Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Χρυσό deal Λουτσέσκου 11.5 εκατ. ευρώ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Χρυσό deal Λουτσέσκου 11.5 εκατ. ευρώ

Λουτσέσκου: Ο Ρασβάν Λουτσέσκου από χθες είναι άνεργος.

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου είναι χωρίς καμία αμφιβολία ο αγαπημένος προπονητής των οπαδών του ΠΑΟΚ. Και αυτό διότι κατάφερε να φέρει πρωτάθλημα και κύπελλο στη Θεσσαλονίκη μετά από πάρα πολλά χρόνια. Η απομάκρυνσή του από τον πάγκο του ”δικεφάλου” μπορεί νε έγινε με τρόπο που να πίκρανε μερικούς ωστόσο το έργο του παραμένει μεγάλο. Ο Ρασβάν Λουτσέσκου από χθες είναι άνεργος. Κι αυτό αφού από το βράδυ της Κυριακής οι Σείχηδες ενεργοποίησαν το “διαζύγιο” στην συνεργασία τους!

Όχι βέβαια πως έχει ανάγκη οικονομικά. Για να έχετε εικόνα, το κλειστό 2ετές συμβόλαιό του με την Αλ Χιλάλ θα του απέφερε, εφόσον βέβαια το ολοκλήρωνε, 11, 5 εκατ. ευρώ. Μάλιστα όλοι οι όροι ήταν ξεκάθαροι σε αυτό, ακόμη και οι αποζημιώσεις – πέναλτι  αν έσπαγε πριν από τον Ιούνιο του 2021, είτε με υπευθυνότητα του κλάμπ, είτε με υπευθυνότητα του Ρουμάνου τεχνικού!

Ο Ραζβάν ουσιαστικά πλήρωσε πως για περίπου ένα 3μηνο η ομάδα του δεν μπορούσε να κερδίσει, με αποτέλεσμα να υποχωρήσει από την κορυφή και να βρεθεί στο -5! Μια ομάδα που το δίμηνο Σεπτέμβριο – Οκτώβριο είχε συνολικά κοντά στα 40 κρούσματα κορονοϊού στο ποδοσφαιρικό της τμήμα και που στις δυο τελευταίες οδυνηρές ήττες της δεν είχε τα δυο βασικά του 8άρια αλλά και τον σταρ Τζοβίνκο.

Όσον αφορά στον απολογισμό της θητείας του στην Αλ Χιλάλ, σε αυτό τον 1,5 χρόνο ο Ραζβάν Λουτσέσκου πρόλαβε να πάρει όλα τα τρόπαια. Έκανε νταμπλ, πήρε το ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ, έφτασε στον ημιτελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου Συλλόγου όπου αποκλείστηκε απο την Φλαμένγκο των Ζεσούς, Ραφίνια αλλά και στον τελικό του Σούπερ Κάπ της Σαουδικής Αραβίας.

Ρασβάν Λουτσέσκου

Ποια θα είναι η επόμενη ομάδα;

Ποιος θα είναι ο επόμενος πάγκος του Ραζβάν Λουτσέσκου; Σκοπός του να μην βιαστεί και μέχρι το καλοκαίρι να μην δουλέψει. Θα ξεκουραστεί και θα αφοσιωθεί στην οικογένειά του που λόγω και Σ. Αραβίας και πανδημίας το τελευταίο 8μηνο έμεινε μακριά της. Θα είναι στο Βουκουρέστι αλλά σίγουρα θα επισκεφτεί και την αγαπημένη του Θεσσαλονίκη, όπου έχει φίλους και…σπίτι.

Προτάσεις σίγουρα θα πάνε στον Ραζβάν Λουτσέσκου αλλά θα πρέπει να αναμένουμε για να δούμε το επόμενο βήμα του. Θα… συγκινηθεί από πρότζεκτ και πρωταθλήματα τύπου Τουρκίας, Ρωσίας και Ελλάδας ή θα στοχεύσει σε κάποιο από το top 6 των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων;

Ρασβάν Λουτσέσκου
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις