Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 Μανώλης: Ο Παναγιώτης Βασιλάκος μαγείρεψε στο διαγωνισμό
LIFESTYLE

MasterChef 5 Μανώλης: Ο Παναγιώτης Βασιλάκος μαγείρεψε στο διαγωνισμό

MasterChef 5 Μανώλης: Οι auditions του MasterChef έφτασαν στο τέλος τους

Οι auditions του MasterChef έφτασαν στο τέλος τους χθες Παρασκευή (5/2) με τους τελευταίους επίδοξους σεφ να παίρνουν την ποδιά και να περνούν στην επόμενη φάση. Στο bootcamp πρόκειται να δούμε όσους διαγωνιζόμενους κατάφεραν να αποσπάσουν δύο “ναι” από τους κριτές και τους δόθηκε μία ευκαιρία για να αποδείξουν το ταλέντο τους στη μαγειρική, τις γνώσεις και το πάθος τους. Οι διαγωνιζόμενοι θα μαγειρέψουν στην κουζίνα του “MasterChef 5” για 40 λεπτά και θα πρέπει να πάρουν τρία “ναι” για να μπορέσουν να προχωρήσουν στην τελευταία φάση, που είναι η είσοδος στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής του Star.

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε την τελευταία ημέρα των audition για το MasterChef 5. Την τύχη του στον διαγωνισμό θέλησε να δοκιμάσει και ο πολύ χαμογελαστός Μανώλης, ο οποίος από μικρός βρίσκεται στις κουζίνες. Δυστυχώς όμως δεν πρόλαβε να προσθέσει στο πιάτο του τις δύο από τις πέντε παρασκευές του κι έτσι, ήταν πολύ απογοητευμένος. Για να «σπάσει» τον πάγο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπε στον παίκτη ότι μοιάζει με τον Έλληνα Bachelor, Παναγιώτη Βασιλάκο. Αν και οι κριτές βρήκαν την ιδέα του πολύ ενδιαφέρουσα, τού έδωσαν «όχι», καθώς η προσπάθειά του ήταν ελλιπής, αλλά του είπαν ένα μεγάλο «μπράβο» για το χαμόγελο και τη θετική του ενέργεια.

MasterChef 5: Ο Ιταλός Τζιοβάνι ξεχώρισε από την πρώτη οντισιόν

Ενθουσιάστηκε ο Πάνος Ιωαννίδης με τη συμμετοχή του Ιταλού Τζιοβάνι από το Μπάρι, αφού είχε την ευκαιρία να εξασκήσει τα ιταλικά του που έχει ξεχάσει. Οι τρεις κριτές δοκίμασαν το πιάτο του που στα ιταλικά ακουγόταν πιο… φαντεζί. Ο Σωτήρης Κοντιζάς τον ρώτησε που θα μπορούσε να φτάσει στο περσινό MasterChef, με εκείνον να λέει στο top-5. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος του είπε να μην αγχώνεται με τα ελληνικά του. Αρχικά του είπε ότι έφτιαξε ένα πολύ όμορφο πιάτο κι ότι έχει κάνει το απόλυτο ψήσιμο του φιλέτου αρνιού. Έτσι πήρε το πρώτο, μεγάλο «ναι».

Πολύ σωστό βρήκε το πιάτο κι ο Σωτήρης Κοντιζάς, χαρακτηρίζοντας τον πουρέ εξαιρετικό, δίνοντάς του το δεύτερο «ναι». Ο Πάνος Ιωαννίδης αποθέωσε τις γεύσεις και του έδωσε το τρίτο «ναι» και τη λευκή ποδιά που τον πήγε κατευθείαν στο σπίτι του MasterChef 5. Ο Τζιοβάνι δήλωσε έτοιμος να ξεκινήσει.

Πήγε στο MasterChef 5 με τις ευχές της γιαγιάς του

Οι επίδοξοι σεφ σεφ έβαλαν τα δυνατά τους για να αποσπάσουν τα τρία «ναι» από τος κριτές που θα τους έστελναν απευθείας στο σπίτι του διαγωνισμού. Με έξτρα όπλο την ευχή της γιαγιάς του ο Δημήτρης από την Καβάλα ρίχτηκε στη μάχη της λευκής ποδιάς, ετοιμάζοντας γλυκό ραβιόλι. «Στο καλό να πας. Όλα να έρθουν βολικά και ωραία, σου δίνω την ευχή μου και ευλογίες πολλές και να πάρεις μαζί σου και τον Άγιο Μηνά», ήταν οι ευχές της γιαγιάς του. Οι ευχές της έπιασαν και με δύο «ναι» από τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Πάνο Ιωαννίδη πέρασε στην επόμενη φάση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις