Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ζέτα Δούκα καταγγελία: Η ηθοποιός ζητά την στήριξη του Κυριάκου Μητσοτάκη
LIFESTYLE

Ζέτα Δούκα καταγγελία: Η ηθοποιός ζητά την στήριξη του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ζέτα Δούκα καταγγελία: Η γνωστή ηθοποιός μετά το "κύμα αποκαλύψεων" για τις καταγγελίες περί κακοποίησης ζητάει ανοιχτά την στήριξη του πρωθυπουργού.

Η Ζέτα Δούκα, η πρώτη ηθοποιός που με θάρρος και δύναμη μίλησε δημόσια και κατονόμασε τον άνθρωπο ο οποίος την υπέβαλε, όπως είπε σε ψυχική, λεκτική και σωματική βία κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους κάνει ξανά το πρώτο βήμα και ζητά την στήριξη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη. Οι δηλώσεις της δημιούργησαν ένα “ντόμινο” αποκαλύψεων με πολλές μαρτυρίες και καταγγελίες ηθοποιών να βγαίνουν για πρώτη φορά στην δημοσιότητα προκαλώντας μεγάλη σύγχυση στους κατηγορούμενους, αλλά και μεγάλη ανακούφιση στα θύματα που υπέστησαν λεκτική ή σεξουαλική βία με την ελπίδα ότι η δικαιοσύνη θα τους βγάλει ασπροπρόσωπους.

Συγκεκριμένα με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ζέτα Δούκα κάνει έκκληση στον πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη, να πάρει θέση σχετικά με τις καταγγελίες που γίνονται στο χώρο του θεάματος τις τελευταίες εβδομάδες. «Οι αποκαλύψεις της σπουδαίας Σοφίας Μπεκατώρου, που έφεραν στο φως εγκλήματα που ταλανίζουν επί χρόνια τον αθλητικό χώρο, άνοιξαν τους Ασκούς του Αιόλου, αποκαλύπτοντας αντίστοιχες πράξεις που βασανίζουν χρόνια το καλλιτεχνικό στερέωμα.

Ζέτα Δούκα καταγγελία: Δείτε την ανάρτηση που έκανε η ηθοποιός:

«Οι αποκαλύψεις της σπουδαίας Σοφίας Μπεκατώρου, που έφεραν στο φως εγκλήματα που ταλανίζουν επί χρόνια τον αθλητικό χώρο, άνοιξαν τον Ασκό του Αιόλου, αποκαλύπτοντας αντίστοιχες πράξεις που βασανίζουν χρόνια το καλλιτεχνικό στερέωμα. Μετράμε πλέον δύο εβδομάδες και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Τα θύματα βρίσκουν το θάρρος να μιλήσουν για κακοποιητικές πράξεις που τους έχουν συμβεί πολλά χρόνια πριν, με αποκορύφωμα κάποιες από αυτές που υπέστησαν όταν ήταν παιδιά, αντιμετωπίζοντας όχι μόνο τον χρόνιο φόβο τους αλλά και το έλλειμμα του νομοθετικού πλαισίου, καθώς και της δικαιοσύνης, η οποία οφείλει σήμερα να επιδείξει τα αναγκαία αντανακλαστικά», ανέφερε η Ζέτα Δούκα στο μήνυμά της.

Προσθέτοντας: «Με όλο το σεβασμό στα αξιώματα και τα πρόσωπά σας, παρακαλούμε θερμά όπως πάρετε σαφή και καταλυτική θέση απέναντι και σε αυτά τα γεγονότα, υποδεικνύοντας ένα κράτος δικαίου όπου όλοι οι πολίτες έχουμε δικαίωμα στην αλήθεια, την ισότητα και την προστασία των θεμελιωδών μας δικαιωμάτων», καταλήγει η Ζέτα Δούκα.

Ζέτα Δούκα

Δείτε ακόμη:

Η πρώτη ανάρτηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου – «Ο δρόμος άνοιξε, μη φοβάστε»
Και η Μελίνα Κυριακοπούλου καταγγέλλει: «Με παίδευσε ο γνωστός σκηνοθέτης, του είπα θα σπάσω τα τζάμια»
Τραϊάνα Ανανία : «Αν μιλήσω, θα κλείσουν σπίτια»

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις