Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βαθιώτης παραίτηση – Νομική: “Ο Χίτλερ είναι εδώ”
ΕΛΛΑΔΑ

Βαθιώτης παραίτηση – Νομική: “Ο Χίτλερ είναι εδώ”

Βαθιώτης παραίτηση - Νομική: Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίσσεται στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο με πρωταγωνιστή έναν αναπληρωτή καθηγητή Νομικής, ο οποίος παραιτήθηκε μέσω συνέντευξης

Την απόφαση να εγκαταλείψει τα έδρανα πήρε ένας καθηγητής Νομικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, προαναγγέλλοντας ότι θα παραιτηθεί από τη θέση του. Πιο συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Βαθιώτης, με φήμη ενός από του καλύτερους καθηγητές μάλιστα της Νομικής, μιλώντας στον FOCUS FM, επεσήμανε πως η παραίτησή του οφείλεται στο γεγονός ότι η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως φαίνεται να είναι όργανο μίας παγκόσμιας συνωμοσίας.  «Ήρθε σήμερα η ώρα του τελευταίου μαθήματος μου, το οποίο δεν θα διεξαχθεί ούτε στο αμφιθέατρο ούτε στην μπροστά αισχρή τηλεοθόνη… στο ψηφιακό κελί που έχτισε η κ. Κεραμέως ακολουθώντας τις παγκόσμιες σατανικές οδηγίες. Το μάθημα το τελευταίο θα διεξαχθεί ενώπιον των αυτιών των ακροατών σας», ανέφερε ο καθηγητής. «Το μάθημα αυτό είναι η προαναγγελία της εντός ολίγων ωρών παραιτήσεως μου από τη θέση του αναπληρωτή καθηγητή Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του ΔΠΘ», πρόσθεσε.

«Κάθε λεπτό που χάνεται είναι υπερπολύτιμο και πρέπει ο ελληνικός λαός να καταλάβει πού βρισκόμαστε. Τα πράγματα δείχνουν ότι επίκειται νέα αναβαθμισμένη επίθεση κατά των Ελλήνων. Δεν μπορώ να συνεχίσω εσώκλειστος, παγιδευμένος σε ένα ψηφιακό κελί αρνούμαι να αυτοεξευτελίζομαι με αυτόν τον τρόπο», υποστήριξε ακόμη ο Κωνσταντίνος Βαθιώτης.

Βαθιώτης παραίτηση: Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν ο αναπληρωτής καθηγητής Ποινικού Δικαίου στη Νομική Σχολή της Κομοτηνής, Κωνσταντίνος Βαθιώτης, πήρε τηλέφωνο στο ραδιοφωνικό σταθμό Focus και ζήτησε να παρέμβει. Ο καθηγητής ξεκίνησε με σφοδρή επίθεση κατά της Νίκης Κεραμέως και της απόφασης του υπουργείου παιδείας να γίνονται στα πανεπιστήμια τα μαθήματα εξ αποστάσεως. Ο κ. Βαθιώτης έκανε λόγο για ψηφιακό κελί, στο οποίο είναι εγκλωβισμένος και χαρακτήρισε την οθόνη του υπολογιστή όπου κάνει μάθημα ως αισχρή. Στη συνέχεια όμως, ξέσπασε λέγοντας πως όλα αυτά γίνονται επειδή η Νίκη Κεραμέως ακολουθεί τις παγκόσμιες σατανικές οδηγίες.

Στη συνέχεια, ο κ. Βαθιώτης ανέφερε  ότι παραβίασε τα μέτρα για τις πολυπληθείς συγκεντρώσεις που ισχύουν το τελευταίο διάστημα, αφού. όπως είπε, “μία ημέρα πριν επιβληθεί το κλείσιμο των καταστημάτων κατάφερα να συγκεντρώσω τους φοιτητές μου σε μια ταβέρνα της Κομοτηνής για να γνωρίσω το πρόσωπα τους από κοντά . Ηρθαν περίπου 35 άτομα”.

Για να δικαιολογήσει την απόφαση παραίτησης, έκανε λόγο για καταγγελία που πήγε στο πανεπιστήμιο από φοιτητή περί ανάρμοστης συμπεριφοράς του που συνιστά πειθαρχικό παράπτωμα. Όταν κλήθηκε να εξηγήσει τι σημαίνει ανάρμοστη συμπεριφορά, ο κ. Βαθιώτης είπε ότι ο φοιτητής τού προσάπτει την κατηγορία πως διασπείρει ψευδείς ειδήσεις, παραπλανά και προπαγανδίζει σχετικά με τον κορονοϊό. Μάλιστα, ο κ. Βαθιώτης χαρακτήρισε την καταγγελία του φοιτητή ως κατάπτυστο κείμενο που φαίνεται να συντάχθηκε από εγκάθετο πανεπιστημιακό πρόσωπο, ο οποίος προσπαθεί να ελέγξει τις γνώσεις που μεταδίδει στους φοιτητές.

Καθηγητής Βαθιώτης

Εχω αποφασίσει να ταρακουνήσω τον Ελληνικό λαό

“Αντίκρυσα τον Χαρδαλιά να φοράει δύο μάσκες και να τον ακούω να μιλάει για νέο στέλεχος του ιού προσπαθώντας να μας καθησυχάσει. Τον έβλεπα να μιλά για ένα απάνθρωπο αναβαθμισμένο σχέδιο κατά των Ελλήνων και να λαχανιάζει μπροστά στην κάμερα χωρίς να αισχύνεται με αυτό το θέαμα. Εχω αποφασίσει να ταρακουνήσω τον Ελληνικό λαό, δεν έχουμε πλέον χρόνο τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά επίκειται νέα αναβαθμισμένη επίθεση κατά των Ελλήνων”.

Ο κ. Βαθιώτης ισχυρίστηκε πως η κυβέρνηση θα φέρει στην Ελλάδα και το πρωκτικό τεστ για τον κορονοϊό που χρησιμοποιείται στην Κίνα και όπως είπε χαρακτηριστικά “θα μπουν μέσα στα σπίτια μας και θα μας βιάσουν”. “Τώρα έχουν σκοπό να μας βάλουν και δεύτερη μάσκα, θα φέρουν και τα πρωκτικά τεστ που ακούμε. Που θα φτάσει ο εξευτελισμός του ανθρώπου; Θα μπουν μέσα στα σπίτια μας και θα μας βιάσουν. Ο Χίτλερ έχει επιστρέψει σε αναβαθμισμένη εκδοχή, φτιάχνουν στρατόπεδα συγκέντρωσης στην Γερμανία για τους αρνητές του κορονοϊού”, είπε.

“Ο Χιτλερ είναι πάλι εδώ αν όλοι αρχίσουμε να παραιτούμαστε το κράτος θα παραλύσει αν δεν παραιτούμαστε και συμπράττουμε σε αυτή τη δικτατορία τότε την επιδοκιμάζουμε και την υποθάλπουμε. Δεν είμαι πια απαραίτητος στο πανεπιστήμιο είμαι απαραίτητος στην πατρίδα μου, θα προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην Ελλάδα και στην Θρησκεία μου”, σημείωσε ο ίδιος.

Νίκη Κεραμέως
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις