Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 spoiler bootcamp 9/2: Τι θα δούμε την Τρίτη
LIFESTYLE

MasterChef 5 spoiler bootcamp 9/2: Τι θα δούμε την Τρίτη

MasterChef 5 spoiler bootcamp 9/2: Στο επεισόδιο της Δευτέρας οι επίδοξοι MasterChefs έβαλαν τα δυνατά τους

Στο επεισόδιο της Δευτέρας οι επίδοξοι MasterChefs έβαλαν τα δυνατά τους. Η πρώτη φάση του bootcamp ολοκληρώθηκε για τους 14 διαγωνιζόμενους του πρώτου γκρουπ, με μία ποδιά για τον Αλέξανδρο και 3 αποχωρήσεις. Απόψε, οι 10 που παρέμειναν, θα αγωνιστούν σε μία μάχη σώμα με σώμα, για να κατακτήσουν ακόμα πέντε ποδιές!

Τίποτα δεν αφήνουν φέτος στην τύχη τους οι κριτές στο MasterChef 5. Ο αγώνας για τη διάκριση είναι πιο σκληρός από ποτέ και όσοι πιστεύουν ότι μια δυνατή προσωπικότητα είναι αρκετή για να προχωρήσουν, προσγειώνονται απότομα στην πραγματικότητα, καθώς τα απαιτούμενα μαγειρικά κριτήρια βρίσκονται σε  εξαιρετικά υψηλά επίπεδα. Όσοι χάσουν την ψυχραιμία τους μέσα στην κουζίνα του MasterChef 5 θα χάσουν και το παιχνίδι. Ποιος θα «κάψει» έναν – έναν τους αντιπάλους του; Ποιος θα αντέξει μέχρι το τέλος; Ποιος θα γευθεί τη νίκη; Ποιος θα είναι ο επόμενος Έλληνας MasterChef;

MasterChef 5: Αυτή είναι η 12αδα που μπήκε στο σπίτι

Φέτος οι κανόνες του MasterChef 5 λόγω κορονοϊού άλλαξαν. Η μεγαλύτερη αλλαγή που έγινε ήταν ότι όποιοι παίκτες κατάφερναν να πάρουν τρία ”ναι” περνούσαν απευθείας στο σπίτι. Αυτό φυσικά αποτέλεσε και ένα επιπλέον κίνητρο για τους παίκτες, για να φτιάξουν ένα τέλειο πιάτο και να μπουν κατευθείαν στον διαγωνισμό. Οι παίκτες που πήραν το απόλυτο από τους κριτές είναι οι Κωνσταντίνος, ο Στέφανος, ο Παύλος, ο Ιωάννης, ο Παναγιώτης και ο Τζιοβάνι από τους άνδρες και η Ηρώ, η Μαρία, η Χριστίνα, η Μαρίνα, η Κωνσταντίνα και η Βίλλυ από τις γυναίκες. Η αγωνία όσων συνεχίσουν την πορεία τους στον διαγωνισμό μαγειρικής, θα χτυπήσει «κόκκινο», καθώς οι δοκιμασίες που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν, προβλέπονται ιδιαίτερα απαιτητικές!

MasterChef 5
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις