… παραβασούλα  τους και απλά θα σκεφτούν «αφού όλοι είναι ασφαλείς, πού είναι το κακό;»! Ο ευαίσθητος Ιχθύς μπορεί να οδηγεί χαμένος στην ονειροπόλησή του. Αυτό δεν είναι κατ΄ ανάγκη κακό, αρκεί να δει τις πινακίδες μέσα από τα… δακρυσμένα μάτια του.

Κοντέρ αυτοκινήτου
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις