Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 spoiler 12/2: Τι θα δούμε την Παρασκευή
LIFESTYLE

MasterChef 5 spoiler 12/2: Τι θα δούμε την Παρασκευή

MasterChef 5 spoiler 12/2: Η τελευταία ημέρα της δεύτερης φάσης των bootcamp, ξεκινά σήμερα.

Το MasterChef 5 ξεκίνησε δυναμικά και ήδη βρισκόμαστε στη φάση του bootcamp. Φέτος υπάρχουν πολλές αλλαγές καθώς όποιος παίκτης άκουγε τρία ”ναι” στις auditions περνούσε κατευθείαν στο σπίτι. Μέχρι στιγμής έχουν υπάρξει μάγειρες που έχουν ξεχωρίσει ενώ κάποιοι άλλοι μας αποχαιρέτησαν νωρίς. Στη φάση του bootcamp οι διαγωνιζόμενοι βάζουν τα δυνατά τους για να κάνουν ένα πιάτο που θα πείσει τους κριτές και θα τους δώσει το εισιτήριο για το σπίτι. Βέβαια από τα πρώτα κιόλας επεισόδια έχουν αρχίσει μικρές κόντρες και αντιπαλότητες μεταξύ των παικτών ενώ κάποιοι παίκτες που αποχώρησαν έκαναν λόγο για αδικία.

Η τελευταία ημέρα της δεύτερης φάσης των bootcamp, ξεκινά σήμερα. Μια ημέρα δύσκολη αλλά ελπιδοφόρα. Οι δέκα παίκτες έχουν σχηματίσει τα ζευγάρια, που θα δώσουν τις μαγειρικές «μονομαχίες», και η κουζίνα του MasterChef 5 παίρνει φωτιά! Οι επίδοξοι MasterChef, με αισιοδοξία και πολλά όνειρα, δίνουν τη μεγαλύτερη, ως τώρα, μαγειρική μάχη για μια θέση στον διαγωνισμό. Και είναι ακόμα η αρχή. Η συμπάθεια, που μπορεί να αναπτύχθηκε μεταξύ των φιλόδοξων μαγείρων μέσα από κοινές συναισθηματικές και ψυχολογικές εντάσεις σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα γνωριμίας, κλονίζεται στο άκουσμα του αποτελέσματος. Όλοι  καταλαβαίνουν πως σε αυτό το τόσο κομβικό σημείο δεν χωρούν συναισθηματισμοί.

Σίγουρα, δε θα είναι εύκολο και τίποτα δε θα είναι το ίδιο με παλιά! Με πολλή σκέψη αλλά και όρεξη να ολοκληρώσουν την τελική επιλογή των παικτών, που θα μπουν στο σπίτι, οι chef κριτές Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, περνάνε μια ακόμα ημέρα γεμάτη μαγειρική, στην κουζίνα του διαγωνισμού. Μέχρι το τέλος της ημέρας τα πράγματα είναι πλέον ξεκάθαρα για τους κριτές και κάθε κατεργάρης στον πάγκο του… ΜasterChef 5!

MasterChef 5 παίκτες: Τα ”γαλλικά” του Ζερόπ

Στο επεισόδιο της Τρίτης αρκετοί παίκτες ήταν αυτοί που ξεχώρισαν ωστόσο μερικοί έκλεψαν τις εντυπώσεις και για κάποιους επιπλέον λόγους.  Ανάμεσά τους και ένας διαγωνιζόμενος που συγκίνησε στην πρώτη φάση το τηλεοπτικό κοινό με την ιστορία του, καθώς έχασε τον πατέρα του λίγο καιρό πριν δηλώσει συμμετοχή στο «MasterChef 5».

Ο Ζερόπ κλήθηκε να μαγειρέψει με αντίπαλο τον μάγειρα που βρέθηκε πλάι του στον πάγκο και το καλύτερο πιάτο θα έπαιρνε την ποδιά. Ο μάγειρας φαίνεται πως εκνευρίστηκε, καθώς ένας παίκτης από τον εξώστη βοηθούσε τον αντίπαλό του στη διαδικασία. «Είναι ένας μορφονιός εδώ πέρα που είναι έτσι λίγο μαλ@@@ς και εριστικός» είπε και συνέχισε εμφανώς εκνευρισμένος: «Από τη μία χαίρομαι αν κοπώ που δεν θα είμαι στο σπίτι, γιατί πραγματικά είναι αυτός πολύ μα@@κ@ς».

Οι κριτές του «MasterChef 5» δοκίμασαν τα πιάτα των δύο παικτών και πραγματικά απογοητεύτηκαν με την απόδοσή τους. Όπως είπαν χαρακτηριστικά, αν δεν έπρεπε να επιλέξουν ένα από τα δύο πιάτα, τότε δεν θα έδιναν σε κανέναν ποδιά. Ωστόσο, όπως είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, με τέτοιες προσπάθειες όποιος παίκτης και να έμπαινε στο σπίτι θα ήταν από τους πρώτους υποψήφιους προς αποχώρηση. Ωστόσο, ο Ζερόπ φαίνεται πως κέρδισε στις λεπτομέρειες και πήρε την πολυπόθητη ποδιά.

MasterChef 5: Σε τρελά κέφια ο Κοντιζάς

Σε τρελά κέφια ο κριτής του MasterChef 5 Σωτήρης Κοντιζάς τη δεύτερη ημέρα των Bootcamp, που θα κρίνουν την τελική 20άδα του διαγωνισμού. Τα πράγματα δείχνουν να ξεκαθαρίζουν καθώς πλησιάζουμε στην είσοδο στο σπίτι του «MasterChef 5». Με την έναρξη της δεύτερης φάσης των Bootcamp τη Δευτέρα, μαγείρεψαν οι πρώτοι 14 υποψήφιοι, από το σύνολο των 28, που έλαβαν τα 2 «ναι» από τους κριτές.

Το βράδυ της Τρίτης ήταν η σειρά των υπολοίπων να κάνουν την καλύτερή τους προσπάθεια, με έπαθλο μια ποδιά και ένα εισιτήριο στο σπίτι του «MasterChef 5». Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας αυτής, το παιχνίδι εισέρχεται στο κύριο μέρος του διαγωνισμού, όπως το έχουμε γνωρίσει τα τελευταία χρόνια. Όσο περίμενε τους διαγωνιζόμενους να ολοκληρώσουν τα πιάτα τους, ο Σωτήρης Κοντιζάς αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στο τραγούδι. Στο στιγμιότυπο, που ανέβασε ο επίσημος λογαριασμός του «MasterChef 5, ο σεφ ακούγεται να σιγοτραγουδά αρχικά το κομμάτι «Ντροπή σου», εναλλάσσοντάς το με ένα ρεφρέν του τραγουδιού «Έτσι Ξαφνικά».

MasterChef 5 – Αντώνης Vs Γιώργος: Ποιος πήρε τη λευκή ποδιά;

Ο Αντώνης και ο Γιώργος διαχειρίστηκαν τα υλικά που είχε το mystery box, για να φτιάξουν μέσα σε μία ώρα το πιάτο που θα τους στείλει στο σπίτι του MasterChef 5. Συγκεκριμένα ο Γιώργος ετοίμασε τραχανότο, ενώ ο Αντώνης κόκορα, τον οποίο συνόδευσε με τραχανά. Ο Γιώργος χρησιμοποίησε παρόμοια τεχνική με αυτή του ριζότο, για να φτιάξει τραχανότο, κάτι που ο ειδικός στο ριζότο, Πάνος Ιωαννίδης, αλλά και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος το βρήκαν εξαιρετική ιδέα, με τον Σωτήρη Κοντιζά να έχει αντίθετη άποψη.

Ωστόσο ο Αντώνης ήταν ο τελικός νικητής της αναμέτρησης, κερδίζοντας τα εύσημα από τους κριτές για τον πολύ ζουμερό κόκορα που μαγείρεψε. Ο Αντώνης είναι κάτοχος της πέμπτης ποδιάς και το ταξίδι του στις κουζίνες του MasterChef δεν ολοκληρώνεται στα Bootcamp.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις