Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπάσκετ – ΕΟΚ: Εκλογές στις 28/3 
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μπάσκετ – ΕΟΚ: Εκλογές στις 28/3 

Μπάσκετ - ΕΟΚ: Ανακοινώθηκε η ΓΣ της Ομοσπονδίας, αν και όλα είναι ρευστά ελέω covid19 - Σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, αλλά κι αυτό υπό αίρεση

ΜπάσκετΕΟΚ: Η 28η Μαρτίου ορίστηκε ως η μέρα της εκλογικής ΓΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης. Μάλιστα εκδόθηκε και η σχετική ανακοίνωση με την οποία η ΕΟΚ ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο και τα σωματεία-μέλη της. Η ΓΣ θα λάβει χώρα σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, αλλά αν παραστεί ανάγκη αλλαγής του τόπου της ΓΣ λόγω covid19 θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση. Φυσικά η ανακοίνωση της ΓΣ ακολουθεί τους τύπους, όμως όλα είναι ρευστά αν η χώρα παραμένει σε λοκ ντάουν ελέω πανδημίας. 

Υπενθυμίζεται πως υποψήφιοι για την προεδρία είναι τρεις. Ο βετεράνος άσος της εθνικής, του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Φασούλας. Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας θαύμα της Δυτικής Ελλάδας, ο Βαγγέλης Λιόλιος του Προμηθέα Πάτρας. Και ο γιατρός Αγγελος Παπανικολάου, μέλος της Π.Ε. της Νέας Δημοκρατίας και μέλος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΟΚ επί πενταετία.

υποψληφιος πρόεδρος ο Λιολιος

Μπάσκετ – ΕΟΚ: Η ανακοίνωση

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ομοσπονδία στην ανακοίνωσή της:
Προς όλα τα Σωματεία – Μέλη της Ε.Ο.Κ
Έχοντες υπόψη:
α) Τον Νόμο 2725/99
β) Τα άρθρα 8, 9, 10, 11, 12, 22, 23 & 37  του Καταστατικού της Ε.Ο.Κ.
γ) Την με αριθμ. 56/8-2-2020 απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ.
Καλούμε τα Σωματεία – Μέλη της Ομοσπονδίας σε Γενική Συνέλευση την Κυριακή 28 Mαρτίου 2021 και ώρα 9.30 π.μ., που θα γίνει στο Ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL (Βασ. Αλεξάνδρου 2 – τηλ. 210 7253725). Σε περίπτωση που καταστεί αναγκαία η αλλαγή του ως άνω αναφερομένου τόπου διεξαγωγής της Γ.Σ.  λόγω του covid 19, αυτό θα γνωστοποιηθεί έγκαιρα στα σωματεία μέλη της Ομοσπονδίας.
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ 1.  Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Συνέλευσης 2. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής 3.  Έγκριση Οικονομικού Απολογισμού από 1/1/2020 μέχρι 28/3/2021 4.  Λογοδοσία και έκθεση πεπραγμένων απερχόμενης Διοίκησης – απαλλαγή του απερχομένου Δ.Σ. από κάθε ευθύνη. 5.  Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής (2 μελών) 6.  Αρχαιρεσίες για την Εκλογή α) Προέδρου και 18 τακτικών Μελών Δ.Σ. και β)  3 τακτικών μελών Εξελεγκτικής Επιτροπής 7. Εκλογή Τακτικού Εκπροσώπου της Ε.Ο.Κ. και Αναπληρωτή του στην Ε.Ο.Ε. Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί την επομένη ημέρα (ΔΕΥΤΕΡΑ 29-3-2021) στις 9.30 π.μ., στον ίδιο χώρο, με τα ίδια θέματα Ημερήσιας Διάταξης. Στην περίπτωση αυτή, η Συνέλευση βρίσκεται σε απαρτία, ανεξάρτητα  του αριθμού των παρόντων Σωματείων”.

υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ ο Φασουλας

Δείτε ακόμη: 

Θύρα 7 1981: Επί 40 χρόνια μνημονευθήκαν και αποθεώθηκαν, ποτέ δεν δικαιώθηκαν!
Ο Παναιτωλικός βλέπει την ευκαιρία και ο ΠΑΣ Γιάννινα… τον Παναθηναϊκό!
Τα μηνύματα Παναθηναϊκού και ΑΕΚ για τους 21 αδικοχαμένους της Θύρας 7

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις