Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

22

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 παίκτες bootcamp: Τα πειράγματα του Κουτσόπουλου στους διαγωνιζόμενους
LIFESTYLE

MasterChef 5 παίκτες bootcamp: Τα πειράγματα του Κουτσόπουλου στους διαγωνιζόμενους

MasterChef 5 παίκτες bootcamp: Το bootcamp του MasterChef συνεχίζεται με τους επίδοξους σεφ να βάζουν τα δυνατά τους

Το bootcamp του MasterChef συνεχίζεται με τους επίδοξους σεφ να βάζουν τα δυνατά τους για να κερδίσουν τους κριτές. Λίγες ποδιές έχουν μείνει οπότε τα πράγματα ζορίζουν όσο περνάνε οι μέρες του bootcamp. Στο επεισόδιο της Τετάρτης (10/2) οι 13 υποψήφιοι μπήκαν στην κουζίνα του MasterChef και οι κατσαρόλες τους πήραν φωτιά προκειμένου να καταφέρουν να μπουν στο σπίτι του διαγωνισμού.

Ωστόσο το πειραχτήρι του Master Chef 5, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν σταμάτησε στιγμή να πειράζει τους διαγωνιζόμενους. Όταν ήρθε η στιγμή να περάσουν από τον πάγκο του Κωνσταντίνου ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Κωνσταντίνος, ξεκαθάρισε ποιος είναι ο αγαπημένος του κριτής καθώς δεν είναι «κωλοτούμπας» και μίλησε για την αγαπημένη του. Ο ίδιος εξομολογήθηκε πως του λείπει πολύ, αποκαλύπτοντας πως σκοπεύει να της κάνει πρόταση γάμου. Ωστόσο αρνήθηκε να γονατίσει on camera και να ζητήσει το χέρι της συντρόφου του, παρά την παρότρυνη του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

MasterChef 5: Το αδιανόητο σχόλιο Κοντιζά για τον Κουτσόπουλο

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι κριτές του MasterChef 5 ξεσπούν σε γέλια μέχρι δακρύων, με την έκφραση να είναι απόλυτα κυριολεκτική, όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί. Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτήρης Κοντιζάς και Πάνος Ιωαννίδης περίμεναν υπομονετικά τους 13 διαγωνιζόμενους του bootcamp να τους παρουσιάσουν τα πιάτα τους στο επεισόδιο της Τετάρτης στο «MasterChef 5».

Ένα από τα πιάτα ήταν και της Μαργαρίτας, το οποίο και έλαβε ιδιαίτερα θετικά σχόλια από τους κριτές για το στήσιμο. Ενώ όμως ο Πάνος Ιωαννίδης ετοιμαζόταν να δοκιμάσει, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος παρατήρησε πως η παίκτρια τον περιεργαζόταν επίμονα. Όταν τη ρώτησε «τι έχει;», εκείνη του απάντησε πως της θυμίζει έντονα κάποιον. Και κάπως έτσι ξεκίνησαν τα πειράγματα από τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η Μαργαρίτα λοιπόν εξήγησε στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο πως της θυμίζει κάποιον γνωστό της. «Κάποιο ζώο ίσως;» σχολίασε αυθόρμητα ο Σωτήρης Κοντιζάς. Με μια μικρή καθυστέρηση, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αναρωτήθηκε: «Είπες κάποιο ζώο;», για να του απαντήσει καταφατικά ο Πάνος Ιωαννίδης, αδυνατώντας να συγκρατήσει το γέλιο του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις