Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 spoiler 5/2: Η ώρα του bootcamp έφτασε
LIFESTYLE

MasterChef 5 spoiler 5/2: Η ώρα του bootcamp έφτασε

MasterChef 5 spoiler 5/2: Ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (03/2) οι οντισιόν του “MasterChef 5”

Ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (03/2) οι οντισιόν του “MasterChef 5” για φέτος και έτσι στο επόμενο επεισόδιο που θα προβληθεί σήμερα Παρασκευή (05/2) θα δούμε τη δεύτερη φάση του διαγωνισμού, δηλαδή το bootcamp. Υπενθυμίζεται ότι φέτος υπήρξαν αλλαγές στη διαδικασία των οντισιών, καθώς οι διαγωνιζόμενοι εμφανίζονταν μπροστά στους κριτές ανά τετράδες, ενώ όποιος έπαιρνε τρία “ναι” περνούσε κατευθείαν στο σπίτι του “MasterChef 5”.

Στο bootcamp πρόκειται να δούμε όσους διαγωνιζόμενους κατάφεραν να αποσπάσουν δύο “ναι” από τους κριτές και τους δόθηκε μία ευκαιρία για να αποδείξουν το ταλέντο τους στη μαγειρική, τις γνώσεις και το πάθος τους. Οι διαγωνιζόμενοι θα μαγειρέψουν στην κουζίνα του “MasterChef 5” για 40 λεπτά και θα πρέπει να πάρουν τρία “ναι” για να μπορέσουν να προχωρήσουν στην τελευταία φάση, που είναι η είσοδος στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής του Star. Πάμε να δούμε μερικούς παίκτες που ξεχώρισας στα προηγούμενα επεισόδια.

MasterChef 5: Τι λένε οι κριτές για τις φετινές αλλαγές

Το MasterChef ξεκίνησε δυναμικά για 5η σεζόν στο Star, με το κοινό να ανυπομονεί να δει τι νέο μας επιφυλάσσει ο φετινός διαγωνισμός. Η κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» βρέθηκε στα γυρίσματα και μίλησε με τους κριτές, οι οποίοι μας έδωσαν μια «γεύση» από όσα έχουν συμβεί.

«Φέτος για πρώτη φορά μπορείς αν αποσπάσεις τρία ναι, να πάρεις την ποδιά και να περάσεις απευθείας στο σπίτι του MasterChef. Τα παιδιά δεν το περίμεναν και μας εκμυστηρεύτηκαν ότι αν το ήξεραν θα ερχόντουσαν με άλλο πιάτο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πιο αυστηρός εκ των κριτών, Σωτήρης Κοντιζάς.

«Έχουν ανταποκριθεί όλοι στις αλλαγές, και θα δούμε πολύ ωραία πράγματα. Τα κριτήρια είναι ίδια: θέλουμε να δούμε την τεχνική τους, δημιουργικά πιάτα και φυσικά την προσωπικότητά τους» είπε ο σεφ Πάνος Ιωαννίδης.

Όσο για το αν θα δούμε μια γυναίκα MasterChef φέτος απαντά: «Οι πιθανότητες είναι μισές- μισές. Οι γυναίκες που έχουμε δει, στο σύνολό τους, είναι πολύ καλές». Ακόμα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δήλωσε πως η σημαντικότερη αλλαγή που θα υπάρξει φέτος είναι ότι δε θα χωριστούν οι παίκτες σε ομάδες: «Πράγμα που σημαίνει ότι δε θα κερδίσει ποτέ ο Σωτήρης Κοντιζάς ως μέντορας. Πολύ σημαντικό αυτό», δήλωσε χιουμοριστικά.

MasterChef – Κατερίνα Λένη: Αποκάλυψε ότι δεν το παρακολουθεί

Τη μάχη της τηλεθέασης χάνει στα πρώτα επεισόδια το MasterChef, απέναντι στο Survivor και η Κατερίνα Λένη, η οποία έχει αναλάβει τη στήλη της μαγειρικής στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε», αναφέρθηκε στη νέα σεζόν και αποκάλυψε ότι δεν τον παρακολουθεί.

«Δεν είδα MasterChef, ούτε χθες, ούτε προχθές. Βαριέμαι πάρα πολύ φέτος. Δυστυχώς. Είδα την πρεμιέρα, είδα και δύο μέρες μετά και έκτοτε δεν έχω ξαναδεί. Το βαριέμαι. Δεν μπορώ να καθίσω δύο ώρες στην τηλεόραση να το δω. Όλα τα έβλεπα φανατικά, είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει αυτό», είπε η Κατερίνα Λένη όταν ρωτήθηκε από την παρουσιάστρια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις