Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 Τζιοβάνι: Ο Ιταλός που εντυπωσίασε τους κριτές
LIFESTYLE

MasterChef 5 Τζιοβάνι: Ο Ιταλός που εντυπωσίασε τους κριτές

MasterChef 5 Τζιοβάνι: Ο Πάνος Ιωαννίδης ενθουσιάστηκε με τη συμμετοχή του Ιταλού Τζιοβάνι

Οι auditions του MasterChef τελείωσαν την Παρασκευή και πλέον τα βλέμματα των παικτών και των κριτών πέφτουν στο bootcamp. Το φετινό ριάλιτι μαγειρικής είναι αρκετά διαφορετικό με πολλές αλλαγές λόγω του κορονοϊού. Ωστόσο όπως σε κάθε MasterChef υπήρξαν παίκτες που εντυπωσίασαν είτε με τις μαγειρικές τους δυνατότητες είτε λόγω της προσωπικότητάς τους και άλλοι που δεν έπεισαν τους κριτές και γύρισαν σπίτι τους. Κάποιοι όμως παίκτες από τις auditions μας έμειναν στο μυαλό. Ένας από τους παίκτες που κατάφεραν να πάρουν τρία ”ναι” ήταν και ο Ιταλός Τζιοβάνι.

Ο Πάνος Ιωαννίδης ενθουσιάστηκε με τη συμμετοχή του Ιταλού Τζιοβάνι από το Μπάρι, αφού είχε την ευκαιρία να εξασκήσει τα ιταλικά του που έχει ξεχάσει. Οι τρεις κριτές δοκίμασαν το πιάτο του που στα ιταλικά ακουγόταν πιο… φαντεζί. Ο Σωτήρης Κοντιζάς τον ρώτησε που θα μπορούσε να φτάσει στο περσινό MasterChef, με εκείνον να λέει στο top-5. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος του είπε να μην αγχώνεται με τα ελληνικά του. Αρχικά του είπε ότι έφτιαξε ένα πολύ όμορφο πιάτο κι ότι έχει κάνει το απόλυτο ψήσιμο του φιλέτου αρνιού. Έτσι πήρε το πρώτο, μεγάλο «ναι».

Πολύ σωστό βρήκε το πιάτο κι ο Σωτήρης Κοντιζάς, χαρακτηρίζοντας τον πουρέ εξαιρετικό, δίνοντάς του το δεύτερο «ναι». Ο Πάνος Ιωαννίδης αποθέωσε τις γεύσεις και του έδωσε το τρίτο «ναι» και τη λευκή ποδιά που τον πήγε κατευθείαν στο σπίτι του MasterChef 5. Ο Τζιοβάνι δήλωσε έτοιμος να ξεκινήσει.

MasterChef 5: Ο παίκτης που είπε στον Κοντιζά ότι τον… αγαπάει

Με έναν μεγάλο θαυμαστή του ήρθε αντιμέτωπος ο Σωτήρης Κοντιζάς στο MasterChef 5 το βράδυ της Παρασκευής (5/2). Ο λόγος για τον Πέτρο που την ώρα που έφτιαχνε το rib-eye φιλέτο του εξέφρασε τον θαυμασμό του στον σεφ και κριτή. Όταν ο Σωτήρης Κοντιζάς του είπε τον χρόνο που είχε να μαγειρέψει, ο παίκτης αποκρίθηκε: «Πω πω σας αγαπάω…», με τον σεφ έκπληκτο να του απαντάει «Ορίστε»; «Σας αγαπάω που μου το θυμίσατε», απάντησε γελώντας 0 23χρονος διαγωνιζόμενος, με τον σεφ να του λέει: «Παρακαλώ Πέτρο μου…». Λίγα λεπτά πριν ο διαγωνιζόμενος δήλωσε ότι οι κριτές είναι πιο ωραίοι από κοντά, χαρακτηρίζοντάς τους «καλά τυπάκια». «Ο κύριος Κοντιζάς μου αρέσει λίγο παραπάνω… είναι πιστεύω ο ήρωάς μου», είπε στην κάμερα, εκφράζοντας στη συνέχεια τη διάθεσή του να κερδίσει το MasterChef.

Πήγε στο MasterChef 5 με τις ευχές της γιαγιάς του

Οι επίδοξοι σεφ σεφ έβαλαν τα δυνατά τους για να αποσπάσουν τα τρία «ναι» από τος κριτές που θα τους έστελναν απευθείας στο σπίτι του διαγωνισμού. Με έξτρα όπλο την ευχή της γιαγιάς του ο Δημήτρης από την Καβάλα ρίχτηκε στη μάχη της λευκής ποδιάς, ετοιμάζοντας γλυκό ραβιόλι. «Στο καλό να πας. Όλα να έρθουν βολικά και ωραία, σου δίνω την ευχή μου και ευλογίες πολλές και να πάρεις μαζί σου και τον Άγιο Μηνά», ήταν οι ευχές της γιαγιάς του. Οι ευχές της έπιασαν και με δύο «ναι» από τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Πάνο Ιωαννίδη πέρασε στην επόμενη φάση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις