Ελλάδα – κύπελλο: Βήμα για 4άδα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ελλάδα – κύπελλο: Βήμα για 4άδα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Ελλάδα - κύπελλο: ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκός ολοκληρώνουν τον κύκλο των πρώτων αγώνων της προημιτελικής φάσης στους “Ζωσιμάδες” (15.00)

11.02.2021 | 11:49

Ελλάδακύπελλο: Σε μία διοργάνωση που θα μετρήσει μόλις τέσσερις γύρους, πρώτη φάση, προημιτελικό, ημιτελικό και τελικό, το να πάρει κανείς την πρόκριση άνευ αγώνα στην πρώτη φάση, είναι τεράστιο πλεονέκτημα. Και δίνει το δικαίωμα σε κάθε ομάδα να ονειρεύεται πως με δύο μόνον αντίπαλους μπορεί να βρεθεί σε έναν τελικό. Να αποκτήσει το δικαίωμα να στέψει μια σεζόν με τίτλο, να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Εν ολίγοις, να “σώσει” μια ολόκληρη χρονιά με πέντε αγώνες αγώνες! Αυτό, επιδιώκει ο Παναθηναϊκός. Ο οποίος αφού πήρε ανάσες (μαζί με τη Λαμία) όσο οι άλλες 12 ομάδες έπαιζαν για την προημιτελική φάση, σήμερα παίζει έναν προημιτελικό κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (15.00). Τον πρώτο προημιτελικό, ειδικότερα, του κυπέλλου Ελλάδας 2021.

Με μία ακόμα απώλεια έχει μεταβεί η αποστολή του Παναθηναϊκού στα Γιάννινα. Στους πέντε απόντες που είχαν αποφασιστεί από τον Μπόλονι, προστέθηκε και ένας ακόμα. Ο Σωκράτης Διούδης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση και αποκλείστηκε από την αποστολή της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ. Ο Μπόλονι δεν θέλησε σε καμία περίπτωση να ρισκάρει τον παίκτη ενόψει ντέρμπι! Ετσι, τη θέση του πήρε ο Χρήστος Χατζηγιαννάκης, ενώ βασικός θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί ο Ξενόπουλος απόψε.

Ελλάδα – κύπελλο: Χωρίς πολλές αλλαγές ο ΠΑΣ 

Από την άλλη, ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι σε καλό μομέντουμ και θα επιδιώξει να το κεφαλαιοποιήσει, να κυνηγήσει την πρόκριση και τη διάκριση στο κύπελλο. Βέβαια ο Αργύρης Γιαννίκης δεν έχει την πολυτέλεια του rotation και δεν αναμένεται να αλλάξει πολλά. Στην αποστολή που ανακοίνωσε, πάντως, δεν συμπεριλαμβάνονται μεταξύ οι Σιόντης, Καρτάλης και Νάουμετς, όλοι λόγω τραυματισμών. 

Δείτε ακόμη: 

Ανανέωσε στον Ολυμπιακό ως το 2022 ο Ελ Αραμπί
Η αποστολή της εθνικής πόλο για το προολυμπιακό της Ολλανδίας
Άσχημα τα νέα για τον Παναθηναϊκό
Exit mobile version