Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

07

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef spoiler παίκτες: Αυτά είναι τα δύο ζευγάρια που φέρεται να έχουν δημιουργηθεί
LIFESTYLE

MasterChef spoiler παίκτες: Αυτά είναι τα δύο ζευγάρια που φέρεται να έχουν δημιουργηθεί

MasterChef παίκτες: Νωρίς νωρίς φαίνεται πως έχουν δημιουργηθεί δύο ζευγάρια μέσα στο MasterChef.

Νωρίς νωρίς φαίνεται πως έχουν δημιουργηθεί δύο ζευγάρια μέσα στο MasterChef. Σύμφωνα πάντα με την εκπομπή «Ευτυχείτε» και ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, στο σπίτι του διαγωνισμού έχουν έρθει πολύ κοντά ο Διονύσης Σαρακίνης με την Ανούς Χεριμιάν και ο Ιωάννης Αυλωνίτης με τη Μαρία Λαζαρίδου.

«Ακόμα δεν μπήκαν στο σπίτι και μάθαμε δύο ζευγάρια. Το ένα λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες μας, είναι ο Ιωάννης Αυλωνίτης με τη Μαρία Λαζαρίδου και το επόμενο ζευγάρι που φέρεται να έχει δημιουργηθεί μέσα στο σπίτι του MasterChef είναι ο Διονύσης Σαρακίνης και η Ανούς Χεριμιάν. Λένε, λοιπόν, ότι είναι τα δύο ζευγάρια που θα δούμε να αναπτύσσονται στα επόμενα επεισόδια», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος. Μένει να δούμε αν όντως τα συγκεκριμένα παιδιά έχουν έρθει πιο κοντά.

MasterChef 5: Ακόμη δεν άρχισε και ήδη υπάρχει κλίκα

Μπορεί το MasterChef 5 μόλις να ξεκίνησε, ωστόσο φαίνεται ότι ήδη έχουν δημιουργηθεί οι πρώτες κλίκες. Στο επεισόδιο της Δευτέρας, λοιπόν, ο Παύλος αποκάλυψε ότι τρεις συμπαίκτες του έχουν φτιάξει κλίκα. Μιλώντας στην κάμερα του Masterchef, ο διαγωνιζόμενος του MasterChef 5 «έδωσε» τους Διονύση, Πάνο και Ιωάννη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θεωρώ ότι υπάρχουν τοξικοί συμπαίκτες». «Ο Διονύσης, ο Πάνος και ο Γιάννης είναι αρκετά κοντά, είναι το παρεάκι του σπιτιού… θα την έλεγες και κλίκα», πρόσθεσε ο παίκτης του «MasterChef 5».

MasterChef: H Μαργαρίτα άφησε πίσω την Μαρίνα

Χθες βράδυ παρακολουθήσαμε το πρώτο επεισόδιο του MasterChef με όλους τους υποψήφιους του φετινού ριάλιτι μαγειρικής που δυσκολεύεται στα νούμερα τηλεθέασης. Οι παίκτες φόρεσαν τις ποδιές τους και διαγωνίστηκαν στο πρώτο Mystery Box με τρεις γυναίκες να βγαίνουν μπροστά στους κριτές με τα καλύτερα πιάτα. Την Μαρίνα, την Μαργαρίτα και την Ηρώ.

Η Μαρίνα, η οποία είναι μητέρα δύο παιδιών και άφησε το οκτώ μηνών μωρό της για να κυνηγήσει το όνειρό της φάνηκε αποφασισμένη να βγει μπροστά λέγοντας συνέχεια ότι είναι πολύ καλή και υποτιμώντας τους άλλους συμπαίκτες. Ακόμα δημιούργησε και την πρώτη κλίκα μέσα στο παιχνίδι. Ωστόσο, το πιάτο της δεν ήταν πολύ καλό και η ίδια δεν κατάφερε να κερδίσει. Το ίδιο και η Ηρώ η οποία είναι μια πολύ δυνατή παίκτρια και αυτό φάνηκε από τις οντισιόν. Ωστόσο, η πιο δυνατή και η πιο συμπαθητική παίκτρια είναι η Μαργαρίτα, η οποία μάλιστα κέρδισε το πρώτο Mystery Box.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις