Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός – μπάσκετ: Άσχημα τα νέα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός – μπάσκετ: Άσχημα τα νέα

Παναθηναϊκός - μπάσκετ: Η επιδημιολογική κατάσταση στους πράσινους επιβαρύνεται και τα ματς με Ζενίτ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας οδεύουν προς αναβολή

Παναθηναϊκόςμπάσκετ: Από το κακό στο χειρότερο πάει η κατάσταση στον μπασκετικό Παναθηναϊκό, σε σχέση με την πανδημία. Τα αρχικά τέσσερα κρούσματα έγιναν από χθες επτά και σήμερα στο νέο …γύρο ελέγχου με τεστ στο στρατόπεδο της ομάδας όλα δείχνουν να επιδεινώνονται. Ειδικότερα, τα σημερινά αποτελέσματα στο τριφύλλι έδειξαν ακόμα τρία κρούσματα, με τον αριθμό των ατόμων (αθλητών και μη) που έχουν μολυνθεί εμ την covid19 να ανέρχονται στους 10!

Οι υποχρεώσεις των πρασίνων στο κύπελλο αναβλήθηκαν. Και το ίδιο έγινε και στο πρωτάθλημα. Ομως όπως φαίνεται αυτό είναι το μικρότερο κακό, αφού ούτε στην Ευρωλίγκα θα μπορέσουν να φωνάξουν παρών. Το ταξίδι στη Ρωσία υπ αυτές τις συνθήκες αναβάλλεται. Ετσι, τόσο η αναβληθείσα αναμέτρηση με τη Ζενίτ (17 Φεβρουαρίου) όσο και το δεύτερο σερί ματς με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα (19 Φεβρουαρίου) πάνε προς νέα αναβολή.

τον "σκοτωσε" η πανδημια

Παναθηναϊκός – μπάσκετ: Εφτά παίκτες, τρία μέλη του τιμ

Ονόματα, ασφαλώς, δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, ελέω προσωπικών δεδομένων. Μολαταύτα, όπως έχει διαρρεύσει τα 120 κρούσματα αφορούν σε 7 αθλητές της ομάδας και τρία μέλη του τιμ των πρασίνων. Νέα τεστ έχει προγραμματιστεί να γίνουν αύριο, με την ελπίδα το κακό να έχει περιοριστεί.

Δεν παει Ρωσια ο ΠΑΟ

Δείτε ακόμη: 

Τα βρήκαν ΠΑΕ και ΑΟ Παναθηναϊκός, προχωράει το γηπεδικό!
Δριμύ κατηγορώ Κούγια μέσω ανακοίνωσης “όποιος με πειράξει, πέθανε”
Κυνήγι κατά των σκευωρών και των οργάνων τους “υπόσχεται” ο ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις