Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κοντά σε Ραφίνια και Μπρούνο Βιάνα η Φλαμένγκο
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κοντά σε Ραφίνια και Μπρούνο Βιάνα η Φλαμένγκο

Ραφίνια: Η Φλαμένγκο βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Ραφίνια και του Μπρούνο Βιάνα

Στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο, η οποία τελείωσε πριν μερικές μέρες ο Ολυμπιακός ενισχύθηκε σε θέσεις που χρειαζόταν ενώ ταυτόχρονα αποχαιρέτησε και μερικούς παίκτες που δεν έπεισαν. Ένας από αυτούς ήταν ο Ραφίνια. Ο Βραζιλιάνος ακραίος μπακ ήρθε στον Ολυμπιακό για να καλύψει το μεγάλο κενό που άφησε η φυγή του Ομάρ. Μια μεταγραφή που από την αρχή έμοιαζε προβληματική καθώς ο Ραφίνια λόγω ηλικίας δεν ήταν σίγουρο κατά πόσο θα μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα. Τελικώς οι φόβοι αυτοί επαληθεύτηκαν. Ο Ραφίνια δεν έδωσε ποτέ το κάτι παραπάνω, δεν εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του και τελικώς αποχώρησε.

Στο μεταξύ όμως η Φλαμένγκο βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Ραφίνια και του Μπρούνο Βιάνα. Οι δύο Βραζιλιάνοι πρώην παίκτες του Ολυμπιακού (σε διαφορετικές χρονικές περιόδους) προσγειώθηκαν στο Ρίο ντε Ζανέιρο με την ίδια πτήση μάλιστα. “Ήμουν πάντα ξεκάθαρος ως προς αυτό, όλος ο κόσμος ξέρει την αγάπη που έχω για τη Φλαμένγκο, αλλά δεν θέλω να μιλήσω για τετελεσμένα γεγονότα. Θα μιλήσουμε αυτήν την εβδομάδα. Θα καθίσουμε ήρεμα και θα μιλήσουμε.

Ποιος δεν θέλει να παίξει ξανά στο Μαρακανά, το οποίο ελπίζω να γεμίσει ξανά μόλις τελειώσει η πανδημία; Είναι ακόμη νωρίς, έχουμε χρόνο και θα συζητήσουμε”, τόνισε κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο. Ο Ραφίνια κατέκτησε τη “Φλα” το πρωτάθλημα, το καριόκα (πολιτειακό πρωτάθλημα του Ρίο ντε Ζανέιρο), το Super Cup, το Copa Libertadores και το Recopa Sudamericana, ενώ ήταν φιναλίστ στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.

Ο Μπρούνο Βιάνα, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού τη σεζόν 2016-2017, δεν υπολογίζεται από τον προπονητή της Μπράγκα, Κάρλος Καρβαλιάλ, ύστερα από πειθαρχικό στο οποίο υπέπεσε. Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός παραχωρείται δανεικός για έξι μήνες με την οψιόν αγοράς του να ανέρχεται στα 7.500.000 ευρώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις