Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Mad Clip – Δέσποινα Βανδή: Το ξέσπασμα κατά της τραγουδίστριας, «μας σνομπάρει»
LIFESTYLE

Mad Clip – Δέσποινα Βανδή: Το ξέσπασμα κατά της τραγουδίστριας, «μας σνομπάρει»

Mad Clip - Δέσποινα Βανδή: Για τη Δέσποινα Βανδή μιλάει, μεταξύ άλλων, ο γνωστός τράπερ Mad Clip

Ο Mad Clip και η Λάουρα Νάργες έρχονται και είναι έτοιμοι να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις του Θέμη Γεωργαντά. Πρώτος καλεσμένος ο Mad Clip, ο οποίος μιλά για την trap σκηνή, ξεκαθαρίζει τι τον διαφοροποιεί από τους υπόλοιπους καλλιτέχνες αυτού του είδους και αποκαλύπτει τα μελλοντικά του σχέδια στον χώρο της μουσικής. Αναφέρεται στους haters και στα μηνύματα που δέχεται αυτή την περίοδο, περιγράφει τα παιδικά του χρόνια, τη σχέση του με τη σύντροφό του, Αρετή και απαντά και στο ενδεχόμενο να γίνει πατέρας.

Για τη Δέσποινα Βανδή μιλάει, μεταξύ άλλων, ο γνωστός τράπερ Mad Clip στη συνέντευξή του στον Θέμη Γεωργαντά στην εκπομπή “After Dark”, η οποία θα προβληθεί το βράδυ της Παρασκευής (05/2) στον ΣΚΑΙ. Ο διάσημος τράπερ ξεσπά κατά της Δέσποινας Βανδή, αναφέροντας πως η γνωστή τραγουδίστρια έχει μιλήσει υποτιμητικά για το είδος της μουσικής του, ενώ περιέγραψε και ένα περιστατικό στο “J2US”, όταν ο Τριαντάφυλλος και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου τραγούδησαν το “Caliente”.

Ο ίδιος ανέφερε πως φαίνεται να σνομπάρει την τραπ σκηνή και ότι δεν την σέβεται, γι’ αυτό και προτιμά την Άννα Βίσση ανάμεσα στις δύο τραγουδίστριες. “Γουστάρω Βίσση, Βανδή όχι. Δεν μου έκανε κάτι η γυναίκα, αλλά βλέπω τον τρόπο που μιλάει για την τραπ σκηνή. Δεν την σέβεται, έτσι νιώθω. Όταν βλέπεις κάποιον να λέει “ναι, η νεολαία έχει τρελαθεί με την τραπ”, είναι σαν να λες ότι είναι για τα παιδάκια. Τη σνομπάρει, έτσι το παίρνω εγώ. Εγώ σέβομαι τη σκηνή γενικά, είτε είσαι λαϊκός είτε είσαι ο Παβαρότι”, δήλωσε ο Mad Clip.

Mad Clip: Ποιος είναι ο γνωστός ράπερ

Ο Παναγιώτης “Πίτερ” Αναστασόπουλος πιο γνωστός με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο MadClip είναι Ελληνοαμερικανός ράπερ/τράπερ που ανήκει στο δυναμικό της δισκογραφικής εταιρίας Capital Music. Έγινε γνωστός με το τραγούδι Dealer σε συνεργασία με τον Yung Light το 2017. Από τότε έχουν ακολουθήσει πολλά γνωστά του τραγούδια, όπως το ”ΜΑΜΑ”, ”Kotera”, ”Sinthikes” και άλλα τα οποία έχουν ξεπεράσει τις 100εκ. προβολές. Έχει βγάλει 3 άλμπουμ , το ”Super trapper’, ”O merikanos LP” και το ”Super Trapper 2”.

Ο Mad Clip αν και γεννήθηκε στην Ελλάδα, επειδή οι γονείς του χώρισαν σε πολύ μικρή ηλικία αναγκαζόταν να πηγαινοέρχεται στην Αμερική . Σε ηλικία μόλις 27 ετών ο TAKI TSAN τον βοήθησε να βγάλει το πρώτο single ”trelos”. Από τότε ακολούθησε μία αρκετά πετυχημένη καριέρα στην δισκογραφική Capital Music.

Mad Clip
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις