Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ 2 – 7η αγωνιστική: Δύο οι κερδισμένοι
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ 2 – 7η αγωνιστική: Δύο οι κερδισμένοι

Σούπερ Λιγκ 2 - 7η αγωνιστική: Λεβαδειακός και Ιωνικός πήραν ισχνές μα πολύτιμες νίκες 1-0 επί Ιεράπετρας και Απόλλωνα Λάρισας αντίστοιχα - Διπλό στην Αρτα η Ξάνθη

Σούπερ Λιγκ 27η αγωνιστική: Χρειάστηκε να φτάσει το παιχνίδι στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων για να σκοράρει το χρυσό γκολ ο Λεβαδειακός και να κάμψει, 1-0, την αντίσταση του ΟΦ Ιεράπετρας. Λυτρωτής ο Τζιώρας από ασίστ του νεοαποκτηθέντα Κωστή. Που άρχισε να βγάζει ασπροπρόσωπους όσους τον εμπιστεύτηκαν και τον πήραν στην ομάδα! Με αυτό το αποτέλεσμα ο Λεβαδειακός παρέμεινε μόνος στην πρώτη θέση και ο ΟΦΙ ουραγός στο πρωτάθλημα.

Την ομάδα της Βοιωτίας ακολουθεί κατά πόδας ο Ιωνικός. Οι Νικαιώτες επιβλήθηκαν 1-0 του Απόλλωνα Λάρισας. Ηταν η τρίτη σερί νίκη για τους κυανόλευκους που έμειναν στο -1 από την κορυφή και το Λεβαδειακό. Το χρυσό γκολ πέτυχε ο Κάστρο στο 56’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Πλατέλλας με άριστη ενέργεια. Στο 89’ ο Κάστρο αποβλήθηκε και ο Ιωνικός ολοκλήρωσε το ματς με παίκτη λιγότερο.

κολλησαν στο Χ τρικαλα και εργοτελης

Σούπερ Λιγκ 2 – 7η αγωνιστική: Ισοπαλία στα Τρίκαλα

Στην τρίτη θέση έπεσαν τα Τρίκαλα, που έμειναν στο άκαρπο 0-0 με τον Εργοτέλη. Ενα πολύ κακό ματς, με ελάχιστες τελικές εκατέρωθεν. Ο Εργοτέλης στο 92’ έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Τσέλιου με δεύτερη κίτρινη. Εναν βαθμό πίσω, στην 4η θέση, ο Διαγόρας που απέτυχε και πάλι να κερδίσει εντός έδρας. Εμεινε στο 1-1 με τα Χανιά, σε ματς στο οποίο προηγείτο ως το 85’. Ο Μπαστακός είχε δώσει προβάδισμα στους Ροδίτες με τέρμα στο 52’ όμως τα Χανιά που δικαιούνταν ένα γκολ (είχαν και δοκάρι στο α’ μέρος) το πέτυχαν στο 85’ με τον Μασένα για το τελικό 1-1.

Η Ξάνθη απέδρασε με σπουδαίο διπλό, 1-0 στη Αρτα κόντρα στον Καραϊσκάκη. Σε ένα ματς μοιρασμένο, η νίκη κρίθηκε με πέναλτι που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από την πλευρά των Αρτινών. Η Ξάνθη ήταν ελαφρώς ανώτερη και είχε δύο δοκάρια, αλλά χρειάστηκε το γκολ-πεναλτι του Εμπερτ (78’) για να αποδράσει με το τρίποντο από την ¨Ηπειρο.

Στη Δράμα, τέλος, Δόξα και Παναχαϊκή έμειναν ισόπαλες 0-0. Καλύτεροι οι Πατρινοί, αλλά άτυχοι, με κακές επιλογές σε κάποιες φάσεις. Μα και αποσυντονισμένοι από τις δύο αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμών στο α’ μέρος.

σπουδαια νικη η ξανθη

Δείτε ακόμη: 

Τα βρήκαν ΠΑΕ και ΑΟ Παναθηναϊκός, προχωράει το γηπεδικό!
Δριμύ κατηγορώ Κούγια μέσω ανακοίνωσης “όποιος με πειράξει, πέθανε”
Κυνήγι κατά των σκευωρών και των οργάνων τους “υπόσχεται” ο ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις