Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler 14/2 σήμερα – έπαθλο: Ποιοι κερδίζουν το αγώνισμα
LIFESTYLE

Survivor spoiler 14/2 σήμερα – έπαθλο: Ποιοι κερδίζουν το αγώνισμα

Survivor spoiler 14/2 σήμερα - έπαθλο: Μεγάλες εντάσεις αναμένονται στο επεισόδιο του Survivor 4 την Κυριακή

Survivor spoiler 14/2 σήμερα – έπαθλο: Το Survivor επέστρεψε και όλοι περιμένουμε να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν και πάλι τα spoiler. Το ενδιαφέρον όλων, φυσικά στο αγώνισμα. Ποιοι θα κερδίσουν το έπαθλο; Σήμερα θα δούμε ακόμα ένα ντέρμπι ενώ οι νικητές θα απολαύσουν φαγητό. Σύμφωνα με το Spoiler που μεταδόθηκε στην εκπομπή «Σου Κου family» μετά την απουσία του Chris και του Αλέξη από την παραλία και την ποινή που ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στη συνέχεια σχετικά με τη μειωμένη ποσότητα τροφής, η μπλε ομάδα θα διχαστεί στην παραλία.

Συγκεκριμένα, ακολουθούν εντάσεις, καβγάδες και κλάματα στην παραλία των μπλε με τον Αλέξη Παππά εναντίον όλων. Οι τόνοι ανεβαίνουν τόσο με τον Πάνο Καλλίδη, όσο και με τον Νίκο Μπάρτζη και την Αννα Μαρία Βέλλη; Ο λόγος; Το… ειδύλλιο που «κάρφωσε» ο ηθοποιός.

Survivor spoiler 14/2 σήμερα: Ποιοι κερδίζουν το αγώνισμα; LIVE
Survivor spoiler 14/2 σήμερα: Το αποκλειστικό βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η παραγωγή στα social του παιχνιδιού
Survivor spoiler 14/2 σήμερα: Η ομάδα που κερδίζει

Απόψε θα δούμε από τη μία την Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου να επιστρέφει στο παιχνίδι μετά από τις μέρες που βρέθηκε στο νοσοκομείο. Επιπλέον είναι πολύ πιθανό να μπουν και οι δύο νέοι παίκτες, ο Παύλος Γαλακτερός και ο Γιώργος Ταβλαδάκης. Οι Μπλε έχουν μεγάλη ανάγκη για μία νίκη σε αυτό το σημείο μιας και εδώ και καιρό οι Κόκκινοι έχουν πάρει τα πάνω τους και δείχνουν να κερδίζουν όλα τα έπαθλα φαγητού. Επιπλέον, οι εντάσεις που υπάρχουν στην ομάδα δείχνουν να έχουν χαλάσει εντελώς το κλίμα στην καλύβα καθώς και τη διάθεση των διαγωνιζόμενων.

Ίσως λοιπόν μία νίκη να είναι αρκετή για να τους κάνει να ανέβουν λίγο ψυχολογικά και να συνεχίσουν το ταξίδι τους στον Άγιο Δομίνικο. Αυτή τη νίκη θα την έχουν σήμερα. Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως οι Μπλε σήμερα θα κερδίσουν. Αυτό σημαίνει πως το σκορ θα γίνει 11-5 υπέρ των μπλε. Θα ανοίξει πάλι η διαφορά δηλαδή. Όλη η ιστορία όμως είναι τι θα γίνει στις ασυλίες.

Survivor spoiler: Υπάρχει αρχηγός στην κόκκινη ομάδα;
Survivor 4: «Ο Παππάς έχει τον ρόλο του κακού γιατί είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους», λέει φίλος του ηθοποιού

Η εκπομπή «Ελα χαμογέλα» συνάντησε τον Γιώργο Σκούρτη, τον άνθρωπο που χειρίζεται τους λογαριασμούς του Αλέξη Παππά στα social media και μίλησε για το ριάλιτι αλλά και για τον ηθοποιό. Συγκεκριμένα, ο φίλος του Αλέξη Παππά δήλωσε: «Είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες γι’ αυτό και τον βλέπουμε σε έναν συγκεκριμένο ρόλο. Ο ρόλος του κακού. Είναι ένας ρόλος το να μιλάει λίγο παραπάνω από τους άλλους, είναι ένας ρόλος να απαντάει στους άλλους, σίγουρα υπάρχουν και σκηνές που δεν ξέρουμε τι έχει ειπωθεί από την αντίπαλη ομάδα».

Αναφορικά με το αν υπάρχει κάτι ανάμεσα στον Αλέξη και την Ελευθερία, είπε ότι «οποιαδήποτε κοπέλα στο Survivor μπορεί να γοητευτεί από τον Αλέξη, αλλά ο ίδιος δύσκολα να γοητευτεί από κάποια». Όσο για το μήνυμα της Αλέσια, που είδαμε στο τελευταίο έπαθλο επικοινωνίας, σημείωσε: «Μακάρι να είχαν κάτι. Μας θέλει το κορίτσι, ο δικός μας είναι λίγο… πιο. Μετά το παιχνίδι ίσως. Προς το παρόν δεν έχουν κάτι».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις