Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler αποχώρηση σήμερα 10/2: Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο – Ποιος φεύγει
LIFESTYLE

Survivor spoiler αποχώρηση σήμερα 10/2: Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο – Ποιος φεύγει

Survivor spoiler αποχώρηση σήμερα 10/2: Εκτός από το αγώνισμα επικοινωνίας, έχουμε και συμβούλιο αποχώρησης.

Survivor spoiler αποχώρηση σήμερα 10/2: Το επεισόδιο της Τρίτης δεν αποκάλυψε την ψήφο όλων των παικτών της μπλε ομάδας του Survivor 4, που έβγαλε υποψήφιο τον Κρις Σταμούλη. Το μεσημέρι όμως, η εκπομπή «Love It» στον ΣΚΑΪ έδωσε στη δημοσιότητα τις ψήφους που έριξαν οι Άννα Μαρία, Μαριαλένα, Πάνος Καλλίδης και Άλεξ Παππάς και διαμόρφωσαν τους υποψήφιους προς αποχώρηση στο Survivor 4. Από τις ψήφους των τεσσάρων παικτών της μπλε ομάδας γίνεται αντιληπτός ο τρόπος που προέκυψε το αποτέλεσμα στο συμβούλιο του «Survivor 4». Θυμίζουμε πως Νίκος και Τζέιμς «έκαψαν» την ψήφο τους, ψηφίζοντας ουσιαστικά ο ένας τον άλλον.

«Αισθάνομαι πολύ άσχημα αυτή τη στιγμή, δεν θα ψηφίσω Δημήτρη, επειδή θέλω να του δώσω άλλη μια ευκαιρία. Θεωρώ ότι είσαι λίγο στάσιμος αγωνιστικά εδώ και αρκετές εβδομάδες» ακούγεται να λέει η Μαριαλένα, που ψηφίζει τον Κρις Σταμούλη. Μια εξήγηση που θα στηλιτεύσει στο αποψινό επεισόδιο του «Survivor 4» ο παίκτης, καθώς θα θυμίσει πως για τον ίδιο λόγο η μισή ομάδα στράφηκε εναντίον της Μαριπόζα πριν από μία εβδομάδα.

Θα γίνουν πράγματα που δεν θα αρέσουν…

«Οι επιδόσεις σου τελευταία έχουν πέσει πολύ, μια στις δύο ή καμία στις δύο νίκες» ήταν η εξήγηση που έδωσε ο Πάνος Καλλίδης για την ψήφο του στον Κρις. Τέλος, η Άννα Μαρία σχολίασε: «Εσύ κι ο Πάνος είστε οι δύο πιο αδύναμοι παίκτες. Ο Πάνος έχει λίγο πιο ανοδική πορεία και νομίζω ότι συνεισφέρει στην καλύβα παραπάνω».

Μόνο ο Άλεξ επέλεξε να ψηφίσει τον νεότερο παίκτη της μπλε ομάδας του Survivor 4, τον Δημήτρη. «Θα ήθελα να σου πω τους λόγους μετά την ανακοίνωση», είπε. Ο Κρις Σταμούλης εμφανίζεται στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου του «Survivor 4» έντονα ενοχλημένος από την απόφαση των συμπαικτών του, που τον έθεσε υποψήφιο προς αποχώρηση. «Θα γίνουν πράγματα που δεν θα αρέσουν στα υπόλοιπα παιδιά» ακούγεται να λέει ο παίκτης της μπλε ομάδας.

Τη Δευτέρα, η Ελευθερία Ελευθερίου έλαβε σχεδόν όλες τις ψήφους της ομάδας της, ενώ στη χθεσινή ψηφοφορία του «Survivor 4» οι παίκτες έβγαλαν υποψήφιο τον Κρις Σταμούλη. Ο τρίτος που τίθεται στην ψηφοφορία του κοινού είναι ο Δημήτρης Μακρόπουλος, τον οποίο υπέδειξε ο Άλεξ Παππάς.

Survivor spoiler αποχώρηση σήμερα 10/2: Ποιοι κερδίζουν το έπαθλο

Αυτή την βδομάδα το Survivor «βάφτηκε» κόκκινο, καθώς οι πρώην διάσημοι ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές. Με δύο νίκες στο αγώνισμα ασυλίας οι “κόκκινοι” έχουν πάρει τα πάνω τους φέρνοντας τους αντιπάλους τους σε δύσκολη θέση. Χθες με ένα συναρπαστικό ντέρμπι, νικήτρια ομάδα στον στίβο μάχης αναδείχτηκε η Κόκκινη με σκορ 10-8, κατακτώντας την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας. Εκτός από την ασυλία που κέρδισαν για 4η συνεχόμενη φορά μειώνοντας και το συνολικό αποτέλεσμα σε 9-5, από 8-0 που ήταν πριν μπουν οι δυο νέοι παίκτες, οι «κόκκινοι» έφαγαν και τοστ με σαλάτα.

Τι θα γίνει όμως σήμερα; Ποιος θα κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας; Σύμφωνα με τα spoiler η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο φαγητού είναι οι… Μπλε!

Survivor spoiler αποχώρηση σήμερα 10/2: Ποιος φεύγει

Με όσα έχουν γίνει με την Ελευθερία, έμοιαζε να είναι πιθανή για αποχώρηση. Ο Κρις είναι σχετικά πιο καλός στα αγωνίσματα. Η Ελευθερία Ελευθερίου κάθεται στα… αυγά της όμως. Το κοινό τη στηρίζει και θα εξακολουθήσει να το κάνει για αρκετό καιρό ακόμα, όπως δείχνουν τα πράγματα. Το ερώτημα είναι αν θα αντέξει η ίδια. Κρις ή Μακρόπουλος; Ο Δημήτρης Μακρόπουλος αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο…

Survivor spoiler αποχώρηση σήμερα 10/2: Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο – Ποιος φεύγει

Survivor: Το «αντιαθλητικό» της Άννας Μαρίας Βέλλη στο αγώνισμα ασυλίας

Ενα καρέ από τον αγώνα ασυλίας της Τρίτης «καίει» την Άννα-Μαρία Βέλλη στο Survivor 4, αφού δείχνει πως η παίκτρια προσπάθησε να σαμποτάρει την προσπάθεια της αντίπαλης ομάδας. Καθώς η μπλε ομάδα χάνει τον έναν αγώνα μετά τον άλλον στον Άγιο Δομίνικο, οι χρήστες του Twitter εξακολουθούν να υποστηρίζουν μαζικά τους κόκκινους, που επικράτησαν για δεύτερη ημέρα στο αγώνισμα ασυλίας, αυτή τη φορά πιο δύσκολα από τη δοκιμασία της Δευτέρας. Ως αποτέλεσμα, η μπλε ομάδα του «Survivor 4» κλήθηκε να βγάλει τρεις παίκτες της προτεινόμενους για αποχώρηση.

Παρότι η κόκκινη ομάδα κέρδισε, οι χρήστες του Twitter παρατήρησαν μια κίνηση της Άννας Μαρίας κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος που ερμηνεύτηκε ως προσπάθεια σαμποτάζ της αντίπαλης ομάδας. Ο πάγκος της μπλε ομάδας βρισκόταν πλάι στον έναν από τους δύο στόχους, όπου εκείνη τη στιγμή αγωνιζόταν παίκτρια των κόκκινων του «Survivor 4».

Θυμίζουμε πως οι παίκτες έπρεπε να στοχεύσουν με μπάλες από άμμο πέντε παραλληλόγραμμα τζάμια και να τα σπάσουν προκειμένου να κερδίσουν τον πόντο. Παρότι τα μπαλάκια αυτά ήταν αρκετά, κάθε βολή μετράει όταν αγωνίζεσαι με αντίπαλο τον χρόνο. Στο στιγμιότυπο λοιπόν που αναρτήθηκε πολλές φορές στο Twitter, η Άννα Μαρία φαίνεται να σκύβει και να πετά ένα από τα μπαλάκια της αντίπαλης ομάδας κάτω από τον πάγκο της ομάδας της, ώστε να στερήσει μια βολή από την παίκτρια.

Survivor spoiler: Νέοι παίκτες!

Ένας ακόμα νέος παίκτης πρόκειται να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Open στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η παραγωγή του Survivor βάζει στο ριάλιτι τον Γιώργο Ταβλαδάκη ο οποίος ασχολείται πολύ με τη γυμναστική. Όπως ανέφεραν στην εκπομπή ο νέος παίκτης “εισβάλει” στο παιχνίδι την ερχόμενη Κυριακή και μπαίνει στην ομάδα των “Μπλε”. Το όνομα του νεαρού έχει ακουστεί ξανά αλλά φαίνεται ότι η παραγωγή επέλεξε την συγκεκριμένη χρονική στιγμή για τον εντάξει στο δυναμικό του ριάλιτι.

Όπως είδαμε μέσα από το Instagram του, έχει κοπέλα, έχει κορμάρα και σίγουρα θα σκίσει στους στίβους μάχης.

Γιώργος Ταβλαδάκης Survivor
Survivor: Και ο Παύλος!

Θα δούμε όμως και έναν ακόμη παίκτη, που έχουμε ακούσει ξανά. Ο λόγος για τον Παύλο Γαλακτερό, γιο του Νάσου Γαλακτερού, που βρίσκεται εδώ και μέρες στον Άγιο Δομίνικο.

Παράλληλα στο επεισόδιο της Κυριακής θα δούμε και την επιστροφή της Έλενας Κρεμλίδου, η οποία απουσιάζει από τα τελευταία επεισόδια, καθώς βρίσκεται στο νοσοκομείο. Το Survivor συνεχίζεται και όπως έχει γίνει γνωστό, μέχρι τον Φεβρουάριο η παραγωγή έχει τη δυνατότητα να βάζει στις ομάδες νέους παίκτες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις