Αρης – αντίδραση: “Δύο μέτρα και σταθμά”

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αρης – αντίδραση: “Δύο μέτρα και σταθμά”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Αρης - αντίδραση: Παράπονα χωρίς νόημα από τους κίτρινους για την αναβολή του αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Παναθηναϊκό 

11.02.2021 | 18:01

Αρης – αντίδραση: Επίσημα ο Άρης δεν τοποθετήθηκε για την αναβολή του αγώνα κυπέλλου του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αλλά μέσω …κύκλων οι κίτρινοι της Θεσσαλονίκης εξέφρασαν την αντίδρασή τους γι’ αυτή την εξέλιξη. Μάλιστα, επιτίθενται ευθέως στους διοργανωτές και του λαμβάνοντες τις αποφάσεις και μιλάνε ευθέως για δύο μέτρα και δύο σταθμά. «Να γελάει κανείς η να κλαίει; Μάλλον να γελάει…” λένε στον Αρη και προσθέτουν: 

“Εμείς παίξαμε στα Γιάννινα ενώ έβρεχε… καρέκλες και ο αγωνιστικός χώρος ήταν κανονική λιμνοθάλασσα. Τότε δεν υπήρχε κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών και υπήρχε σήμερα; Το είπε και ο πρόεδρος του ΠΑΣ άλλωστε. Δεν ξέρουμε τι πως και γιατί, αλλά δεν κρατάνε πια ούτε τα προσχήματα. Φυσικά και μπορούσε να γίνει ο αγώνας, από τη στιγμή που έγινε ο δικός μας σε πολύ χειρότερες συνθήκες”. 

Αρης – αντίδραση: “Δύο μέτρα και σταθμά”

Από τον Αρη μιλάνε ευθέως για δύο μέτρα και σταθμά, για παιδιά και αποπαίδια: “Δυο μέτρα και δυο σταθμά. Κρίμα… Με όλα αυτά που βλέπουμε να συμβαίνουν, μάλλον δεν έχουμε φτάσει ακόμη τον πάτο του βαρελιού και ποιος ξέρει τι άλλο θα δούμε στη συνέχεια. Καλό απόγευμα σε όλους…”. Ολο αυτό, πάντως, δεν φαίνεται να βγάζει νόημα, αφού οι κίτρινοι δεν αντιμετωπίζουν ούτε τον ΠΑΣ ούτε τον Παναθηναϊκό αυτή την εβδομάδα. Η την επόμενη! Προφανώς εκφράζουν το παράπονο επειδή εκεί είχαν αφήσει βαθμούς εκεί (0-0) προ ενός μήνα. Και αν ήταν λάθος εκείνη η απόφαση, ασφαλως αυτο δεν σημαίνει ότι πρέπει να επαναληφθεί.

Δείτε ακόμη: 

Ανανέωσε στον Ολυμπιακό ως το 2022 ο Ελ Αραμπί
Πρόκριση για Τσιτσιπά, 3-2 τον Κοκκινάκη στην Αυστραλία
Για το πρώτο βήμα προς τα ημιτελικά στους “Ζωσιμάδες” ΠΑΣ και ΠΑΟ 
Exit mobile version