Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Κύπρος δολοφονία: Σκότωσε γυναίκα και παιδί
ΚΟΣΜΟΣ

Κύπρος δολοφονία: Σκότωσε γυναίκα και παιδί

Κύπρος δολοφονία: Άνδρας 59 ετών σκότωσε την 51χρονη σύζυγό του και τον 20χρονο γιο του με μαχαίρι και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Μια οικογενειακή τραγωδία έλαβε χώρα στις 06:00 το πρωί της Πέμπτης στους Εργάτες της Κύπρου. Ένας άνδρας 59 ετών μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 51χρονη σύζυγό του και τον 20χρονο γιο του με μαχαίρι και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της κυπριακής αστυνομίας ο 59χρονος προσπάθησε να σκοτώσει και τον δεύτερο γιο της οικογένειας ηλικίας 25 ετών, με καλώδιο και μαχαίρι, ωστόσο, ο τελευταίος κατάφερε να γλιτώσει. Ο 25χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στην αυλή του σπιτιού καθώς φέρεται να προσπάθησε να διαφύγει ενώ ο 20χρονος εντοπίστηκε μέσα στο σπίτι. Την αστυνομία κάλεσαν γείτονες οι οποίοι άκουσαν τις φωνές του 25χρονου. Ο 59χρονος, ο οποίος συνελήφθη λίγο αργότερα στην περιοχή Χαλεπιανές, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Κύπρος

Κύπρος δολοφονία: Σύλληψη του δράστη

Αρχικά ο φερόμενος δράστης μετά το έγκλημα διέφυγε με το όχημά του με την Αστυνομία να εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Σύμφωνα με πληροφορίες, τον 59χρονο εντόπισε πολίτης στο Τσέρι και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή των Χαλεπιανών. Ο πολίτης ενημέρωσε την Αστυνομία μέλη της οποίας έσπευσαν στην περιοχή. Στην κατοχή του εντοπίστηκαν μαχαίρια.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις